Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

s Kopeckým se nemácenu ani špinit.Rv

5 0
možnosti
VS

Víte, pane Kopecký. vy si historii upravujete podle svého. Trpíte koplexem z lidí, kteří skutečně bojovali. Zatímco vaše rodina jen kořistila- kromě vašeho prastrýce. Ale toho jste v životě nepoznal. Myslím, že byse vás zřekl, kdyby mohl.Rv;-O

8 0
možnosti
BM

Prosím Vás, kdyby to byla pravda, tak by to přece komunisti použili v jejím procesu. A s velkým gustem. Avšak o tom není nikde zmínka.... Takže je to krajní spekulace. Co se týče "svědectví" Lídy Baarové je všeobecně známo, že měla problémy s alkoholem, takže kdoví co tehdy plácala.

8 0
možnosti

Tak právě o tom mohla být ta dohoda. Vy budete vypovídat a my budeme mlčet o Vašem nejhorším hříchu, kolaboraci s nacisty.

2 2
možnosti

jistě zajímavé, ovšem chybí mi víc pramenů, ze kterých jste čerpal

2 0
možnosti
VN

Albert Nepomuk čerpá hlavně ze svojí fantazie. A pokud už někdy uvede nějaký zdroj, tak je to vždy odkaz na některý z jeho předchozích blábolů.

12 0
možnosti

Existuje svědectví publikované v úvodu povalečného vydání programu nekomustického odboje "Za svobodu" , že se Milada Horáková účastnila jeho přípravy. Takže asi nějaký odboj dělala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.