Diskuse

Obětní beránek zvaný Babiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No nevím, Sobotka žije ze státních peněz, Babiš žije ze státních dotací a ze zákonů, které jdou na ruku jeho "podnikání", například řepka. Rozdíl mezi nimi je jen v tom, že Sobotka pobírá státní plat z peněz daňových poplatníků, ale nebuduje žádnou firmu závislou na státních zásazích, takže nás stojí méně než Babiš. Oba jsou na tom vlastně stejně, jen Sobotka nás stojí výrazně méně peněz.

1 0
možnosti
Foto

J66i62ř75í 80K42h31e49i11l

13. 6. 2017 23:53

Dá se jen souhlasit, dávám karmuR^;-)

0 0
možnosti

tento pan musi byt placeny Babisem nebo nemocny..nebo oboje dohromady

1 1
možnosti
Foto

Babiš nemá v politice co dělat, měl by dělat své podnikání. Jeho vstup do politiky je logickým vyústěním katastrofální práce polistopadových rádoby politiků, ve skutečnosti neúspěšných velkohubých neumětelů. Pan autor to popsal velmi dobře. Kdo chce něco řídit, měl by napřed prokázat, že to umí. Co kdy řídil Sobotka? Možná fichtla okolo Slavkova. Pro mě je Babiš v politice krizový manažer, který se snaží spravit to, co patláci před ním podělali. Protože se ho patláci snaží za každou cenu vyštípat, dělá to dobře.

1 1
možnosti
Foto

J62i78ř98í 33K62h97e62i26l

13. 6. 2017 23:59

Mínus jsem vám dal hned za první větu, která defakto popírá základní právo každého člověka ukotvené v Listině základních práv a svobod - kandidovat a mít možnost podílet se na správě státu.

Jinak s celým zbytkem vašeho příspěvku se dá jen souhlasit.R^;-)

0 0
možnosti

Naše státní byrokracie je jako rakovina neustále bobtná se všemi důsledky a spěje to k Řeckému modelu .

0 0
možnosti

Ti, kdo by snad ještě měli snahu brát tvorbu a i osobu Alberta Nepomuka vážně, nechť si přečtou tohle:

http://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/c/189044/Prvnimi-ve-vesmiru-Americane-Shepard-a-Grissom.html

Hlavně velice bohatou diskusi.

0 1
možnosti

Co mne děsí? Než dopíši článek, dokonce nyní jen příspěvek, žiji v nové zemi!. Strašné, co nám ti naši politici předvádějí!!!

:-)

1 0
možnosti

Infekce postihla již cca 30% národa, který se raduje z EET, kontrolních hlášení a pokut, které čekají na lstivé proradné živnostníky. A svoji podporu budou dávat člověku, který se svého majetku domohl ojebáváním státu, dotacemi od státu a likvidací svých partnerů. Viz případ Kosteleckých uzenin. Podpora je dávána člověku, který svůj majetek zneužívá k upevnění osobní moci. Viz rozhovor s redaktorem MF dnes. Hrůzné je i to, že tento oslavný blog napíše člověk, který o sobě prohlašuje, že je šlechtic.

9 4
možnosti
Foto

Genius Buqoy píše génius Babiš. Jak symptomatické.

1 2
možnosti

Vynikající rozbor, s většinou souhlasím!

Nejhorší je, že občané přestali rozlišovat pravdu a lež!Markantní to bylo v posledním prezidentském klání, ve kterém voličům podlélži vůbec nevadily!

Ale mně to vadí, když Zeman, Fiala nebo Kalousek lžou! „Pravičáci“!Vždyť dělají jen levicovou politiku! Ve zdravotnictví nám tu Klaus, ODS, TOP 09nainstalovali mafiánský socialismus (takřka komunismus), lékařům odebralisvobodu a odpovědnost. Hlavně, že z našich peněz na naše zdraví mizí miliardykorun ročně do soukromých kapes!

Politika Kalouska? Vzpomínáte na jeho perfektníkonzervativně pravicový projev, když se ucházel o post předsedy TOP 09? Sděleníkonzervativně pravicové ideologie byl jeho poslední politický počin, dál už byljen a jen antibabišovcem! Ale to je příliš málo!

Politika Fialy? Naprosto neschopný politik, který si vystačíjen a jen s antibabišismem také. Ale v poslední době zjišťuji, že munemohu důvěřovat ani jako politologovi! Strašné!

Ale v pohledu na Sobotku se lišíme! Všichni jejpomlouvají, že je neschopný a slabý. Všichni! Asi nepatří mezi politiky gaunery.Bohuslav Sobotka je naopak silný chlap, kterého nepřátelé v ČSSD, v „pravicových“stranách, mafiáni a gauneři nakonec dotlačili na psychické a fysické dno.Sobotky si vážím od té doby, co zvládnul mafiánský lánský puč Haška, Škromacha,Chovance, Tejce, Zimoly se Zemanem. Dále si ho vážím za to, jak navzdoryodeesákům, svobodným, komunistické a ruské desinformační službě znovuzařadil afixoval náš stát do evropských struktur a do NATO. Tím naší zemi garantujesvobodu! V posledních měsících byl jeho souboj s Babišem velmipsychicky i fysicky náročným, ale sociální demokraté, místo toho, aby hopodrželi, tak ho podrazili, a Sobotka vyčerpán padnul na hubu. Škoda! Ano, jeto sociální demokrat, snáze rozhazuje naše peníze, ale oproti svým spolustraníkůmbyl ještě umírněný.

:-)

3 0
možnosti

Andreje Babiše všichni topí ve své hnojnici, kterou zde zaplnili náš prostor. Babiš zatím odolává. Proč? Protože na politice nestojí jeho svět! Babiš je svobodný člověk. Babiš je úspěšný člověk. Proto odolává, i když se proti němu postavil celý svět, prakticky všichni politici všech stran (kromě jeho ANO), všichni politologové, všichni redaktoři a novináři. Pomlouvají, pomlouvají a pomlouvají. A je to marné, je to marné, je to marné! Elity inteligence se ho bojí, obyčejní lidé mu důvěřují. Nechápu, jak mu mohou Kalousek, Fiala, Sobotka... vyčítat, že svoje daně optimalizuje podle jejich zákonů, jako všichni ostatní podnikatelé v Česku! Proč se tolik křičí proti Babišovi? Asi to vymetání Augiášova chlíva myslí vážně.

:-)

3 1
možnosti