Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Buqoy,

svá tvrzení ve článku opíráte pouze o pocity a názory a narážky. Bez logické argumentace. S tím nelze polemizovat a je směšné, že se o to v odpovědích na některé příspěvky v diskuzi sám pokoušíte - opět bez argumentu.

Sama smýšlím více pravicově a s Vaším pojetím liberální demokracie to nemá mnoho společného.

Na V. Havla a V. Klause mám na své úrovni poznání jiný názor než Vy.

Na rozdíl od Vás nemyslím, že by měl Andrej Babiš setrvávat v české politice. Jeho přesměrovávání evropských dotací do firem Agrofertu je neúnosné a jeho populismus nepřináší nic dobrého.

Miloš Zeman jako prezidentský kandidát zvítězil v prezidentských volbách nad knížetem Karlem VII. ze Schwarzenbergu, který je jako šlechtic autorovi článku pravěpodobně bližší.

Uvidíme, co Petr Fiala dokáže. Buďme mu nápomocni a pomáhej mu Bůh.

0 0
možnosti

P25e42t52r 21S80u72s55k23e

7. 1. 2022 19:28

Tak zatímco Zeman pojmenoval základní problémy a srozumitelnou řečí nastínil jejich možné řešeni, Fiala jako obvykle bezobsažně plkal a neřekl nic. Ale byl to “vyvážený a státnický” projev. Tak leda kulový !

Jak už někdo poznamenal dříve - v ostré debatě by si Zeman Fialu namazal na chleba, i kdyby byl v komatu. ;-D

0 0
možnosti

Já bych teda s úvahami, kdo koho položil na lopatky, až tak nespěchal. Zeman je trpělivý. A jaká je Fiala politická hvězda, to se teprve ukáže. Ale třeba se nepletete, mně by to nevadilo.

0 0
možnosti

J52i56r55i 94T47i95c90h56y

6. 1. 2022 17:07

Zdalo se mu, ze nekdo polozil Zemana na lopatky a pak se probudil. Tu tiradu proti nekterym minulym prezidentum si jiz vymyslel, kdyz se probudil.

0 0
možnosti
Foto

Pane Tichý,

Vaše primitivní poznámka nemá hlavu ani patu. Je to nonsense! [>-] EU

0 0
možnosti

?8-o?Od vás bych satirický blog nečekala!;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Hloupá demagogieRvRv

4 4
možnosti
Foto

Pane Kindl,

patrně Vám chybí schopnost porozumění a analytického myšlení, jinak byste k tak primitivnímu závěru nemohl dojít! [>-] EU

0 0
možnosti

Docela hezký a skoro pravdivý článek. Na rozdíl od Vás se ovšem stydím i za bývalého předsedu vlády Babiše. Napište mi jméno demokratického státu, který má v čele vlády bývalého agenta Stb a udavače. O dotačních podvodech nepíšu.

13 3
možnosti

Někteří lidé trpí fatální absencí rozlišovací schopnosti.

3 0
možnosti

J42a80n 19D52o17u13š89e73k

5. 1. 2022 22:20

Fialův projev byl stejně jalový jako jsem čekal. Je zle, minulá vláda to pohnojila, utáhnout opasky atd... Jako vždycky.

12 11
možnosti

... a ono je vlastne dobre, ze jo?

0 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.