Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Působí to na mě jako historickej bulvárRv

4 1
možnosti
SB

Připojuji se k tomu, co tady napsal jeden diskusní kolega: Kdyby to byla pravda, tak by to komouši s velkým gustem využili v procesu.

5 0
možnosti
AM

Autor zralý na psychiatra !

5 0
možnosti
Foto

Pane Mahovský,

nějak jste si popletl strany. Článek je psaný o Horákové a nikoli o mně. Já jsem s nacisty nespolupracoval. Narodil jsem se až po válce. [>-]EU

0 1
možnosti
Foto

Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. President Českého Institutu Mezinárodního Setkání (ČIMS). Mezinárodně známý politolog. Publicista a překladatel. Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích. Britský důstojník v záloze, 2nd Lieutenant (British Army BIC - British Intelligence Corps, West Berlin)- Britská zpravodajská služba, Západní Berlín (1981 -1989)

I Dnes Kecal a fabulátor.

7 0
možnosti
SB

A co je to politologie? Mlácení prázdné slámy, kecání o ničem, sluníčkové zavírání očí před skutečností, že evropská civilizace jde do kopru.

Mezinárodně uznávaní politologové nebyli schopni ani předpovědět, že Putin nenechá Ukrajinu vstoupit do EU, protože by se rázem na území EU ocitly ruské základny válečného námořnictva na Krymu.

3 0
možnosti
RK

Pane  Berwid-Buguoy,  v článku chybí zdroje z kterých jste čerpal, pokud je neuvedete je to na hraně trestního stíhání. Pokud je to pravda , tak je to opravdu na ...Rv

3 0
možnosti
Foto

Pane Konečný,

novinová reportáž není doktorská práce, kde  je vše ozdrojováno. Kdybych měl dodávat ke všemu zdroje, tak by ten článek měl asi 160 stránek.[>-]EU

0 3
možnosti
Foto

Mnoho věcí se dá vysvětlit i jinak. Jen v úvodu mi vysvětlete, od kdy byly Národní souručenství a Vlajka nacistickými organizacemi.

3 0
možnosti

On zase tak velký rozdíl v podstatě mezi nacistickými nebo pronacistickými org. není :)

0 0
možnosti
VK

jak říkám, pan Berwid-Buquoy je trochu na hlavu, už  mnohokrát to na sebe ve svých úvahách a článcích prozradil

6 0
možnosti
SK

Pane Bukvojde, rád vaše články čtu, ale toto by bylo moc i na Standu Motla. Zdrojujte. S pozdravem, Kuranda, historik a sociolog.

8 0
možnosti

Pana Jan N.A. Berwid-Buquoy jsem viděl jako hosta v pořadu Jana Krause, kde spřádal teorie o prezidentu Benešovi, že byl sexuálně neschopný a snad jeho strýc nebo kdo ho u ní zastupoval. Takže jsem tento článek jen letmo přelétl, abych se ujistil, že blb blbem zůstane. Ostatně jeho směšné salutování  v tom pořadu, kam přišel v jakési uniformě myslím majora, to byla také síla. I komouši by mu u odvodu dali bez řečí modrou.....

18 0
možnosti
ZB

Jak je možné, že ještě dnes může někdo napsat takovou nehoráznost. Paní Horákovou usmrtili komunisté, a to byli věrnými pokračovateli nacistů. Je mi z toho článku nedobře.

3 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.