Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P69e17t21r 90B68ü75r64g64e19r

10. 7. 2018 19:03

Dobře napsáno, myslím si. Okolo sebe vidím, že se opravují silnice, zanedbané předchozími vládami 20 let. I s dálnicí se něco děje. Dokázal spustit EET - na to nikdo předtím neměl odvahu. Všichni dychtivě čekali, jak se systém položí - po zkušenostech s mnohem jednodušším Registrem vozidel. O tom, že by v tomto směru byla veřejnoprávní média nestranná rozhodně iluzi nemám. A taky ty "skandálky" na ministerstvech - zdá se mi, že leccos se pročišťuje či trochu kultivuje...

6 3
možnosti
Foto

Za dobu co je Babiš a spol ve vládě se postavilo rekordně málo dálnic a opravuje rekordně málo silnic-ministr dopravy je z ANO

EET nikdo nespusti prostš proto, že to je nesmysl, který zatížil podnikatele a nezabránil únikům-navíc vůbec neřeší to kde unikají peníze nejvíc a to jsou velké společnosti.

6 5
možnosti
MK

Chápu to tak, že vám Babišovcům je nakonec trapné, že žijete jen díky resuscitaci od komunistů. A snažíte se tuto skutečnost zakrýt lamentováním na strany, které od počátku tvrdí, že s Babišem do holportu nepůjdou a pouze tak plní své sliby.

Vážím si těchto stran za to, že drží slovo.

4 1
možnosti
Foto

Mě spíš fascinuje, jak se ti, kteří volby vlastní vinou prohráli, můžou pominout, že je tu ještě alternativa s komanči ;-D

5 1
možnosti
Foto

Cituji Vás: "Persumce neviny, čl. 40, odst. 2, Listiny základních práv a svobod: „Každý, proti němuž je vedeno trestní řízení, je považován za nevinného, pokud pravomocným odsuzujícím rozsudkem soudu nebyla jeho vina vyslovena.“

Neměl by tedy podle Vaší logiky být nyní předsedou vlády Petr Nečas a ministrem zdravotnictví David Rath?

3 0
možnosti
VV

Pokud by byli zvoleni a jejich strany tvorily vladu, proc ne?

3 0
možnosti
PV

P78a48v16e12l 29V36é85b11r

10. 7. 2018 14:37

Milý pane, zásadně se mýlíte v jedné věci: Vládu nesestavuje parlament, nýbrž člověk pověřený prezidentem. Prezident tohoto člověka zpravidla určí na základě výsledku voleb a parlament výsledek práce tohoto člověka buď schválí, nebo neschválí.

Neschopný tedy není parlament, nýbrž nynější sestavující, trestně stíhaný, křišťálově čisty, že ani křišťál nemůže být křišťálovější...

7 0
možnosti
Foto

Jenomže, složení parlamentu určuje složení vlády.

1 2
možnosti
PP

Jestli to píšete za méně než půl mega, tak to pěkně mršíte ceny.

4 0
možnosti
AM

Jak osvěžující!!!

.

Vždycky si rád přečtu blog pana mezinárodně uznávaného politologa, překladatele, člena správní rady a prezidenta.

1 0
možnosti
Foto

Chtěli dát místo Babišově vládě, jenže Babiš není schopen vládu sestavit, hroutí se mu to jak domeček z karet.

3 0
možnosti
Foto

Nazývejme věci pravými jmény. Média a DemoBlok dělají vše pro to, aby se vládu sestavit nepodařilo. Z tohoto pohledu je postoj KSČM státotvorný, i když se nám to nelíbí.

3 5
možnosti
Foto

Paní Marcelko,

máte sice pravdu, ale otázkou zůstává nakolik to KSČM myslí upřímně a nakolik je to pouhá politická kalkulace.

Nejde o to nakolik je člověk rozumný a inteligentní, jde hlavně o to jaký má charakter.

Komunisté měli vždy mezi sebou velice inteligentní osobnosti, ale se silně pokřivenými charaktery, které uměly zavírat a vraždit. I mezi geniálními lidmi mohou být absolutně nepřijatelní křiváci!

Bohužel je to tak - oni dokonce umí své bestiality zvědečtit - Přečtěte si Leninovy a Stalinovy spisy nebo Hitlerův "Mein Kampf" - to vše je velice rafinované věděcké šílenství! [>-]EU

2 0
možnosti
Foto

Jak tak pozoruji politiku, těch pokřivených charakterů je na všech stranách spousta. Počkejme, jak se to celé vyvrbí.

1 0
možnosti
MN

Dnes "demokratická opozice" nahradila proletariát v boji proti vykořisťovatelům a vyžaduje diktaturu proletariátu (/"demokratické opozice").

Proletáři všech zemí spojte se = Liberální demokraté všech zemí spojte se.

Naproti tomu v KSČM je dnes překvapivě hodně velmi rozumných lidí, kteří zastávají selský rozum a konzervativní demokracii.

1 7
možnosti
VV

Verim tomu, ale nemeli by mlcet a nechavat mluvit verchusku.

1 0
možnosti
VN

"Když parlament neumí sestavit vládu, jinými slovy, neumí vládnout, tak to není parlament, nýbrž jakési seskupení politických příživnníků:

Zdroj: https://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=670131

"

Že vy jste na vycházce potkal Kolumba a on vám vyprávěl, že objevil Ameriku. Tak to musíte s nějakým převratným ojevem přijít taky.

1 0
možnosti
Foto

Pane Novotný,

já s žádným převratným "ojevem" nepřicházím. To vy přicházíte s převratným "ojevem".[>-]EU

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.