Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Šafránek,

   tvrdíte, že Bukvice je srandista. Já se Bukvice nejmenuji, takže si dovolím domnívat se, že se to patrně týká někoho jiného.

Jinak si nejsem vědom toho, že bych o Horákové psal nějaké žertovné příběhy.8-o

0 0
možnosti
Foto

"Nelitujte mne. Žila jsem život plný, opravdový život, který nestál, nezahníval, ale prudce tekl a vířil. Někdy mne otloukal a poznala jsem jeho tvrdost a těžkosti, jindy zas hladil a smál se sluncem. A že to skončí? Všechno musí jednou skončit."

Milada Horáková[>-]

0 0
možnosti
Foto

Pane Šafránek,

   nerozumím, co tímto typickým citátem Horákové chcete říci. Jde o její tradiční vyjadřování se smyslem "zahlazování stop". Z citátu není možné se absolutně  dozvědět vůbec nic...

   Pane Šafránek, mohl byste mi laskavě sdělit jaký je to život, který "prudce teče"  a "víří"?

    Nebo, co konkrétního provádí člověk, který "nezahnívá"?

    Rovněž by mě zajímalo dozvědět se něco konkrétního o životě "nestojícím"...[>-]EU

2 0
možnosti
LP

To je rouhání! Za takový článek by se patřilo podat žalobu, nebo ne? Semelová toho ani tolik neřekla a lidi se mohli zbláznit. Tedy někteří. Jsme to hloupí národ, který se bojí diskutovat na historická témata. Pro některé je to tabu, protože to někdo nařídil a zakázal. Jinak zajímavá úvaha.

2 3
možnosti
AS

A37d91a19m 77S22t46a71v43a

2. 4. 2014 22:31

Kam se na tohodle žoldáckýho nýmanda hrabe Marta Semelová. Semelová  a Buquoy jsou srandovní dvojka české publicistiky. Ti dva se hledali, až se našli!!! Sekundujou si, seč můžou. Na Semelovou už bylo podaný trestní oznámení, už to čeká jenom na Buquoye

2 2
možnosti
JN

Bla bla bla, ikdyby ne MIlada, dalších spousta zemědělců z vesnici milady h. i mnoho dalších zemědělců, bylo obviněno a popraveno z vyzvědačství a další nesmyslů, jen aby režim zkonfiskoval majetek, dehonestoval jejich vlastníky, zbavil je podpory jejich známích a nakonec popravil či doživotně zavřel a i při doživotním žaláři byli přinuceni k sebevraždy. Vám plivu do ksichtu. Každýmu obhájci zrůdného bolševického režimu.

2 6
možnosti
JN

A naši letci z Anglie když se domu vrátili po vyhrané válce, co dostali? Ani ne Medaily, která je na h... ale dostali vězení a šibenici ! Děkujeme Kaine, náš Ruský bratře, ale bez pomoci našich zrádkých pokřivených páteří by to neybalo možné. I vám díky Krysy !

0 0
možnosti
JL

A babičku jste taky nečet...

0 0
možnosti

Buď nebyl popraven nikdo z těch čtyř, a nebo všichni. Doporučoval bych pátrat jinde než v SSSR a USA. Třeba v Chile.

0 0
možnosti
VS

Samozřejmě že Neumann a Šlechta neměli Horákovou rádi, protože měli rudé knižky KSČ v trezoru a byli to oni co v Únoru zradili. 24. února 1948, na posledním zasedání ÚR ČSNS, vyzývala Horáková aby nikdo z členů nepřijal místo ve vládě  a navrhovala aby každý kdo místo přijla byl ze strany vyloučen. Šlechta se toho ÚR nezúčastnil, protže už to podepsaa. A Neumann poté co Horáková na něho zaútočila slovy: "Je pravda, že jsi přijal místo ve vládě?!" raději zmizel. Víte, vy o té historií víte h...... Už jsem to psal v blogu, který se zabýval vaším životem a historíí vašeho rodu.. Nu což: o Horákový se bude mluvit ještě hodně dlouho. O vás tak čtrnáct dní po vaší smrti. ;-€

1 0
možnosti
MB

Pana Buquoye člověk musí brát s rezervou. Píše holt historický bulvár; někdy je to aspoň směšné, většinou však trapné až nechutné. No, má k tomu nějaký důvod, asi potřebuje nějak saturovat svoje touhy...;-)

4 1
možnosti
MB

Pan Buquoy dokáže rozesmát. Vybavuje se mi jeho článek snad někde v Reflexu, kde s vážnou tváří tvrdil, kolik měl Jan Hus milenek - a jak mu to lidi baštili ;-D

3 1
možnosti
MK

Pokud se Vám to vybavuje, tak byste mohl dát odkaz, protože Reflex to co je tištěné má i na internetu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.