Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč doposud žádná vláda tohoto světa nevyhlásila, např. 20.000.000,- Eur tomu, kdo vynalezne protilék na corona chřipku?

Zdroj: https://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=747912

Co se kouknout co se tak pise v zahranici? a tech vasich 20 micu je smesna castka. Laboratore ted dostavaji miliony € v trojmystnych castkach. Jenze tohle neni hop na kravu a uz je tele.

1 0
možnosti
Foto

Jste zbytečně skromný. Jestliže prognózy vývoje obyvatelstva v carském Rusku před WWI odhadovaly jejich počet na konci 20. století na 500 miliónů, tak rvačky imperialistických velmocí pouze v tomto jediném státě měly za následek velikost ztrát populace ve výši 250 miliónů člověkolidí.

0 0
možnosti

Vy vidíte Boha pohledem fanatického středověkého kazatele.

Já si ho představuji jako milující bytost, která odpouští, dává další příležitosti k nápravě, nebo spíše jako celý vesmír a jeho zdánlivý chaos, ale přitom řád.

Velká válka či komunismus je dílem lidí, nikoli Boha. Bůh ovšem musí být velice smutný, když vidí, jak se lidstvo ani po těchto neblahých zkušenostech nemění právě k lepšímu.

1 0
možnosti

Vážený pane, podle Vašeho názoru korona virus je trest boží, z toho ovšem vyplývá, že každé opatření proti korona viru je protivění se boží vůli a je zbytečné.

4 0
možnosti

Pane Jan Berwid-Buquoy , ono to asi s tím lékem nebude tak jednoduché , ale jinak za Váš blog mínus 10 , ASI TAK RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS