Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomu se říká "polibek smrti" :)

0 0
možnosti
Foto

Boháčku, co to melete za nedmysl? [>-] EU [UA]

0 0
možnosti
DS

Věříte tedy, že agroekonomka Nerudová umí i biochemii? https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0731708515301722 A věříte tomu i poté, co si přečtete, že senior autorem biochemického článku Danuše Nerudové byl Vojtěch Adam, který odstoupil z funkce rektora Mendelovy univerzity poté, co se objevilo více než 20 jeho článků se zmanipulovanými daty? Fakt?

3 0
možnosti
Foto

Vsichni se znaj, znaj, znaj... A hra na opozici je jen pro lidi. :-)

1 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že pokud Bůh existuje, tak že se těm našim preferencím směje ;-)

0 0
možnosti
PN

Mlada, krasna a hloupa. A navic si mysli, ze jsou hloupi vsichni kolem ni jeste vice nez ona. Super kombinace.

A skolu zodpovida REKTOR a ani MendelU neni vyjimka. Pokud "nevedela" o rychlokvasdkach na skole, nemela tam delat rekrorku. A pokud onich nevedela a to sedela v komisich, ktere tituly udelovaly, tak je to osoba se snizenou inteligenci. A nebo jiste jednoduse ucelove lze.

Mimochodem ten "vas fenomen" Zeman vyhral volbu prezidenta obcany, a to dvakrat. Ono vyhral proti Zele neni nic sloziteho.

4 1
možnosti
MB

Nerudová je svým způsobem přijatelná.Nicméně, kde je nějaký výrazný příběh? Ten prokazatelný moment nápravy? Jako např. u gen.Pavla. Prvotní pochybení, s následnou čitelností výsledků s omluvou. Foldyna říká, že kdysi malého Havla posadili na klín R.Heydricha. Souznil Vašík s fašisty? A na jaké koleno by si tak sedla Danuše? Rudé kožce ji už zrušili! Každopádně je čestná. Soudruzi se mezi tím odebrali do bažin.Jaksi blíže k jezeru. tedy se nezapletla. Možná na besídce

Nejvíce se mi líbí kandidát Bašta. Stále trockistický junák. Z plakátů slibuje puč, odvolal by vládu. Sil a chutí má dostl. Slibuje i podporu rodiny.Zase se neví které? V Lihovém domě zažil úspěch.Skolil o 25 let mladší kolegyni. Zplodil mimomaželského syna. Pravda, alimenty platí spolehlivě. Zřejmě jsem blb.Já si tu podporu rodiny představoval poněkud jinak. Prostě, Východo erotický pučista. Je to bašta prostě. Bureš je na tom lépe -Je to bůh. Taky nám obětoval syna svého. Na stará kolena usiluje o minimální - 5 kletou beztrestnost. Docela úsměvné, pořád je to o kolenech. .... :-)

3 1
možnosti
Foto

"Je to poprvé od vzniku naší „samostatné“ státnosti, kdy kandiduje, a sice s úspěchem, žena na nejvyšší funkci. Navíc má kandidátka tu obrovskou morální výhodu, že není zatížena aktivní spoluprací s komunizmem..." Já bych to upřesnil - v roce 2013 kandidovaly na funkci prezidenta tři ženy. A zatížena aktivní spoluprací s komunisty opravdu není. V roce 1989 bylo Čapuši deset let. Tuž to by musela být fakt dobrá, aby aktivně spoolupracovala...

7 1
možnosti
Foto

Mne to prijde taky uplne uhozene, ze je jeji neangazovanost v KSC podavana jako prednost. Takze mame asi vetsinu naroda, resp.vsechny rocniky 1970 a vyssi ocenovat jako moralne ciste ? To by nas mohl taky nekdo ocenit, protoze nejsme v komunisticke strane Ciny, ze......

Sakra, cozpak tady nemame lidi, kteri na byvaly rezim doplatili a nekde aspon neco riskli proti rezimu? To fakt casting vybral jen dve loutky, z nichz jedna je brutalnim vysmechem vsech obeti puvodniho rezimu a druha prodavala diplomy a nicim jinym nezaujala a zrejme nezaujme?

Cesi nejsou idioti a mame dost dobrych, vzdelanych a zajimavych lidi, ktere je mozne poslouchat dlouhe hodiny.

Jsme tam, kde Zapad: staci loajalnost. Hlavne at se nevysmejknou... Zbytek je uz reklamni marketing..

7 2
možnosti
Foto

M.Thatcherova se vepsala do dejin jako zelezna lady. Byla to velmi silna osobnost, ktera nepodlehla tlaku odboru ani dalsim populistickym trendum. A to ani ve velmi vypjatych situacich. Byla nezamenitelna.

Danuse Nerudova mluvi jako z prirucky MV pro styk s verejnosti a pokud vypnete obraz, nepoznate, zda mluvi Pekarova, Nerudova, Fiala ci Cernochova. Uz ted ji cast naroda prezdiva "Tetuse" a nikoliv "Zelezna lady".

Toto srovnani si MT opravdu nezaslouzi.

Pokud chcete pani Nerudovou k nekomu prirovnat, pak uz byla odhadnuta jako druha Caputova. Toto srovnani sedi podstatne lepe.

12 1
možnosti
RK

Milá paní, my ale nevolíme premiérku, ale z Ústavy spíše reprezententativní osobu do nedůležité, ale viditelné funkce. A tam mi postačí obyčejná lidská slušnost. Pokud nad sebou potřebujete nějakou železnou ruku, tak zkuste poprosit partnera.;-)

1 2
možnosti
PV

Nachazim mezi kandidaty lepsi moznosti, nezatizene komunistickou minulosti, nez je ona dama.

2 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.