Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nevím, proč Zemanovi podsouváte odcházení? Vždyť to má, jako správný prognostik naplánované! Za pět let ho pošle neúprosný zákon na vysočinu, tak nevím, jaký má to Vaše kecání smysl?!

0 0
možnosti
JK

Autor je cizák, ,který umí jen urážet

0 0
možnosti
JAN

Sice jen perx, ale souhlas a díky za jeden z mála soudných názorů na blogu "iDnes". Děkuji a mějte se moc hezky :-)

2 1
možnosti
Foto

T.G.M. byl ve zdravotním stavu odpovídajícím dnešní kondici Zemana tak někdy před svým druhým zvolením a nechal se zvolit ještě párkrát a to už byl doslova troskou. Asi před týdnem tu byl blog, ve kterém byly vypsány všechny Havlovy absence ze zdravotních důvodů. Nepočítaně.

5 0
možnosti
JAN

Jen perex. Podívejte se na záznam kdy MZ předstoupil s AB před novinářem, či kdy byl u Putina, čí jak ve Štrasburku "lehce klopýtal" ! Píšete jen bludy a presidentům TGM a Havlovi Zeman a Klaus nesahají ani po kotníky, což je škoda i pro nás občany. Zkrátka : MZ dělá ostudu mj. i naší zemi. Nashledanou v lepších časech.

3 1
možnosti
Foto

„Zeman neovládá umění odejít“, píšete. Va zas neovládáte umění v některých případech raději mlčet. Nebudu tady chodit od sloupce ke sloupci a korigovat argumentační kompilace. Jen jedno snad stojí za větší pozornost: VH byl poprvé v kostele snad až při inauguraci, tudíž odvolávat se na jeho křesťanskou víru je spíše přáním než faktem. No, a ještě jedna poznámka kvůli které je opravdu zbytečné dál diskutovat s obsahem tohoto pamfletu, totiž, že půlka národa se nechá opít rohlíkem, když volí někoho jiného, tedy píšete, Zemana. Když pominu tu nadřazenou nabubřelost výroku jakéhosi „lepšolida“, za kterého se asi pokládáte, tak byste měl, demokrate, vzít v úvahu, že vždycky se najde někdo, kdo bude volit někoho jiného a vždycky ten jiný bude muset demokraticky tu volbu strpět. Nadávat někomu, protože mám jiný názor, patří asi kam a ke komu? Uhodl jste.

No, jinak si rád počkám na tu schizofrenní situaci, kterou tu nastiňujete, Drahoš prezidentem a Babiš premiérem. To vám, autore, přeji z celého srdce. Takový jsem demokrat. 

6 3
možnosti
Foto

Pane Černý,

Vaše argumentace mi někdy připadá jako úvodník "Rudého práva". [>-]EU

3 6
možnosti
MJ

EU záruka suverenity a neohroženosti, to jsem se zasmál :-) A ano, lidé se nechají opít rohlíkem důstojnosti člověka, kterého Kavárna vytáhla jak králíka z klobouku, jen aby se zbavila nenáviděného Zemana. Pan Drahoš mi dost připomíná Sobotku používáním zastíracích frází a korigováním svých názorů, když mu teče do bot.

Masaryk měl za sebe názorově spřízněného nástupce. To Zeman nemá. Předpokládám, že u Václava Havla vám tělesná zchátralost nevadila.

5 3
možnosti
Foto

Pane Ježek,

kdo nenávidí Zemana? Kritika není nenávist. Jsou prostě lepší kandidáti než je Zeman a o to tady jde. [>-]EU

3 1
možnosti
ZJ

Všichni co pomlouvají Miloše Zemana měli pět let na to aby představili kandidáta na prezidenta takového, že by porazil Miloše Zemana v prvním kole s neoddiskutovatelným náskokem!

Jak je možné, že ho nenašli a nyní jenom brečí!!

4 2
možnosti
Foto

Pane Jindra,

Zemana nikdo nepomlouvá, když kritik vyslovuje doložitelná fakta.

Nyní jde o to Zemana odvolit.

Kandidátů, kteří stáli proti němu - a to velice dobrých, bylo dost.

Zde nejde o kandidáty, jak mylně tvrdíte, nýbrž o voliče, kteří nějak zatím pořád ještě morálně a kulturně nedozráli. Bohužel! [>-]EU

2 4
možnosti
EH

Předpokládám, že u Havla vám nedostatek umění odejít nevadilo. Masaryk se také zrovna nehnal do ústraní, být mladší, nezadal by si s Putinem... :-)

A co se týče globalizace a izolace, nejlepší by byla zlatá střední cesta. Víme, co globalizace udělala s třetím světem - lidé tam za plat dolar za den likvidují deštné pralesy, aby majitelé globalizovaných korporací měli více tryskáčů.

Navíc Zeman nikdy nebyl pro vystoupení z EU a NATO. Nicméně tyto organizace potřebují kritiku, jinak se to zvrhne v nový sojuz. Určitě nebudete namítat nic proti tomu, že ze stejného důvodu v rámci zachování demokracie je třeba oponovat Babišovi a kontrolovat ho. :-)

8 1
možnosti
Foto

Paní Evo,

souhlasím samozřejmě s Vámi, až na to srovnání Masaryka s Putinem. To je paní Evo dost nedůstojné!

Proč by měl Havel, kterého si vážil celý širý svět odcházet? [>-]EU

1 1
možnosti
MJ

Někdy mám s Vašimi příspěvky problém , pane autore ale dneska jasná karma Rv

2 2
možnosti
JS

Možná, že prezident Zeman "chorobně lpí na moci", ale proč mu to vyčítáte zrovna Vy, který chorobně lpíte na svých šlechtických titulech, ačkoli je Váš šlechtický původ více než sporný? Lpíte na nich dokonce takovým způsobem, že jste si změnil jméno z Jana Kopeckého na Jan Berwid Buquoy.

Říkáte, že Čapí hnízdo Babišovi "konec konců ani nepatří". To je stejně naivní názor, jako tvrdit, že mu nepatří Agrofert. Formálně mu možná nepatří, fakticky je jedním z nejbohatších mužů této země, což není samo o sobě hříchem, ale hříchem je tvrdit, že mu nic nepatří.

Souhlasím s Vámi, že globalizaci se nevyhneme, ale to neznamená, že se musíme vzdát originality a názorové plurality. Globalizaci, která směřuje k unifikaci, bychom měli odmítnout, protože směřuje k nesvobodě.

Vy se divíte, že lidé volili Zemana a nedali v druhém kole šanci třeba Horáčkovi, označujete to jako "celonárodní selhání" a komentujete to slovy "Tomu opravdu, ani za mák, nerozumím! Opravdu, ne." A to bude ten problém.

Hlasy pro Zemana jsou hlavně protestními hlasy – proti všem těm, kteří se samozvaně prohlašují za elity a šlechtice národa, za zdravé slušňáky, kteří ráno dělají piruetu a nosí brýle kvůli vzhledu, nikoli kvůli zraku.

11 2
možnosti
ES

Myslíte, že pan prof. Drahoš nosí brýle kvůli vzhledu UŽ OD DĚTSTVÍ?!!

2 2
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,61
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.