Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A víte jistě, že O čem sním, když náhodou spím, opravdu napsal AB? Ono se totiž říká, že to dokonce ani nečetl. ;-D

1 0
možnosti
MB

Směle vpřed, bylo tajné heslo naší rodiny. Používané v obchodě - 10 písmen celkem. Pak na visačce připsáno, zákazník nic netušil - obsluha věděla kolik % může dát slevu. Kromě toho, přijato jako mrální směr konání. S tím Babišem mi to nesedí ! Jeho roidiče zklikvidovali zase předky mé a synek to v STB jistil. Jak jej můžete srovnávat s Baťou, skutečně nechápu. Směle vpřed , taky nespali, makali. Děd , žádný geniální myslitel nebyl. Byl to poctivý člověk - Kdyby potkal Andreje, hledal by hůl ... Já tu svoji, nad ním dávno zlomil ... :-)

1 0
možnosti
JL

Pane autore, nebyl to sever, ale jih Spojenych statu, ktery tuto obcanskou valku zapocal. Valka zacala, kdyz Confederates (south) bombardovaly vojaky v Fort Sumter v Jizni Caroline 12. dubna 1861. To aby bylo vse jak ma byt.

0 0
možnosti
MD

Ano, ne, kdo vi. Do hlubin AB nikdo nevidi, aby o nem mohl prohlasit, ze zas jednou nekdo predbehl dobu jako kdys 'Batove'.

0 0
možnosti
Foto

Ono to spíš vypadá, že doba předběhne jeho. Viz Krejčíř.

2 0
možnosti
JK

Babiš myslitel, lidové soudy a Baťa se obrací v hrobě. Být vámi dám si dobrý pozor na to, až vás dohoní realita.

8 0
možnosti
Foto

Pane Kučera,

s realitou nemám problémy. Viz moje kniha "ZFORMOVANÁ SPOLEČNOST, Tajemství blahobytu pro všechny - Blahobyt pro celý svět". [>-]EU

0 1
možnosti
VN

moje publikace „ZFORMOVANÁ SPOLEČNOST, Tajemství blahobytu pro každého – Blahobyt pro celý svět“ (Praha 2017) zatím nedosáhla takové popularity (i když nakladatelství „Naše vojsko“ připravuje již 2. vydání), aby bylo možné o mně hovořit jako o duševním a společenském motoru lidstva a budoucího světa...

Zdroj: https://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=661273

Tohle bohatě stačí. Asi to bude tím horkem.

4 0
možnosti
Foto

Pane Novotný,

snažíte se rozšiřovat zášť a závist. Místo spolupráce dáváte přednost rozvracení a znejišťování. Jde o typické komunistické symptomy! [>-]EU

0 3
možnosti
NS

Usvědčený estébák, komunista, podnikový udavač, největší zloděj v naší porevoluční historii, před kterým se jeho obchodní partneři Mrázek a Krejčíř jistili jak mohli, člověk který nikdy nedělal nic jiného, než že generoval permanentní lež. Díky kličkám, vytáčkám a lžím získal svůj majetek. Tak povrchní a po moci za každou cenu bažící zrůda nemá v naší politice obdoby a Vy máte tu drzost přirovnávat ho k Baťovi?

Nevím proč, ale připomínáte mi filmového Švejka. Ten sice taky blbě kecal, ale nakonec to mělo, na rozdíl od Vás, hlavu a patu.

11 0
možnosti
Foto

Paní Sulková,

Vy bydlíte s panem Babišem pohromadě, že ho tak "dobře" znáte?

A nebo čtete nějaké pamflety?

Před blbostí ochrání člověka pouze schopnost objektivně myslet. Zášť a závist jsou špatnými rádci![>-]EU

2 2
možnosti
PV

P65a48v85e23l 92V90é71b53r

3. 5. 2018 11:36

Zdá se, že mimořádný příděl koblih je na cestě! Radujte se, autore.

5 0
možnosti
Foto

Pane Vébr,

kdo je vynikající, je prostě vynikající. To s přídělem koblih nemá nic společného. Je nutné vyslovit uznání tam, kde je to na místě! [>-]EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.