Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No tak jste se autore profiloval, gratuluji, akorát ty argumenty jsou trochu mimo mísu.

2 0
možnosti
MV

To mně vysvětlete, pane "bloggere", jak se dá trpět zjednodušováním sociálních problémů.

0 0
možnosti
MJ

Obviňujete pana prezidenta z vymýšlení si čísel a přitom sám lžete při uvedení snad všech čísel. Jste podvodník sžíraný nenávistí.

7 0
možnosti
Foto

I28v65a30n 90K50o80p46t68a

5. 1. 2016 13:19

No čísla o zdanění ve švédsku jsou mírně nadnesená ale nic dramatického. Něco je z mého pohledu nadsázkou, třeba ten příklad s prodavačkou. Níže je zkopírovaný text z webu ucetnikavarna.

Struktura daní ve Švédsku je poměrně složitá. Při průměrné mzdě ve Švédsku (dle Eurostatu činí průměrná měsíční mzda 2 620 EUR - převedeno ze švédských korun) se pohybuje celkové zdanění z příjmů okolo 57 %. U bohatších a lépe placených občanů dosahuje celkové zdanění až 85 %. Osoby, které jsou dočasně zaměstnaní ve Švédsku, mohou požádat na zvláštním formuláři (vyplněný formulář podává jejich zaměstnavatel) o určité úlevy a výjimky z placení daní - daně, sociální poplatky po dobu 3 let.

0 0
možnosti
Foto

Pane, vy jste demagog! Neskutečný demagog! Ukazuje to už jen váš příklad s prodavačkou, která by si domů přinesla 4400 Kč z 10000 Kč. To je naprostý nesmysl! Podle tohoto článku: http://www.danarionline.cz/archiv/dokument/doc-d2185v2928-danova-soustava-svedska/ by si prodavačka donesla domů 6900 Kč - 7285 Kč, protože by byla v prvním daňovém pásmu. I to je možná velké zdanění, ale neodpovídá vašemu nepochopení, nezájmu o realitu a zjednodušení pro vaše potřeby. Mají nulové státní daně až do výše 8700 SEK, tedy přibližně 25000 Kč a odvádějí v tomto pásmu pouze samosprávní daň. I podle E15 jsou extrémní daně ve Švédsku mýtus: http://euro.e15.cz/profit/vysoke-dane-ve-svedsku-jsou-minulosti-vlada-chysta-dalsi-snizovani-1054537 . Váš článek je jako když lhář křičí "nevěřte lháři".

6 0
možnosti
JH

J94a23n 42H52a81v60r10d91a

2. 1. 2016 20:36

To, že jsem třeštil zrak na zemanovu inspiraci Švédskem ještě neznamená, že autor sesmolil neuvěřitelnou slátaninu. Pro mnohé bude asi i jeho jméno stěží uchopitelné...

1 0
možnosti
ID

Autore bravo! Výstižný článek.

1 5
možnosti
MM

....plný lží, které sám autor kritizuje

5 0
možnosti
JR

Pane Bukvico, styděl bych se Vámi, ještě se tu takhle zviditelňovat. To je síla.

0 0
možnosti
Foto

No, i přes Zemanovy přehmaty vytýkané p. kavárnou, je velice oblíben u lidové masy i části intelektuálů. Dokázal nasměrovat naše podnikatele na východ, protože na západě lze tušit úpadek! Já jsem našel řešení události v Novém Yorku, kde jsem použil údaje USA armády, naměřené na Ground Zero 11. září 2001 a doplnil jsem je výzkumy profesorů fyziky a znalostmi v tomto oboru včetně internetové vědecké diskuze. Údaje jsem nabídl naší televizi, ale její dramaturg Šámal mi odpověděl, že dosud neproběhla jakási oponentura, která by posvětila ten (zločin). Dalším důkazem bylo hodnocení jejich investigativců, kteří prokázali nebojácnost v aféře Watergate, kde nikdo nezemřel, ale 11. září zemřelo americkými zbraněmi 4 000 lidí, což naše zaprodaná televize, hlídaná americkým velvyslancem Schapirem, nemůže odvysílat!

4 5
možnosti
JK

Běženci jsou pro Zemana spásou ! Nejméně historicky oblíbený prezident, se díky nim,dostal konečně přes 30 % ! Hradní hulvát,obklopený politickým odpadem který propadl u voleb,s kancléřem bez prověrky a nejhloupějším mluvčím v dějinách ČR,konečně našel téma na oslovení primitivů,a voličů Sládka! Běženci ,které NIKDO neviděl,a ani k nam nechtějí ....:-P

7 11
možnosti
PK

Jó, takhle to dopadá, když se ta hrabata, knížata a ostatní na jejich "úrovni" množili ve svém uzavřeném společenství a mnohdy i z incestního početí.....

1 5
možnosti
JK

V tom případě je váš původ už vůbec nepochopitelný.. Rv;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.