Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Tak tak. Stejně jako nás tehdejší šlechta zbavila státnosti a pokoušela se tři sta let český národ poněmčit, činí to dnes i ta naše "šlechta" novodobá.

1 2
možnosti
VB

Děkujme Ukrajině, že zadržuje a oslabuje Rusáky. Zaslouží si podporu z mravního principu i z důvodu naší vlastní bezpečnosti.

Přejme si, aby hloupí, zlí a nenávistní našli ve své mysli pokoj.

9 0
možnosti
Foto

Přeji si, abyste sám našel pokoj v mysli a dokázal vnímat věci v patřičných souvislostech.

4 8
možnosti
Foto

Pro autora:

Fiala má podporu obyvatelstva asi 20%, totéž Macron, Biden 40%

Putin tuším 80%+.

Tak nevím jak to s tou demokracií vidíte. I kdyby byly v Rusku průzkumy manipulovány, tak to se dá maximálně o několik procentních bodů. O faktu, že má obrovskou a rozhodně nadpoloviční podporu žádný spor není.

Toliko k demokracii.

Chudák váš předek se musí v hrobě obracet.

2 10
možnosti
ZD

Když čte takto prvoplánově popisované uvažování následovníka tak určitě.

2 1
možnosti
JZ

Zbavit se Putina jakýmkoliv způsobem je stejně legitimní, jako zbavit se jakýmkoluv způsobem Hitlera. Howgh.

9 0
možnosti
JJ

V tom případě by bylo stejně legitimní zbavit se jakýmkoli způsobem prezidenta USA, který rozpoutal válku na území mimo USA.

1 3
možnosti
KP

Jednoduché, černobílé, naivní.

10 0
možnosti
ZD

Souhlas, není co dodat.

1 0
možnosti
Foto

Povrchní blog, který opomíjí souvislosti mezi příčinou a následkem. Chybně se uvádí, že Rusové hluboko klesli. Nemohli. když nikdy výš nebyli. Svět by si nepomohl, kdyby se zbavil Putina. Jsou na něm další uzurpátoři přesvědčení, že mohou vtrhnout s armádou do cizích států, nebo pokoutními metodami svrhávat demokraticky zvolené vládce, kteří jim nejsou po chuti. Kteří začínají války, při kterých umírají lidé. Včera jsem pohřbil bavorského barváře, kterého mám na snímku na klíně a je nám strašně smutno. Jak muselo a musí být rodinám na Ukrajině, Rusku, Vietnamu, Libyi, Jemenu, Sýrii, Izraeli, teď v Sudánu, prostě všude tam, kde se pro zájmy a zbohatnutí už tak strašně bohatých zabíjejí nebo mrzačí synové či manželé na frontě a o život přicházejí civilisté včetně dětí v zázemí.

10 3
možnosti
Foto

Tak tak, ovšem ty rodiny v Rusku jsou na své mrtvé hrdí. V tom je problém.

Kdysi jsem položil otázku panu učiteli, proč tedy lid, který válku nechce, přesto válčí? "Oni přece musejí", a převedl řeč jinam.

3 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.