Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Zeman je sečtělý primitiv. Nic ve zlém.;-D

1 0
možnosti
JV

Pane, co si říkáte "mezinárodně známý politolog" a o kterém já slyším poprvé a který neopomenete napsat, že jste zrestituoval zámek : Žvaníte a to ukrutně. Nechápu, proč svůj trapný blog hned v úvodu nazýváte jako reportáž. Víte vy , co to je? 8-o

Hned v úvodu po svých rádoby trvných a vtipných přirovnáních se snažíte nabulíkovat, že Ovčáček podepisuje Zemanovy dokumenty. Pak vaše investigativní novinařina nezjistí (nebo ano? ) , že Zemanovi poradci pracují ZDARMA, tudíž Zeman , narozdíl od vás, nijak neporušil své prohlášení. Po tom, co jsem se od vás nenechal zblbnout, že Zemanova kampaň stála "daňové poplatníky" 8-o37 milionů korun už odmítám dál číst. Přeji vám, prezidente Instututu mezinárodního setkání hodně pracovních úspěchů , ačkoli nedovedu ani odtušit náplň práce ve vaší významné organizaci a doufám, že vy nečerpáte jako neziskovka od daňových poplatníků ani vorla.

2 2
možnosti
JV

Tak jsem si dal tu práci a zjistil jsem , že pořádáte výstavy a přednášky. Bohužel jsem se také dočetl, že jste se přes svou významnost nedostal ve volbách podvakráte do zastupitelstva města Tábora a to i přes to, že jste byl na kandidátce KDU-ČSL. To je mi líto.

2 0
možnosti

Zeman, kdyby mu to situace dovolila, by dokázal vládnout jako Gotwald a Stalin.

2 1
možnosti
Foto

Ale to platí i opačně, že dnes by Stalin a Gottwald dokázali pouze vládnout jako Zeman, třeba i Havel. Hrdinové se nutně přizpůsobují okolnostem a podmínkám.

1 0
možnosti
TH

T38o12m25á16š 30H56y76n37e32k

21. 12. 2016 18:02

Zeman?Dobře nám tak.Moudrý vladař by měl vědět komu vládne.Zeman ví komu vládne.

5 0
možnosti
MD

Je tu duvodne podezreni, ze volici zvolili MZ jen kvuli autorovi.

2 1
možnosti
Foto

Premiér Zeman před mnoha lety: "Jenom idiot nemění své názory".

Prezident Zeman několik měsíců po svém zvolení: "Pane redaktore, já své názory neměním".

Razím heslo, že v druhém kole prezidentské volby je třeba dát hlas komukoliv, jen ne Zemanovi. Nedokážu si představit, že by na Hradě mohlo sedět něco ještě horšího než dnes.

5 1
možnosti
Foto

Tomáši,

souhlasím s Vámi. Je třeba se z tohoto strašného dilematu nějak vymotat.[>-]EU

2 0
možnosti
FS

Pane autore, nedivte se a přečtěte si např. knihu "...až na dno" od významného českého lékaře Doc. MUDr. Jaroslava Skály, CSc. Jsou tam vyjmenovány desítky projevů ničení fyzické stránky člověka a zejména devastace duševna při denní konzumaci větších dávek alkoholu. Vnějšími projevy jsou např. nevypočitatelné nálady, stihomam, chorobná mstivost, bájná lhavost atd. atd. atd. Je to zajímavé, přiléhavé a aktuální......

5 0
možnosti
Foto

Františku,

souhlasím s Vámi. Přesto nerozumím tomu, proč nás všemohoucí Bůh trestá tímto alkoholikem.

Co jsme provedli špatného? Mě nic nenapadá.

Jsme jednou z nejkulturnějších zemí této planety. Nikoho nenapadáme. Proti nikomu nevedeme žádnou válku. Máme obrovské množství svobody. Když toho někdo zneužije, tak je to jenom pár jednotlivců. Já žádnou kolektivní vinu nevidím... Čím jsme si zasloužili trest zvaný "Zeman" je mi opravdu záhadou! [>-]EU

1 0
možnosti
LC

Tak to ještě ten rok a kousek vydržte a pak přijde i vaše zářná chvilka.

1 1
možnosti
MS

Na níže uvedeném odkaze to máte v mnohem detailnějším provedení:

http://demagog.cz/politici/168/milos-zeman

3 0
možnosti
Foto

Ale, vždyť je to zábavné...

0 3
možnosti
Foto

Jirko, zdravím Vás srdečně!

Poslední dobou se mi moc líbíte. Co slovo, to skvělá rána. Být od Vás pochválen není zas tak snadné, proto si toho velice vážím.

Pokračujte dál. Myslím, že jste na správné cestě! [>-]EU

3 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.