Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážení čtenáři !

Glosa byla cenzůrována.

Myslím, že jde o předsudek, neporozumění a paniku...

To, co říká cenzor nepopírám, ale pouze upozorňuji na to v čem je Putin ještě horší než Hitler. Glosa by se spíš hodila do rubriky "Zaujalo nás" než ji "putinovsky cenzůrovat".

Já si vaší práce samozřejmě vážím, dlouhá léta s vámi spolupracuji, ale v případě "Nad Ruskem spadla železná opona" jste dobrou práci neodvedli...

S nejlepšími pozdravy

Dr. et Dr. Jan Berwid-Buquoy,

vizeprezident České atlantické komise v hodnosti plukovníka a šéfredaktor časopisu "Czech Atlantic Forum". [>-] [UA] EU

0 0
možnosti

Jak jsem napsal níže, myslím si, že problém není v tom, že jste trefně popsal současný putinovský režim a roli Putina (v tom s vámi souhlasím). Ale současně napsat, že hitlerovské Německo se snad chovalo lépe, to byla asi pro adminy příliš silná káva (a ani se jim nedivím).

0 0
možnosti
MB

Moc dlouho Vám ten článek na iDnes nevydržel...

Rád bych věděl, co je v něm tak závadného.

0 0
možnosti

Admini jsou hákliví na zlehčování válečných zločinů hitlerovského Německa. Ta selanka, kterou autor popisuje, se možná týkala poměrů v Protektorátu Čechy a Morava, ale ne už třeba v Polsku, nebo tehdejším SSSR. O poměrech v koncentračních táborech nemluvě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.