Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To vtipné. Tu knihu o Adenauerovi mají u nás v antikvariátu za 7 Kč, nikdo ji nechce, a Vy jste na ni vystál 300m frontu Rv

0 0
možnosti

To jsou změny, co? Co bylo před 50 lety předmětem šmeliny, dneska leží v antikvariátu. Dost přiznačné právě pro Adenauerovu dobu. Ten taky zavedením DMark zrušil přes noc prakticky všechnu šmelinu. ;-D

2 0
možnosti

Ti, kdo by snad ještě měli snahu brát tvorbu Alberta Nepomuka vážně, nechť si přečtou tohle:

http://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/c/189044/Prvnimi-ve-vesmiru-Americane-Shepard-a-Grissom.html

Včetně velice bohaté diskuse.

0 2
možnosti

J35o61s88e34f 69P87o94t44r

17. 1. 2016 1:22

Pane autore,

samozřejmě souhlas a karma !

Mě jenom fascinuje, jak rozbité zubožené západní Německo se najednou octlo na výsluní životní úrovně a my jsme najednou nevěřícně koukali na nový vzor života, najednou jsem byli ti ubožejší, a ti, kteří předtím o sobě tvrdili, že jsou nadlidé, najednou opravdu tak vypadali a jak všichni v socialismu pochopili, že jsou mimo. Já o tom můžu mluvit, já jsem to prožil.

4 0
možnosti

Vysvetleni je jednoduche. Melo schopne politiky a odborniky o ktere se ti politici mohli oprit.Ceskoslovensko melo jen neschpne a na alkoholu zavisle loutky jimz tahali za provazky jeste neschopnejsi sovetske loutky.

2 0
možnosti

pane vy jste řízená opozice jak vyšitá. to vidí i slepý člověk

0 0
možnosti

Co by jste chtěl od člověka který na blogu tvrdí že Gagarin nebyl ve vesmíru.;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.