Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J62i81r51i 32D64v61o92r89a95k

24. 12. 2017 12:57

Pekny prispevek. Karma!!

1 0
možnosti

Určitě máte z velké části pravdu. Je tu ALE jedno velké ALE! Váš příspěvek je příliš rozvláčný a je psaný jazykem, který je nejméně 50 let starý. Navíc máte tendenci točit se v kruhu. Podíval jsem se na youtube jak jste si povídal s panem Krausem a dost jsem pochopil. Ode mne karma.

0 0
možnosti
Foto

Závist je příliš jednoduché vysvětlení a lídři zas nejsou tak blbí, aby nevěděli, že spoluprací s ANO by svým partajím prospěli. Sám mám za to, že "DEMO" strany dostaly rozkaz ze zákulisí, jak mají jednat. Cíl není spolupráce s Babišem, ale pokus o jeho likvidaci jako žáby na penězovodech ze státní kasy. Zákulisní hráči byli navyklí dvacet let vymýšlet všemožné způsoby jak parazitovat na státních penězích a s Babišem to nejde. Doufám, že neskončí jako Mrázek.

0 0
možnosti
Foto

Štěpáne,

něco pravdy by na tom hohlo být, ale kdo jsou ti lidé, kdo dávají "rozkazy ze zákulisí"?

Nemám obavy, že by Babiš skončil jako Mrázek.

Mám spíš obavy, aby neskončil jako Alois Rašín (1867 - 1923) , zákeřným atentátem ze strany nějakých závistivců a pomlouvačů, jako se to stalo ministru financí Rašínovi...[>-]EU

0 0
možnosti
Foto

H27a85n65a 89V21l93k95o81v28á

22. 12. 2017 7:47

Musím říct, že nestravitelný blábol pana Kopeckého jsem nečetla celý, o to zábavnější je ovšem diskuse kašpara "Z vlastního rozhodnutí šlechticem" a podobně postiženého místního "filosofa" (evidentně přesvědčeného o tom, že délka příspěvku je důležitější než obsah) s poměrně příčetnými lidmi. Jako kabaret dobrý. Dočtu diskusi a jdu si pustit Bukvoje u Krause.;-D

0 1
možnosti

J52a14n 58R20á96ž

21. 12. 2017 18:38

Dal jsem karmu!

Babiše jsem nevolil a volit nebudu, ale opravdu mi připadá trapně, když strany, kterým dali voliči jasně najevo, že je ve vládě nechtějí, hážou klacky pod nohy tomu, kdo volby vyhrál a při tom o sobě prohlašují, že jsou demokraté!.

1 0
možnosti
Foto

Jendo,

prohlédl jste to na jedničku. K tomu není, co dodávat. Je pouze nutné, aby takto smyšlela většina naších občanů.[>-]EU

0 0
možnosti

Velká karma, iracionální nenávist vůči Babišovi, tady těžko hledat jiný důvod než malost zvanou závist.

Pokud jde o fakta, tak tady k takovéhle nenávisti žádný racionální důvod není, Babiš privatizoval když se zhaslo, podobně jako všichni ostatní, ale je tady jeden zásadní rozdíl, zatímco "podnikatelé" jako Kožený, Bakala, atd. zprivatizované firmy rozkradli, nechali zbankrotovat a nakradené peníze odpálili rozfofrovat do zahraničí, tak Babiš tady vybudoval naši největší a prosperující firmu, s 34 tisíci zaměstnanci, která podstatně přispívá k rozvoji naší ekonomiky, dokonce Babiš dnes dělá hodně nepříjemnou konkurenci podnikatelům v Německu. Kdyby takových Babišů u nás nebylo, tak žijeme jak někde na Ukrajině. Babiš prokázal že je velmi schopný podnikatel, manažer, který má výsledky, takový člověk na pozici premiéra, který dokáže s jinými politiky jednat ve 3 jazycích, to je pro nás požehnání, teď tady v přímém přenosu můžeme pozorovat jaký je rozdíl mezi premiérem břídilem a premiérem profesionálem.

Nechápu proč Babišovi nasazovat psí hlavu, že snad šel do politiky z nějakých zištných důvodů, když on za ty 4 roky prokázal opak, politiku dělá jako dobročinnou činnost, při které je ochoten i snášet kriminalizaci celé své rodiny.

2 1
možnosti
Foto

Pavle,

Váš postoj je racionální a morálně zralý.

Ano, musíme vybudovat mohutný kapitalismus s lidskou tváří a nikoli skromný záhumenek, kde každý závidí druhému řekvičky.

Je nutné neustále vštěpovat národu, že úspěšný a schopný člověk není zločninec. [>-]EU

1 0
možnosti

A49d35a96m 75B49í13l29e66k

19. 12. 2017 9:02

"Nedorozumění lze odstranit dialogem". Mohu se autora zeptat, zda opravdu myslí, že s predátorem typu Babiše je možné vést dialog? Myslím klasický dialog rovného s rovným. Nevím, nakolik jsou Vám známy způsoby dialogu pana premiéra při jeho "podnikání", ale mohu Vás ujistit, že tento pán vyznávající pouze silová řešení, se s nikým "nemaže". Protistrana buď "dobrovolně" ustoupí, nebo je nemilosrdně zlikvidována či jím převzata. A věřte mi, nejde o pomluvy, o kterých v článku píšete - zo bylo zdokumentováno mnohokrát.

2 2
možnosti

no pokud se dostanete na jeho úroveň a schopnosti myslet..máte šanci s ním vést spor v dialogu. Ale jako kantor vám mohu říci, že s žáky typu Babiš se vede debata mnohem lépe než s žáky či studenty či jen lidmi mdlého rozumu.....tito lidé jsou totiž naočkovaní jistými falešnými informacemi, které ale jen opakují a nejsou schopni vysvětlit proč to co říkají by měla být pravda......a tyto lidi nepřesvědčíte jinak než tím, že jim budete jen opakovat opačné informace, než ty , které již mají v mozku uložené.............oni nikdy nebudou rozumět, proč něco je tak jak to je.........

Obchod a politika sice mají dost společného ale není to to samé.......v obchodě se staráte o sebe...viz Gere ve filmu Pretty woman, ale v politice se musíte především starat o ty druhé..........no a když se podíváte na naše politiky minulých 28 let, tak mi ukažte jen jednoho, kdo tohle udělal, všichni do jednoho se jen snažili o svůj osobní prospěch v politice, protože v obchodě by to nezvládli......Klaus, Kalousek a celá ta fronta dalších, pamatuji si jednoho takového člověka, který si nechal říkat doktore, a přitom byl jen promovaný právník, a když se ho na to ptali v TV TAK ŘEKL, ŽE TO NEVĚDĚL..právník a politik....a takové lidi si naši voliči zvolili do vysokých politických křesel........je to ostuda a především ostuda těch voličů..........

1 0
možnosti

J74i39ř13í 34H22u21m25l

19. 12. 2017 8:51

který tupec novinářský rozhoduje komu můžu dát plus a komu ne ;-O

0 0
možnosti
Foto

V Sobotkově vládě byl Babiš v menšině, a jak Sobotka dopadl. Jak by asi dopadly strany, které by byly v menšině u Babiše? Jak by ho hlídaly a brzdily?

3 2
možnosti

byli by daleko lepší než pan Sobotka...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS