Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

P64a28v88e69l 33F29r32i33c

9. 1. 2018 14:50

30% je pouze každý třetí občan,co mohl volit,není to žádná většina a také tak by se mohl chovat!

To že Čapí hnízdo byla špatná karta ,to už ví i sám Babiš.Nikomu neroste jeho sláva do nebes.To už ví i Babiš,ale je stejně hloupý jako ten co tvrdí,že SPD hlásá populizmus!

Sám Babiš je populista velkého formátu a jeho velikášství hraničí už ze samotným Bohem a ještě že se nerovná pomalu tomu bohu ,v jehož jméně se nedávno zabíjelo v zemích osvobozených USA a jejími spojenci ve jménu svobody a demokracie, nebo soukmenovci USA,naši zemi bohužel nevyjímaje.

Takže to shrneme do jediné věty .Všichni dokážeme své činy a jednání nazývat krásnými ,leč ne vždy pravdivými slovy ,ale to z nás Bohy nečiní!

Ale to Babiš ví až moc dobře,pokusil se krást a tak jako Rátha jej přistihli.! To je snad jediné " PRO "naší demokracie.A kolik takových pravd ještě čeká na odhalení?

0 0
možnosti
BH

Tomáš Flaška a Pavel Machaček neunesli výsledky voleb. Jsem zvědav, až Putin v příštím roce vyhraje volby, jak tihle dva jmenovaní na začátku a Jan Ziegler s nimi budou kopat vzteky kolem sebe.

1 2
možnosti
Foto

Mimo Aloise Rašína je Andrej Babiš od roku 1923 druhým ministrem financí, který nejenže nenasekal žádné miliardové dluhy, nýbrž se se dokonce dostal do finančmího plusu

Zdroj: https://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=631339

A có Karel Engliš?

1 1
možnosti
Foto

8-o8-o8-o

Vy tedy určitě víte a znáte důvody stavu rozpočtu. Můžete se podělit?

0 0
možnosti
JR

J48a75n 81R24á38ž

30. 10. 2017 17:55

Házet stale dokola to samé bláto na Babiše je už nuda a nic to neřeší. Jestli je Babiš Bureš, jestli Čapí hnízdo bylo financováno nekorektně, jestli je Babiš...no nevím ještě co, je naprosto irelevantní v diskuzi o výsledcích voleb. Hnutí ANO získalo skoro 30% a to je skoro 3x víc než dostal další v pořadí. A to jediné je z hlediska hodnocení výsledku voleb relevantní. Takového drtivého vítězství v demokratických, zdůrazňuji to demokratických volbách, nedosáhl žádný subjekt, který se od založení ČR ucházel o přízeň voličů. Proč ostatní neuspěli, to by mělo být hlavním tématem komentářů a ne omýlání dávno a všeobecně známých skutečností. Navážení se do vítěze, místo hledání objektivních příčin, proč t.zv. systémové strany dostaly tak na frak, jen ukazuje frustraci poražených.

Trrminologií boxu: Kdo byl poražen na body, může mudrovat, že něco bylo ne zrovna fér nebo vítěz má nějaké vady, ale kdo dostal v prvním kole KO, má jedinou možnost. Mlčet, zpytovat svědomí a připravovat se na odvetu. Jinak působí trapně!

1 1
možnosti
Foto

Jen perlička:

Babiš a Trump jsou si podobní i v reakcích na pro ně nepříznivé situace a události - viz Trump po vydání(se) ke stíhání Manaforta. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Od autora se asi odpovědi nedočkám, tak vlastní zjištění:

Pročetl jsem 20 renomovaných tiskovin a nikde, slovy NIKDE, není jediná zmínka, že by nám Babiše záviděli.

Takže autor je v omylu nebo lže.

Co jsem se dočetl? Shrnuto:

- Babiš je populista, to bylo téměř všude

- další frekventované označení bylo "enigmatický" (kdo neví, najdi si)

- téměř všude zmíněné pochybnosti o jeho demokratickém postupu a přístupu

- obavy z vývoje v intencích Polska a Maďarska, co Babiš vehementně ODMÍTÁ, to se v ČR podle něj NIKDY nestane (pamatujte si a za čas porovnejte).

Celkové žádná hitparáda, často srovnání s Trumpem, což Babiš rád používá.

Kdo chce více, přečtěte si. Ale celkově: žádná hitparáda, určitě nám Babiše nezávidí. Já ví: Babiš klan stejně neuvěří. ;-)

4 0
možnosti
JR

J58a11n 56R73á46ž

30. 10. 2017 18:06

Ale srovnání Babiše s Trumpem sedí. Oba zvítězili navzdory ostře negativní protikampani mainstreamu, jak politického, tak mediálního. A v obou případech se poražení neooučili, že antikampaň selhala a pokračují v nesmyslném, a hlavně nic neřešícím, útočení na vítěze.

Zemana jsem nevolil a nemám ho rád, ale stejně, někdy i víc mne štvou ti, pro které den, kdy si do něj nekopnou, ztrácí smysl a výsledkem jejich snah bude pravděpodobně jeho opětovné vítězství. A s Babišem se to vyvíjí obdobně.

2 0
možnosti
Foto

"Evropa nám Andreje Babiše závidí !"

Asi nám smůlu a taková oznámení mne v tisku míjejí, můžete, prosím, dát nějaký odkaz na taková prohlášení v zahraničním tisku?

Každý věříme někomu a něčemu. Já osobně bych si do firmy určitě nezaměstnal jako nočního hlídače do skladu osobu, která je obviněna a stíhána. I kdyby to bylo občanské provinění, natož pak trestné.

Za případné odkazy předem děkuji.

5 3
možnosti
ZH

Princip je jednoduchý. Svědci Babišovi bez uzardění popřou jakákoliv fakta a co jim chybí ke svatořečení svého guru, si prostě vymyslí.

3 0
možnosti
JV

J55i87r60i 81V71r13a53b33e62c

30. 10. 2017 16:16

Pane doktore, mohl by jste napsat odkaz, které země nám Babiše závidí ?

3 1
možnosti
Foto

Pane Vrabec,

v Evropě všechny, protože se bojí - ne tedy ty země, ale jejich politické vedení.

Babiš ukončuje staletí ideologických a demagogických žvástů na kterých si oni vystavěli svou existenci.

Nyní přichází na řadu prokázat hmatatelný úspěch.

Kdo nic nemá, nic neumí!

Nesplnitelné sliby a ideologické fráze nejsou žádným hmatatelným výkonem a tím žádným úspěchem. [>-]EU

1 1
možnosti
Foto

J54i16ř71í 89K89i56n92d15l

30. 10. 2017 15:44

Kdfo hledá najde. Tak dlouho jsem to hledal až jsem to našel. Tak to jsem dám.

Týdeník Euro zveřejnil fotokopii dokumentu, který dokládá, že podnikatel Andrej Babiš spolupracoval s StB. Dokument pocházející ze svazku, který StB na Andreje Babiše vedla, dokládá jeho spolupráci s komunistickou státní bezpečností. Nejprve v kategorii "důvěrník", později už "agent" Babiš byl podle fotokopií jeho svazku u státní bezpečnosti důvěrníkem od roku 1980. Když se osvědčil, stal se v listopadu 1982 agentem. Zatímco jako důvěrník nemusel o své spolupráci s StB oficiálně nic vědět, jako agent už musel s komunistickou tajnou policií spolupracovat vědomě. Dokument pochází z archivu Ústavu paměti národa Slovenské republiky. StB v něm Andreji Babišovi přidělila krycí jméno Bureš.spisovou značkou 25085. V posudku o něm policisté píší: "Při schůzkách vyjádřil přesvědčení o nutnosti boje proti vnějšímu a vnitřnímu nepříteli." Jinde ve spisu uvádějí, že má "kladný vztah k našemu socialistickému zřízení „Součástí spisu je i návrh na "zverbování" Babiše pro užší spolupráci. K té došlo podle dokumentů v listopadu 1982. Ve spisu se doslova uvádí: "Agent Bureš byl získaný k tajné spolupráci 11. 11. 1982. Výslednost jeho spolupráce byla hodnocená kladně." StB dokonce Babišovi přidělila i smluvené heslo: "Nesu vám materiály od pana Bureše." Dokumenty ovšem uvádějí jiná fakta. Závazek k tajné spolupráci Babiš podepsal v centru Bratislavy ve vinárně U obuvníka před zraky dvou tajných policistů.

6 1
možnosti
Foto

Mirku,

děkuji a přeji Vám příjemný den! [>-]EU

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS