Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Bafuňář Zeman se už nezmění. Na to, že před šedesáti třemi léty měla KSČ skoro 1 milión členů, jsme jako země dopadli velice dobře. Zemanovi příznivci? to je jen dozvuk té doby.

A Klaus? ten nám opravdu, ale opravdu dokázal výchovu trhu na vztahu Janoušek-Bém.

A Klausova láska a pravda zvítězila....;-D;-D;-D obrovský Klausův pšouk, až z toho štipů oči.;-D;-D;-D

5 4
možnosti
JS

Váš krátký profil mluví za vše. Podobně jsou na tom všichni bývalí pracovníci tajné služby. Nepřítel všade. Hlavně pokud máte důkazy, že si oba prezidenti nakradli, tak je předložte, jistě jako donašeč jich máte plno.

7 5
možnosti
VM

Pane z Nepomuku, vy si na jedné straněsi stěžujete, že budoucí prezident má spoustu výhrad k novinářům a jápodotýkám zcela oprávněných, některé dokonce sám označuje hanlivými přízvisky ana straně druhé vy sám urážíte jak současného tak budoucího prezidenta vyjádřením,že připomínají upravenou masarykovskou  výzvu „ nebát se a nakrást“.

V další částiblogu urážíte stávajícího prezidenta, kterému nesaháte ani po ponožky a jestlisi myslíte že EU je zahrada ovoce hojnosti, tak jste opravdu z jiné planety.

Pokud vás volbytak frustrovaly jak píšete, není nic snazšího, aby jste jako Evropan vycestovala vrátil se až  zde bude vše podle vašehogusta.

11 5
možnosti
VN

On Albert Nepomuk je v urážení těch, co mu nepřibrukují mistr, to je snad jediný obor lidské činnosti, ve kterém dokáže vyniknout.

Radite mu emigraci.... jen ať si jde, Česko se bez jeho připitomělých blogů obejde.

7 4
možnosti
Foto

Karel Schwarzenberg by nám skutečně otevřel dveře do "celého" světa?

Např. uznání albánského Kosova, které K.S. v ČR za cenu podrazu protlačil (šokovaní lidovci tehdy odmítli uznání Kosova schválit) a které neuznala většina států světa je skutečně vizitkou politika "světového formátu".

A v případě zavedení víz ze strany Kanady vůči ČR se Karel Schwarzenberg postavil jednoznačně na stranu Kanady proti zájmům ČR.

Nebo pokládáte za otevření dveří do celého světa to, že by K.Schwarzenberg naplno otevřel dveře zájmům a nárokům Německa a USA vůči ČR?

12 8
možnosti
JR

J76a12r44a 13R55a91n62k

2. 2. 2013 20:27

Proti vizum do Kanady nemohl delat absolutne nic, muzete si to zjistit, pokud mate zajem, pane Petriku. Presne to same se stalo Mexiku a ma mnohem vice obyvatel a hraje na mezinarodnim poli na stejnem kontinente vyznamejsi roli.....presto musi mit viza. Vy si o nej muzete zazadat, tak o co jde????????

2 4
možnosti
BM

Pán Bůh s námi a zlým pryč...... Avšak až za pět let (doufejme)

5 9
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.