Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co chcete od člověka, který se do úřadu dostal přes lži a pomluvy?

Kladu si jen otázku, zda jsme jen národ hulvátů, hlupáků, lhářů, podvodníků a tunelářů, že volíme takové lidi do politiky, nebo také jednou převáží slušní lidé?

3 0
možnosti
Foto

Bohumire,

v Česku je určitě dost talentovaných osobností, ale když tito nikam nekandidují, přenechávají prostor šejdířům, intrikánům a křivákům...[>-]EU

0 0
možnosti

Lidem, kteří jsou jakž takž při smyslech a něco si o našich kulturních dějinách přečetli, je věc jasná. Pana Zemana oceňuju za snahu udržet stát mimo vliv islámu, ale to je asi tak vše, co na něm můžu ocenit.

2 0
možnosti
Foto

Karle,

nemyslím si jako Vy, že by Zeman měl snahu udržet náš stát mimo vliv islámu. Pouze levnou demagogií se snaží získávat hlasy pro svoje znovuzvolení. Kdyby mu k tomu dopomohli islámisté, okamžitě by se zaměřil proislámsky. [>-]EU

0 0
možnosti

Plebsu ale prezident lhář nevadí, naopak jim vadí intelektuál Peroutka. Stejně jako mu bude vadit každý intelektuální kandidát na budoucího prezidenta, takže díky přímé volbě bude na Hradě Zeman v různých obměnách stále.

4 3
možnosti
Foto

To je celkem dobrý postřeh.

Ale já chtěl napsat, že lhářem je ten, kdo úmyslně lže, nikoli ten, kdo je v omylu.

Ale otázkou je, zda se o omyl skutečně jedná.

1 2
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,61
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.