Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56i71r52i 23T87i37c88h32y

25. 3. 2022 15:34

Snazte se na zapade mluvit pravdive o kontinuite pohlavi, o tom nesmyslnem vymyslu "gender", o bile nadrazenosti a privilegii, o ideoligi islamu a o oslavach homosexuality.

1 0
možnosti

Prumerny čestný a pravdomluvny člověk prý lze trinackrat denně. Rusové v tomto tedy nijak vyznamne nevynikají pokud se nechceme prilis podcenovat. Lež je základní nástrojem přírody pro maskování pravých úmyslu. Třeba IVPravda a láska, IVBakala, ale uz ani nevim proc I don'tVBabis ;-D ... problem Rusů může být jen to ze se lži neumí dost dobre pracovat ... no jako asi i s ostatnim. Muze to byt jako s ohněm. Dobrý sluha, spatny pan ... natoz pak co teprve u lži :-)

0 0
možnosti

Rusové nalhali sami sobě, že jsou velmoc. Srandovní a zároveň tragické je, že Putin si to asi skutečně myslí, ale teď tvrdě narazil, padají kulisy Potěmkinových vesnicí jedna za druhou a Rusko nyní drží nad vodou už jen propaganda jedna souvislá obrovská kulisa. Ta až spadne, to bude rána, tenhle akt asi odstartuje výstřel v bunkru do spánku. ;-)

4 0
možnosti

Jeden citát z Bible: "Ďábel je otec lži". Všude, kde se lež používá v masovém měřítku jako součást systému, máme co do činění s otcem lži. (Neplést se situací, kdy se to některým pouze zdá, že systém je prolhaný, psali to na Sputniku).

1 0
možnosti

Tady je právě ta nešťastná role páně Zemana. V rámci rozumu lze vidět i jeho pragma snahy. O ekonomickou spolupráci, diplomacii. Jistě, mnohde až za hranou důstojnosti. Lezení po rudé zdi, podpora válečného zločince už od r. 2014. Podobně, výlety do Číny, aby si pouze zahrál na klavír. Skutečně, svým způsobem se to dá i chápat.

Co absolutně nechápu? Reálným pohrdáním protistrany. Neudělali absolutně nic, co by Miloše podpořilo. Aby mu to dalo oporu. O čínských investicích netřeba mluvit. Slávia je úsměvný odvar. O Rusku, ani nemluvě. Vladimirovič Miloše zesměšnil. Jeho rétorický obrat je k ničemu. Ještě mu chybí ten pověstný bonmot. "Pravda soudruzi, byl jsem nějaký pomýlený". Hořký konec důvěryhodnosti a prezidenta ČR ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Jako by mrazivý vichr z Kremlu zasáhl Vaši kocábku a přiměl Vás změnit kurz, chytit do plachet nový vítr.

Zrekapituloval jste historii ruské prolhanosti , kterou přisuzujete tomuto národu. Snad jste to tak nemyslel, a pouze jste se, zaneprázdněn kormidlem, poněkud unáhlil. Věřím, že Rusové ani jiní národové RF ve své genetické výbavě nemají zakódovánu větší tendenci ke lži než národové jiní. Ve lži však žijí. Podobně jako v ní žila významná část Němců, kteří byli po mnoho let vystaveni permanentnímu působení ideologie J. Goebbelse & spol.

Jistě jste si všiml, že naše společnost se po volbách vydala do jiných vod, než byly ty, v nichž se točila v kruhu. Či spíše ve spirále. V kurzu , který udržovali pánové Babiš a Zeman.

Dovolím si Vás citovat: "Babiše nám záviděl celý svět". Nejsem zdaleka tak světa znalý jako Vy, ale vůbec jsem takový svět ani nezahlédl.

Zato jsem si pozorně všímal, kam nás výše jmenovaní pánové směrují. Tito agilní rozkopávači společnosti!

Rovněž jsem si všímal jejich rétoriky týkající se médií. Někdy to bylo až mužicky přímočaré.

Inu časy se mění, kurzy se mění, plachty se stahují, kotví se v zátokách závětrných. A pak se zas prst sliní pro určení kurzu do bezpečí, když trudno, až trudomyslno by mohlo být z nějakého toho pomýlení.

9 0
možnosti

J41i20r29i 64P40i92l74n56y

25. 3. 2022 5:46

Asi se to naučili od našeho chráněného etnika.

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.