Diskuse

Zemanovy legie

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Víte, že...

podle Miloše Zemana patří Rusko do Evropské Unie?

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/rusko-bude-do-triceti-let-v-evropske-unii-tvrdi-zeman-27196

Vlastně teď prý už nepatří. To je ale náhoda, žejo?

1 0
možnosti
Foto

Měl byste jet navštívit Ukrajinu, a pak napsat o tom, jak ti naši stateční mužové přijali, že jste vymyslel název Zemanovy legie. Podle toho, jak a čím je Zeman znám na Ukrajině, odhaduji, že by se Vám i od ukrajinských vojáků dostalo pro Vás nečekané odpovědi.

4 0
možnosti
JB

J35i78r32i 14B14o47r

17. 5. 2022 9:47

Tak dnes mám problém poznat ironii nebo nadsázku já. Děláte si srandu?

2 0
možnosti
MB

V Masarykových legiích byl i můj dědek. Neuvěřitelné příhody, včetně fota lodi. Na té se komplikovaně dostal domů. Babka jej sprdla, žádné carské zlato nepřivezl. Dobrá doba, kdy naši udatní předkové bili bolševika ...

Zemanovy legie? Snad orgie. Udatný pluk - Mynář, Ovčáček, Balák a osoba nejedlá. Smutný pohled, na velitele našich vojsk. Dramatický pokles důvěryhodnosti, dnes 20%. Miloš se totálně znemožnil. Především výkonem své zahraniční politiky. S drahým Vladimírem, si mohou podat ruku - Debakl ...

Opravdu korektně - Neznám výkrutovějšího člověka naší scény. Věk pokročilý - páteř gumová. Miloš propásl poslední možnost. Omluvit se, abdikovat a vypsat volby na nového prezidenta. Zcela jistě, tak si to Miloš nepředstavoval. Což o to, ani jeho příznivci. Kdybych se jej chtěl zastat? Čestné slovo, nevím za co ... :-)

7 0
možnosti
MS

Ale zase, kdybyste předmětnou orgii poslal bojovat na UA, tak válka skončí do dvou dnů porážkou Rusa a beze zbraní USA a EU.

Mynář by nabídl rusům nemocné prasátko, Nejedlý by zahrál u ohně na kytárku a Ovčáček by zazpíval nějaké svoje žalmy. To by bylo, aby se z toho Rus s Čečencem a Wagnerem nevyděsil a neutekl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.