Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jděte někam s tou předvolební nalejvárnou;-€. Od toho tady blogy nejsou!

0 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo,

   naštěstí tady žádnou "předvolební nalejvárnu" neprezentuji. Kam chodíte na tyto proletářské výroky?[>-]EU

0 0
možnosti
VN

Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. President Českého Institutu Mezinárodního Setkání (ČIMS). Mezinárodně známý politolog. Publicista a překladatel. Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích. Britský důstojník v záloze, 2nd Lieutenant (British Army BIC - British Intelligence Corps, West Berlin)- Britská zpravodajská služba, Západní Berlín (1981 -1989).

A tento člověk tvrdí tohle:

Neexistence Jurije Gagarina, coby kosmonauta, není věc "bujné fantazie", nýbrž prokazatelného faktu.

   Nejenže nebyl "prvním ve vesmíru", nýbrž dokonce nebyl ani kosmonautem a lítat se začal učit na zastaralém a vyřazeném MIG 15 v březnu 1968 - a to ještě navíc s instruktorem.

 Jeho letecké výsledky byly tak mizerné, že se dne 27.03. 1968 v dopoledních hodinách (10:26 hod. místního času) s letounem zřítil a tím zabil i instruktora... O nějakém lítání do vesmíru nemůže být vůbec ani řeči!

Tábore braň se

0 0
možnosti
Foto

Pane Novotný,

děkuji vám, že jste mě v souvislosti s Gagarinem přesně citoval, ale nevím, co to má co do činění s volbami do táborského zastupitelstva a napouštěním rybníku Jordán...[>-]EU

0 0
možnosti
JM

Předsedou MO KDU-ČSL Tabor byl zvolen Ing. Viktor Mačura a volba místoředsedy za OV i MO KDU-ČSL padla na Dr.Dr. Jan Berwida-Buquoye.

Neříkejte? Vážně?;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Mrkvičko,

možná se vám to bude zdát neuvěřitelné, ale opravdu vážně![>-]EU

0 0
možnosti
LN

..co tady tahle předvolební reklama nevalné úrovně ještě dělá.....????

1 0
možnosti
Foto

Pane Nádvorník,

   nejde ani o reklamu, ani o nevalnou úroveň, jak se pokoušíte sám sobě vsugerovat. Jde pouze o činnost a úsilí regionálního politika, včetně reálných návrhů jak zlepšit životní podmínky táborských občanů.

   To, že Ing. Mačura i já jsme členy KDU-ČSL je efektem naprosto vedlejším. Hovořili bychom stejně i kdybysme byli členy jiného politického seskupení. Nekandidujeme za KDU-ČSL, nýbrž za budoucnost města Tábora a jeho občanů. [>-]EU

0 0
možnosti
DA

D17a16v50i69d 80A66d71l68e78r

15. 9. 2014 21:49

Politická agitka na blogu - hnus.

1 0
možnosti
Foto

Adlere,

ještě naštěstí, že se o žádnou politickou agitku nejedná![>-]EU

0 0
možnosti
Foto

Čistá komunální agitka.

[to _ALL] Hromadný vzkaz: Dobrý večer, blíží se volby a na blogy opět proniká předvolební "zlozvyk": zneužívání blogu iDNES.cz pro předvolební agitaci, propagaci politických subjektů a volební kampaň. Dovolujeme si připomenout starší redakční text http://redakcni.blog.idnes.cz/c/360337/Blogy-a-diskuse-pred-volbami-propagace-nepripustna.html, jehož obsah je stále platný. Prosíme, přečtěte si jej a dodržujte kodex. Děkujeme za pochopení. Hezký víkend přejí vaši administrátoři

5 0
možnosti
PU

P19e15t10r 62U38h93e66r

15. 9. 2014 21:33

Vždyť to píše jenom bukva...

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.