Diskuse

Prezidentská krize zvaná Zeman

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv Argumentujete 50 %, vyčítáte, že Zeman neplní slib býti prezidentem všech občanů, ale těch druhých 50% mu nedalo šanci, aby byl jejich prezident a Vy patříte mezi ně.

Od počátku nedemokrati, neschopní uznat vítěze, knížecí ukřivděnci, využívají každou příležitost, jak na Zemana zaútočit. A všechny řeči kolem jsou zbytečné, příkop jste vykopal Vy a Vám podobní. Váš postoj charakterizují souvěrci, kteří ze Staromáku dotáhli na Hradní nám. hlavu prezidenta zabořenou v exkrementu.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kulhavý,

nenadávejte a v klidu si přečtěte můj příspěvek ještě jednou. Jde o objektivní kritiku, která je v demokracii nutná.

Co dělá někdo jiný ve vztahu na Zemana, to se mě netýká. Já vyjadřuji pouze svá stanoviska, která jsou vystavěna na faktech. Přece mě nechcete nutit k tomu, abych lhal! [>-]EU

0 0
možnosti
PS

P22e90t74r 91S97u34s65k11e

7. 11. 2016 0:07

Zapomněl jste ještě napsat, že Zeman vlastně neměl být zvolen, protože ve druhém kołe skončil předposlední, zatímco pankáč na krásném druhém místě. Já snad budu volit Zemana už pro tu jistotu, že to spoustě žlučovitých a nenávistných dědků pěkně zvedne mandle ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Suske,

Vaše vyjadřování připomíná ulici, tedy jde o vokabulár pana Zemana. Vůbec se nedivím, že ho budete volit. Svůj k svému! [>-]EU

0 0
možnosti
VF

Pohled do "hlediště" na Hradě mě naplnil nadějí - tolik mladých lidí v politice!?

2 0
možnosti
SB

Jsem rád, že uklízečka seděla tam, kde původně měla sedět Dagmar Havlová.

S vysokou pravděpodobností lze předpokládat, že oproti Dagmar Havlové je mnohem morálnější a že její manžel je též mnohem morálnější než byl Václav Havel.

7 5
možnosti
Foto

Pane Beneš,

Vaše postoje jsou nemorální a primitivní. Obklopuje nás civilizace 21. století, ale na tokové lidi jako jste Vy, to transparentně nějak nepůsobí.[>-]EU

4 2
možnosti
Foto

;-D Pan autor byl jistě ,,nadšen", když byly přiznány zásluhy o stát E. Benešovi:-P Jistě bude, a nejen on, opět ,,nadšen", až bude totéž přiznáno i M.Z.:-P

5 0
možnosti
Foto

Který stát v případě MZ myslíte ? Čínu nebo Rusko ?

1 7
možnosti
MC

Zemana paradoxně na hradě drží ti co přišli na Staroměstské náměstí a je dobře, že se znovu ukazují. Dříve jsme je mohli vidět v obdobných seskupeních v ulicích Prahy. Dnes občané konečně pochopili, že je to jen II.intelektuální liga. Víte o tom, že středoví politici jsou blázni, které mezi intelektuály netřeba pěchovat? Ti se vytváří samozvaně ze soudruhů, herců, umělců a označují se za morálku a veřejné blaho nejen svého národa. To, že nyní mají velké zastoupení ve veřejnoprávní televizi jim dává možnost nadále žvanit v ulicích.

5 0
možnosti
Foto

Pane Cestr,

Vašemu příspěvku jsem nerozuměl. Mohl byste být konkrétnější. Kdo podle Vás "žvaní v ulicích" a o čem?[>-]EU

0 0
možnosti
OU
Foto

Pane Dzmuran,

objektivní kritika může být někomu nepříjemná, ale "lež" to není. Máte chaos v pojmech.[>-]EU

0 2
možnosti
JF

J98i81ř67í 76F49o40g28e89l

6. 11. 2016 8:06

Proč tolik (často nepřesných) vět? Stačilo napsat:

Nenávidím Zemana.:-P

7 0
možnosti
JL

Kdyby se mělo publikovat ve stylu: "Miluju Zemana x nenávidím Zemana, tak tady není skoro žádný blog. Jedni mu odpustí všechno - tedy spíš dokáží vysvětlit všechno tak, aby jejich miláček měl vždycky pravdu, no a ti druzí se zase nezmohou na nic jiného než kritiku úplně všeho. Řekl bych, že těch zamilovaných do prezidenta je na blogu více.

1 1
možnosti
Foto

No, co k tomu říci - karma:-)R^

9 8
možnosti
VN

Ti, kdo by snad ještě měli snahu brát tvorbu a i osobu Alberta Nepomuka vážně, nechť si přečtou tohle:

http://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/c/189044/Prvnimi-ve-vesmiru-Americane-Shepard-a-Grissom.html

Včetně velice bohaté diskuse.

A pro ty, kterým se nezdá, že to tu pořád opakuji. Je to upoutávka na nejvrcholnější autorovo dílo a na to jak se chová k oponentům v diskusi.

4 1
možnosti