Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

U Vás, pane autore, mně stačí jméno a sdělení " majitel zámku..."

Na vzdory Vaší patlanině bude Zeman, pakliže se rozhodne kandidovat, ve druhém kole. Nu, a pak se uvidí.

4 10
možnosti
Foto

Pane Kulhavý,

toho se právě mnozí občané obávají. Měli bychom se prezentovat jako národ kulturně přináležící do západní Evropy...

Když už nám vzali Rakousko-Uhersko a zabili budoucí císařovnu Chotkovou, buďme alespoň sebevědomými a hrdými občany EU - nikoli směšnými "Švejky" páchnoucími levnou kořalkou...[>-]EU

4 5
možnosti
RC

A tez je dobre zminit toto: http://blisty.cz/art/67187.html

Pamatuji si, ze jeste behem debaty jsem si to dohledal. A pomerne rychle vyrok Zemana dementovaly i BL.

2 0
možnosti
JS

Vážený pane, který jste se sám jmenoval šlechticem, s takovými jako Vy, ani My, vlastní vinou bezdomovci, nemáme zájem mít společného. I My máme svoji čest.

4 2
možnosti
Foto

Pane autore, karma, jen jsem zvědavá, kolik lidí zde bude toho notorického lháře bránit. Opravdu by mě zajímalo, co za lidi na to má žaludek.:-/

13 3
možnosti
JS

To máte na mysli jako lháře pana autora?

5 7
možnosti
RC

Doporuciji i tento rozhovor a zpetne jej zhodnotit:

http://w1.blisty.cz/art/66775.html

"Dohodu parlamentních stran o sestavení vlády byste ctil, nebo byste si stavěl jako podmínku, že se tvorby vlády nesmí účastnit některá z parlamentních stran?

Jakoukoli dohodu parlamentních stran bych samozřejmě ctil."

Staci si vzpomenout, co se delo po Necasove demisi.

Nebo dalsi lez:

"Jako příslušník nejpočetnější menšiny ČR si neodpustím otázku na konkrétní příklad. A proto se Vás ptám jako kuřák kuřáka: Vetoval byste zákon o zákazu kouření v hospodách, kdyby dorazil až na Hrad?

Tak já bych především už během projednávání říkal, že když má hospoda dvě místnosti - a to zpravidla má – tak jedna místnost má být kuřácká a jedna nekuřácká. A kdyby mi to neprošlo a mé přesvědčování vlády a Parlamentu, kde je naštěstí silná kuřácká lobby – Boris Šťastný je na opačném břehu, ale nemyslím si, že tam má většinu – by nestačilo a zákon byl schválen, tak bych jej vetoval.

Václav Klaus je mimochodem nekuřák, ale bylo mi sympatické, že v duchu svého liberalismu byl a je proti těmto antikuřáckým kampaním."

2 0
možnosti
Foto

Po Nečasově demisi se nedělo nic tragického. Prezident si myslel, že by do vlády neměla nastoupit ta samá sestava a měl pravdu.

4 3
možnosti
Foto

1) Je tedy spíše sklerotikem

2) Nejednalo se o Ugandu, ale o Nepál

3) S Peroutkou má Zeman pravdu na 99%

4) Výše uvedený odkaz nedokazuje, že 15. března 1939 nebyla stržena vlajka nad Hradem. Ostatně jaká vlajka tam vlála, když tam pobýval Hitler? Fakt bych se divil, že československá.

3 4
možnosti
MM

Autor píše o standartě, nikoliv o vlajce. Jinak jste argumentačně rozcupova vše, co je v článku, vámi odpovídajícím způsobem. :-/

5 2
možnosti
RC

BTW, mam pocit, ze k tem lzim na Letne se sam priznal v jedne ze svych knih...... jiz od te doby je obratnym manipulatorem davu.

3 0
možnosti
PV

P40a40v90e93l 62V61é58b87r

21. 12. 2016 11:00

Nestačilo napsat "Nemám rád Zemana!"?

3 7
možnosti
RC

NO stacilo, ale na druhou stranu, je to vyborny (i kdyz pouze castecny) seznam lzi, mystifikaci, omylu soucasneho prezidenta. A nekteri mu to porad zerou i s navijakem.

7 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.