Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Omylem jsem zvýšil karmu (škoda že nejde stornovat). Vyhozen z ODS za kritiku Klause ? Je pochopitelné, že tak 2 velcí "giganti" nemohou být v jedné politické straně ;-D.

2 0
možnosti
AM

Opět článek zralý na psychiatrické vyšetření.

3 1
možnosti

J66a39n 81Š98u95s67t52e78k

16. 3. 2014 12:25

Tohle napsat Semelová, tak je tady  tisíc diskuzních příspěvků a některým by z článku prdla cévka. Ale u tohoto spisovatele nemají nárok. R^;-D

2 0
možnosti
VS

Pane Kopecký, věnoval jsem vám blog s hrdým názvem Velký bojovník...Vy jste nejen "Velký bojovník" ale velký lhář. Nebudu vám vyracet vaše nesmysly, protože vím, že je to pro mě ztráta času. Ale vím jedno: po vás za čas neštěkne ani pes, oproti Miladě Horákové. Jinak vám doporučuji navštívit archiv ČSNS. Hlavně si přečtěte zápis z 24. února 1948.;-O.

2 0
možnosti
Foto

Pane Svoboda,

nic mi nevyvracíte, jenom mi nadáváte. Opravdu si myslíte, že historická skutečnost není nic jiného než pustá lež?

2 2
možnosti
FV

Blud je nepravdivé a nevývratné přesvědčení založené na nesprávném odvození závěru ze zevní reality.

 blud je vytvořen u jedince 2. signální soustavou. Je to jeho představa vyvolaná halucinacemi. Tyto jsou pro mozek nemocného vjemy z vně. Proto mluvení v hlavě, reakce na jeho myšlenky, ozvučení vlastních myšlenek a schopnost komunikovat s tím, co reaguje v jeho hlavě na danou situaci vyvolá v 2. signální soustavě tvorbu schemat, přístrojů, systémů, institucí, které jsou napojeny na mozek jedince. Halucinace a/nebo mluvení v hlavě vytváří představy, komunikační schemata, dlouhodobě, roky. Člověk je halucinacemi trýzněn, je štvaným zvířetem. 2. signální soustava dlouhodobě vytváří obrazy toho, kdo/co mu to dělá. Až to člověk bere jako normální věc. Nikdo v historii sám nepřišel na to, že má vytvořen blud. Neboli svou konstrukci, komplexní, toho, co slyší, vnímá, cítí a vzniku všech těchto smysly vnímaných jevů, dějů.

2 0
možnosti
Foto

Pane Vyskočil,

proč se charakterizujete na mém blogu jako psychiatrický případ?

 To přece není vůbec nutné!

 Pakliže jste se zbláznil - ať již z jakéhokoliv důvodu, je to vaše privátní záležitost a není nutné o tom informovat širokou veřejnost...8-o

1 4
možnosti
FV

Tak tohle opravdu výplod Mgr. aoa

nikde nelze odhalit záznam, že by na Horákovou byl vyvíjen nátlak 

Musím se MAtějkovi omluvit když jsem mu napsal že je největší fanatik. Tenhle ho předčil stokrát RvRvRv

4 1
možnosti

Naopak zaznám, v němž Antonie Kleinerová nepřímo, a o je to  je to její svědědctví cennější,  potvrzuje, že policajti vyšetřovaé měli zákaz bít.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé čtení, ale přeci jen...copy/paste

"Je nutné si bez předsudků přiznat: Horáková byla politickou nulou a zcela nešikovnou, amaterskou vyzvědačkou..."

"dala k dispozici výzvědným službám USA, Velké Británie a Francie. Předala jim všechno co věděla i měla - a nebylo toho málo."

"Díky její nevyčerpatelné energii a geniálním organizačním schopnostem ..."

Neodporují si tak trochu více tyhle věty z blogu?:)

11 0
možnosti
LN

...ajajaj...tak vám z toho nakonec vyjde že ji komunisti popravili za špionáž ve prospěch stalina....a taky možná vystrčila honzu masaryka z toho okna... tím by se sice vysvětlilo jak za sebou během skoku dokázal zavřít okno, ze kterého skočil, zevnitř.....ale jinak...:-/

...halóóó..???....chocholoušek...???

7 0
možnosti
BT

kníže Myškin tvoří, bohužel, poměrně malý podíl na celkovém množství idiotů.

1 0
možnosti

Pointa tvkví ale v tom, že kníže Myškin byl velmi inteligentním jedincem,  který byl považován za idiota, protože tuším trpěl padoucnicí.

2 0
možnosti
VN

Kdyby Horákovou a spol. po výše uvedené výpovědi místo na pankrácké popraviště, odvezli do blázince Praha-Bohnice, mohl být klid a pokoj.

Tohle měli udělat už dávno s vámi Alberte Nepomuku.

6 1
možnosti
OL

O45t61o 72L23e44v

16. 3. 2014 11:28

Považovat výpovědi před soudem po výsleších na STB za pravdivé může opravdu jen blázen.Plně s vámi souhlasím.;-€R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.