Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

O jaké to závisti zde píšete Jane? To že se chytáte takovýchto dehonustujících hloupostí svědčí pouze o tom kam se ubírá dnešní EU. Pana Drahoše lze zařadit, tak, jako V.Havla mezi ty představitele, kteří v EU včele nejvyššími jejími představiteli indoktrinujíí mladou generaci ideologií multikultarismu u nás i v Evropě, která stále pokračuje, a nezdá se, že by se kolektivisté rozhodli ji ukončit. Lze tedy v budoucnu čekat jeho rostoucí vliv a lze se oprávněně obávat, že svými destruktivními účinky se může vyrovnat těm doposud nejhorším společenským vizím ze kterých vychází.

Multikulturalismus je odnož německé filozofické tradice. Jedná se o pokračování filozofie, ze níž ne náhodou vyrostly ty doposud nejhorší společenské teorie – marxismus i nacismus. Současný multikulturalismus je jejich filozofickým příbuzným. Vychází ze skeptické teorie poznání, jde však mnohem dál. Jeho ideály kulturní rovnosti, morálka sebeobětování ve prospěch primitivismu, rasistický ideál pestrosti, to vše dohromady míchá v postmoderní ideologický koktejl zoufalého nihilismu, který cíleně brání sebezáchovnému rozhodování. Je to přísně kolektivistická ideologie s naprosto šílenou společenskou vizí života centrálně řízeného ovládající elitou. O popularitu mezi širokou veřejností se mu stará ublíženecký emocionalismus a předstíraný boj proti rasismu. Protože indoktrinace mladých generací touto ideologií u nás i v Evropě stále pokračuje, a nezdá se, že by se kolektivisté rozhodli ji ukončit, lze tedy v budoucnu čekat jeho rostoucí vliv a lze se oprávněně obávat, že svými destruktivními účinky se může vyrovnat těm doposud nejhorším společenským vizím.

2 1
možnosti
Foto

Pane Mirku,

lidé jako Havel a Drahoš jsou nositelé blahobytu. Ten zbytek je zanadbatelný a jedná se pouze o filozofické klišé. Jde pouze o to, aby národ žil pokud možno na nejvyšší světové životní úrovni a zachovávaly se pravidla lidské důstojnosti...[>-]EU

1 1
možnosti
Foto

Jsou lidé a není jich málo, kteří projdou celý život se zavřenýma očima.

Nic nevidí, nic je nepoučí.

Kristus prohlásil: "Pošli osla do Jeruzaléma a on se zase jako osel vrátí."

Popularita Zemana je postavena na ničem.

Těch ostud, které má za sebou je bezpočet. Proč na těchto zvrácenostech národ tak lpí? Musíme se před světem opravdu neustále kompromitovat?

Západní tisk nazval Zemana "východoevropským vychytralým monarchou". Co takhle konečně vyměnit "vychytralost" za moudrost a slušnost?[>-]EU

3 2
možnosti
Foto

A kdo nám garantuje, že opět - jako už mnohokrát - nenaletíme?

2 1
možnosti
LC

Klid pane Buquoy. To je jen takové vyvažování. Nebo máte pocit, že na Zemana se, třeba tady, pějí ódy? Dokonce se do toho dali i blogeři, od kterých bych to nikdy nečekal. Třeba dáma, co sem přispívá recenzí knih. Jen o pár blogů výše na této stránce zase pan doktor rozebírá Zemanův zdravotní stav. Ve mně z těch pomluv vyvolává otazníky jen jediná a to, že se pan profesor za celou svoji kariéru nezmohl ani na jediný vlastní patent. A mimo soutěž, když už o tom píšete ... hlavu státu sledují, či poslouchají i děti a podle toho by měl volit svůj vokabulár ... že, by měl uvážlivě volit svůj vokabulár, souhlasím, ale že by se děti scházeli v neděli odpoledne u rádiových přijímačů a dychtivě poslouchali co vypadne ze Zemana? To snad ne. BTW, často chodím kolem základky a když slyším, co vypouští z úst snad deseti až patnáctileté děti, tak se červenám. U vás bych ani nepředpokládal, že když Zeman řekl, že zná dva způsoby jak se zbavit premiéra, nešel jste shánět kalacha. Ta údajně chytřejší polovina národa v tom viděla navádění k trestními činu.

5 3
možnosti

Jenže to prezident nikdy nesmí vypustit z huby! :-)

1 0
možnosti
Foto

Co kdyby se občané nechali, aby si svojí budoucnost naplánovali a uspořádali sami. Ad další, když se mluví o invektivách, stáže v zahraničí zadarmo nebyly nikdy. Tak si to přeberte, věhlasný zvěde.

4 3
možnosti
Foto

Tedy, že pro budoucnost nepotřebujeme nějaké kluby a doplním, že ty stáže prostě zadarmo nebyly.

2 2
možnosti
AK

Mne by zase zajímalo jak by se Drahoš vypořádal se svojí vlastní pomluvou.

Pokud by vyhrál (a ne že bych si to přál), bylo by to díky ruskému vlivu na prezidentské volby u nás nebo ne?

2 1
možnosti
ON

O71n16d62ř82e84j 73N80ý94č

16. 1. 2018 19:47

Navzdory, ale možná i díky tomu. Hodně lidí už nechce na hradě ruskýho slouhu.

3 2
možnosti
JV

Kopecký, uvědomujete si, jaký obrovský kopec ničím nepodložené špíny jste jen vy osobně nakydal na jiné? Na Zemana, Klause, Beneše a celou dlouhou řadu dalších.

5 1
možnosti
Foto

To přeci nevadí. Hlavně, že svůj článek nadepsal: "Nechutné invektivy.." No prostě KDU-ČSL.

3 1
možnosti
Foto

A tomu všemu se vyhnuli všichni ti, kdož se rozhodli nekandidovat na prezidenta. O co jsou moudřejší, než prof. Ing. DrSc., d.h.c.

3 1
možnosti
PV

R^, karma. Zavist je nechutna vlastnost, bohuzel opravdu uz u nekterych prechazi az do faze nenavisti.

2 0
možnosti
Foto

Pane Vernere, myslím, že to není závist. To je zloba a neskutečná hloupost.....:-/:-)

1 1
možnosti
RW

Píšete: "Snad největší pomluvou Drahoše, je tvrzení, šířící se internetem rychlostí dělové koule: „Drahoš prezidentem by znamenalo zavírání vlastenců, občanská válka a invaze statisíců muslimů do ČR“.

Zdroj: https://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644116

" . A pokud někdo šíří o Zemanovi, že "nás vede na východ" to vám nevadí???

Já vidím v těchto dvou nadsazeních naprosto stejnou paralelu...Rv

6 5
možnosti
KT

Já ne, protože na Východě je přece fajn, svoboda a tak..

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS