Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J18i82r51i 34C81i66z

20. 1. 2023 11:23

Vážený autore, ani po r.89 se zde nic nezměnilo a především zůstaly zákony téměř stejné. Klíčové funkce ovládli členové Prognostického ústavu KSČ, soudci z lidu dále soudili, nomenklaturní kádry ještě povýšily. Společnost je rozpolcená z důvodu masáží médií placených Bakaly, Křetínskými, kolibříky, mazánky atd. Osobně si létán odpočinout do LA za rodinou, ale většina nemá takovou možnost. Co bude dál nevím, ovšem s bývalými spoluhráči z mého sportu jsme se shodli, že nevidíme světlo na konci tunelu.

1 0
možnosti

No a dnes má vnitro na podobné osoby, jako je autor, kladivo s názvem KRIT.

Má čtyři členy a vydává doporučení pro vládu. V jednom z posledních varuje např před rostoucí frustrací zaměstnanců ve státní a veřejné sféře. Jinak ale vnitru nahlašuje osoby, které nemají kladný vztah k EU, NATO, současné vládě ...... a je třeba s nimi - tak nějak po bolševicku - zatočit !

;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,72
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.