Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Pane autore,Vy,jako další soudruzi pravdoláskaři,nechápete,že teroristé se mezi utečenci mohou skrývat.

2 1
možnosti
Foto

Pane Macal,

   to přece nikdo nepopírá, ale není na místě zbytečně strašit národ a tím pokrytecky získávat politické body do příštích voleb...[>-]EU

2 0
možnosti
JS

Stačí se podívat na autorův profil: dvojitý doktor (nebo snad násobený doktor?), docent (podle vzhledu spíše přescent), "president" jakéhosi snobského zámeckého institutu, tajemník Sluneční soustavy a ředitel přilehlého vesmíru...

Jeho články jsou takovou neuvěřitelnou směsí ptákovin a konspirací všeho druhu, že snad ani nevěřím, že tato osoba, jejíž jméno se z původního Jana Kopeckého rozrostlo na jakýsi šlechtický rejstřík, vůbec existuje.

6 1
možnosti
JC

Je legrační, nakonec ...;-)

1 0
možnosti
VR

Docela pikantní byl záběr na autobus, který vezl Zemanovy obdivovatele z Osvětiman - na tom autobuse svítilo číslo 666 !

Znalci bible nebo amerických hororových filmů jistě ví, co toto číslo symbolizuje! ;-D

1 0
možnosti

Pane Roudenský, nebyl jste sám, kdo si to povšimnul. Jak trefné!

0 0
možnosti
Foto

Zcela jednoznačně karma - koukám na tu sešlost níže, stále stejný firmy;-DR^

3 5
možnosti
TJ

Teda to jsou ale žvásty. Nebo se to po půlce mění? Dál jsem nedočetl, ale silně pochybuji.

4 1
možnosti
Foto

Pane Jelínek,

  měl jste číst dál, neboť: Kdo ví, umí. Kdo neví čumí! [>-]EU

1 0
možnosti
LS

L68i14b11o47r 68S24y40n24e79k

25. 11. 2015 18:03

Jak dlouho se v tom hodláte nimrat a šťourat?

5 1
možnosti
Foto

Pane Synek,

   já se v ničem "nešťourám", já cituji fakta. [>-]EU

1 0
možnosti
PV

ach jo. par dobrych poznamek, jako celek hruza.

1 0
možnosti
Foto

Pane Verner,

   hrůza možná pro Vás. Ale proč takové "hrůzy" utajovat? Je nutné veřejnost informovat a předkládat jí fakta. Nebo chcete opět dobu "temna"?[>-]EU

0 0
možnosti
Foto

,,...já nevím co si myslí čtenář, ale já mám vážné obavy o prezidentovo duševní zdraví. Snad by bylo na příští rok účelné pro hlavu státu obstarat nějakého opatrovníka, bez jehož svolení by prezident nesměl opoustit Pražský hrad. V opačném případě hrozí nebezpečí, že se 17. listopadu opět objeví na Albertově..."

Nevím, co si myslí který čtenář, ale co mě se týká, podle toho, co autor ,,stvořil" za ,,kompilát" se obávám, že to, co on ,,diagnostikuje" u prezidenta, by spíše bylo možno diagnostikovat u něho, ALE I U JINÝCH:-/

P.S.: nedošla Vám také nová Vánoční kolekce od přátel?Viz.:

Islámský stát zařadil Česko mezi úhlavní nepřátele v koalici ďáblů – Novinky.cz

4 0
možnosti
Foto

Vážený pane "mezinárodně známý politologu" (tak se sám charakterizujete), lžete jako když tiskne, a jen tady demagogicky šíříte nenávist vůči našemu prezidentovi.

Už Vaše první věta je účelová naprostá sprostá lež, protože v zemi samozřejmě máme obrovské množství skandálů, se kterými prezident Zeman nemá vůbec nic společného. A v podobném duchu jste pak napsal celý článek.

Neopomněl jste si ani přisadit do pana Konvičky, a sám jste se tím zcela bolševicky připojil keč sprostému honu na tohoto člověka (o honu na samotného prezidenta je pak celý Váš článek).

Jestli takové články někde mezinárodně ventilujete, pak se Vašemu údajnému "věhlasu" v zahraničí vůbec nedivím. Jen málokdo totiž dokáže takto psát a ještě se tím chlubit. 

RvRvRv

7 0
možnosti
TJ

Pane Mazurku, dovolím si upozornit, že propadáte sluníčkovému ňůspíku. Nebo se opravdu ztotožňujete s tím, že je možné "demagogicky šířit nenávist"? Zrovna toto považuji za nepřekonatelný blud desetiletí, a to i když jsme teprve v půlce. Nepodléhejte tomu, byla by vás škoda.

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.