Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je možné, že Kalousek Babišovi závidí majetek, ale já si to nemyslím. Určitě však vím, že by měl Babiš Kalouskovi závidět, že dokáže být nad věcí, dokáže rozumně reagovat, nezbortí se mu celý svět, když se ho někdo zeptá na něco nepříjemného, a tak by se dalo pokračovat, protože to zoufalství a vnitřní nejistota, kterou Babiš projevuje na každém kroku, musí být hrozné prokletí a zjevně ani majetek nepomáhá.

Ovšem to, že všemohoucí trestá chudobou, to jste vážně přehnal.

1 0
možnosti

J72a45n 82R92á50ž

27. 9. 2020 14:09

Jako největší udavači a žalobníčci do Bruselu se spíše než členové ODS ukazují členové Pirátské strany.

2 0
možnosti

Tohle je hodně hutný žvást.

5 0
možnosti

Jestli to je ironie, tak hodně drsná, na konci takového pamfletu který vypadá jako vážně míněný by mělo být upozornění: "Konec ironie.".

Jestli jste to ale ohledně toho Babiše myslel vážně, tak je mě vás i vašeho okolí hluboce líto. :-/

4 0
možnosti

Z vás závisť sa len tak sype, závidíte, Kolouskovi, že ho pozná na rozdiel od vás každý občan ČR, že sa na rozdiel od vás v politike presadil....

V jednom článku plnom závisti, sa len tak nevidí.

5 3
možnosti

Alebo to nie je závisť? Je to len váš kritický postoj voči pánovi Kalouskovi, takí istý ako majú niektorí občania kritický názor na pána Babiša?

3 0
možnosti
Foto

Tak nevím. Ti politici včetně pana Kalouska mu asi závidí, možná více volební úspěchy než majetek. Ale obyčejní lidé, kteří chodili proti Babišovi demonstrovat a požadovali jeho demisi, ti asi nezávidí - tam to vidím jako ideologické blbnutí, jako módní vlnu, jako nudu - už všechno máme, včetně hrobky (Hrušínský ve Vesničce ;-)), tak co budeme dělat? No demonstrovat. A proti komu? Proti tomu, proti komu demonstrují ostatní. K volbám mnozí nejdou, to je nuda, ale blbnout na nesmyslných demonstracích, na to čas mají. Neznám nikoho z okolí, kdo by ztrácel čas ježděním na tyhle demonstrace, ale tady na blogu se někteří pochlubili, ba i fotky dodali, no já pak přemýšlím, co ty lidi k tomu vede. Závist to podle mě není.

2 6
možnosti
Foto

J64i18r31i 64C87i86z

26. 9. 2020 20:51

Vážený pane Berwid-Buquoy, popsal jste velmi přesně trapný motiv velké části diskutérů pod Vaším blogem. Dovolím si Vás doplnit o jednu vlastnost těchto známých diskutérských firem, které se přiživují svými výplody o premiérovi jen proto, že jejich celoživotní krédo je kňourat, kňourat a zase kňourat. Nic jiného neumí, to je celé. Proč ovšem otravují v každé diskusi na iDnes, což je nejčtenější portál v ČR, by možná stálo za nějaký další blog od Vás. Mohli by raději přispívat na stránkách patřících panu Bakalovi, tam najdou své kolegy.

9 9
možnosti

Bakaloviny diskuzi už nemají.

1 0
možnosti
Foto

Nevím jak kdo, ale i kdyby Babiš neměl ani korunu, tak jako premiér je podle mne ztělesněním násilí, neslušnosti a nemravnosti.

Jako Babiš miliardář, před vstupem do politiky, mě byl lhostejný.

13 5
možnosti

co může slušný člověk závidět takové komunistické udavačské kreatuře?

14 8
možnosti

Vůbec nic. Svým způsobem by mi toho nemocného zoufalce bylo dokonce líto, kdyby tu tak neškodil. Jenže koblihy si to ve svých hlavinkách překroutí tak, že mu cosi závidíme. ;-D

12 8
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS