Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nechápu to všeobecné rozhořčení v diskusi. Vždyť autor má (až na pár úletů) v podstatě pravdu. K tomu Václavu Neckáři bych ještě dodal, že svého času to byl široko daleko jediný rocker s rudou knížkou. :-PTu antichartu si mohl autor odpustit, to by musel odsoudit skoro celý národ, protože kromě té akce za účasti našich předních umělců, zvané dnes "anticharta", probíhaly souběžně podobné akce všude v podnicích a úřadech, a výsledkem byly rezoluce proti Chartě 77, které se posílaly na ÚV KSČ. Nenašel se skoro nikdo, kdo by měl tenkrát odvahu proti tomu zvednout ruku, stejně jako se nenašel téměř nikdo (nebo jen zlomek populace), kdo by se odmítal zúčastňovat zmanipulovaných voleb. Na závěr bych jen dodal, že to, že mám na imigrantskou krizi podobný názor jako Miloš Zeman ještě neznamená, že mu budu zobat z ruky všechno, co mi předhodí. :-/

0 0
možnosti
Foto

Už jsem na to přišel - stalo se nemožné, Brouk Pytlík žije!!!;-D

1 0
možnosti
Foto

Shapiro v poslední lavici neseděl.

0 0
možnosti
Foto

Má to háček, Jan Masaryk oknem vůbec nevyskočil, zvláště ne tím v koupelně.

3 0
možnosti
Foto

S láskou na Zemana může vzpomínat pouze vyznavač zvrácených morálních hodnot ! [>-]EU

0 0
možnosti

Pane perfidní Bukvoji, dnes jste se svým trapným výpotkem totálně znemožnil!

8 0
možnosti
ZD

nevím jestli se té hlouposti mám smát a nebo brečet...a přitom to napsala taková "kapacita"...nu ale co a nebo kdo je kapacita...vůbec se Vám to nepovedlo...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

9 0
možnosti
MD

Jako zcela naplnen zriravou nenavisti, jez vse v sobe rozpusti, byste se mel nechat radne prohlednout, zda nejaky jiny kohoutek na tele prece jen nemate.

11 0
možnosti
AG

A14l79e34x 36G91r34e56g23o47r

10. 11. 2015 12:50

Ta anticharta mne pobavila. Ještě jste zapomněl napsat, jak se na její popis uvědoměle třásli. Ten dokument a události,za kterých byl podepsán a hlavně jak je dnes jednoznačně brán jako zneužití lidí a podvod. Vždyť ani netušili, že něco takového podepisují , neb měli za to, že podepisují prezenční listinu oné schůze, chcete - li.

5 1
možnosti
Foto

Skutečně? Jenže oni jí mnozí podepisovali i jinde, nejen ,,ti" pozvaní do ND. A víte, v kterém to bylo roce?To asi těžko, že. A myslíte, že ona dáma tehdy do ND zvána byla?Rv

0 0
možnosti
VF

Chápu, že Vám prezident nemusí být sympatický. Má spoustu chyb, jako i my ostatní "z podzámčí". V žilách mu nekoluje modrá krev.

Od Vás ale, jako někoho, kdo si hraje na šlechtu (elitu národa), bych čekal minimálně jiný slovník. Je mi Vás upřímně líto.

Co ale čekat od člověka, který při svém představování zapomíná, že samochvála smrdí. A tak mne při čtení toho, co jste vyplodil, napadá, zda nemáte s tím, co kritizujete u prezidenta, nemáte sám ještě větší problém a nejednáte podle hesla: "Zloděj křičí: Chyťte zloděje!" Úroveň Vaše dnešního veledíla by tomu odpovídala.

17 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Pokud je něco na tom, že šlechta byla díky pokrevním sňatkům zdegenerovaná, jsem ochoten připustit, že pan, ani se mi to jméno nechce opisovat, je toho zářným důkazem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,61
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.