Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J84a49r50a 80R61a68n28k

17. 2. 2018 9:26

Mate dnes absolutni pravdu, vse jde opet na vychodR^

0 0
možnosti
Foto

Drang nach Osten???

0 0
možnosti

R^

Moudrá slova!

Jiří Drahoš prohrál volby tím, že odmítnul jmenovat Andreje Babiše premiérem!

:-)

2 0
možnosti

Připadá mně, že tentokrát jste to trochu překonstruoval, ale budiž. Že Zeman nevyhraje, jsem si po té mediální masáži, myslel asi dva dny i já. Stejně jako sázkové kanceláře. Jenomže pan profesor duněl až moc. To bylo jasné hned po té první TV debatě a po té druhé by si na Drahoše vsadil jen blázen.

2 2
možnosti

Dvě příčiny prohry Jiřího Drahoše:

1. Masáž společnosti proti Jiřímu Drahošovi z proruských desinformačních serverů rozesílaných našimi komunisty a dobrovolnými ochotníky. Dostával jsem jich až deset denně!!!

2.Jiří Drahoš odmítnul Andreje Babiše jmenovat premiérem.

:-)

1 0
možnosti

Rv Kecy po bitvě se nepočítají; jen to pomlouvání Zemana Vám jde pořád dobře.

Tak co, skřípal jste zuby a nebo plakal?!

1 5
možnosti
Foto

Pane Kulhavý,

když se keci po bitvě nepočítají, tak laskavě nekecejte![>-]EU

3 1
možnosti

V74í56t 12Ž98í23l95a

15. 2. 2018 11:12

Máte určitou pravdu, ale já bych šel ještě dál - podle mého totiž volby nevyhrál Zeman, ale prohrál Antizeman.

24hodin/7dnů v týdnu jsme byli "informováni", že kdo nevolí Drahoše, je lůza, socka a primitiv atd... A to neštve! Znám několik vzdělaných inteligentních VŠ, kteří volili Zemana právě proto!

A čím častěji se bude říkat "50% lidí jsou volové, protože volili (Babiše, Zemana, Okamuru...)", tím bude toto procento vyšší. A je to tak, možná, dobře!

Protože vy se bojíte času, kdy ANO získá 98,9%, ale já se naopak bojím doby, kdy ANO a ostatní budou z politiky odstraněni - v zájmu vyššího dobra. A protože min. 50% lidu jsou primitivové, kteří uvažují a volí špatně, tak volby úplně zrušíme a bude vládnout nějaká "inteligentní elita" a to doživotně, protože Oni jsou přece ti nejchytřejší!

Už dnes jsou slyšet velmi vážně míněné názory, že volební právo by neměli mít - důchodci, lidé neplatící daně, lidé s nízkým iq a další...

7 4
možnosti

J54a49r49d24a 36F51i71š68e32r

15. 2. 2018 12:20

...však by to nebylo poprvé, kdy lůza zavedla tuhle zemi do *****, viz volby po II WW...

8 4
možnosti
Foto

To není tak úplně pravdou, Babiše s Okamurou a Filipem, tedy zemanovskou koalici volilo v parlamentních volbách tak 2, 5 miliónů. Zeman sám dokázal získat o téměř pět set tisíc hlasů více. A ty rozhodly. A to neberu do úvahy celkovou účast voličů v druhém kole.

3 2
možnosti
Foto

Pane Řezník,

chtěl jste říci, že Babiš získal pro Zemana o pět tisíc hlasů více. [>-]EU

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu. Ne, že bych se vším souhlasil, Jane, ale dal. Protože i já měl ten dojem nebo spíš tu kalkulaci, že Drahoš nemůže prohrát.

To by ovšem platilo pouze tehdy, kdyby od protizemanovského křídla nedezertovalo tolik voličů k protidrahošovskému. Jinak se to totiž stěží vysvětlovalo.

A sympatie k Babišovi jistě hrály svou roli, ale nepřeceňoval bych je. Spíš si myslím, že pro velmi mnohé byl Drahoš nanicovatým vědcem a kariéristou, který začichal, pro zbytek života, nádhernou kariéru.

3 3
možnosti
Foto

To Jiří Hermanek.

Jirko, něco na tom bude, co píšeš.

Já si žádnou absolutní pravdu nenárokuji!

Přeji vše nejlepší v Novém roce 2018![>-]EU

3 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.