Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak říká kámoš....zkuste se blbě oženit.....život vám pak přijde delší;-D (sám s tím samozřejmě zásadně nesouhlasím)

1 0
možnosti

Díky! Velmi zajímavéR^

0 1
možnosti

Britská zpravodajská služba.... Agent s oprávněním prndat do všeho. Jeho přehled a rozhled je naprosto neuvěřitelný

Alberte Nepomuku, kdyby jste tento výplod zveřejnil před 26 dny, měl by docela určitě úspěch jako vcelku povedený aprílpvý žert. A že by se právě s vámi o něčem hádali lékaři? Ti ctí jednu starou známou pravdu, bláznům se odporovat nemá.

Příště napište zase nějakou novinku o Gagarinovi, u toho se člověk alespoň zasměje.

4 1
možnosti

Lidé jsou připos*aní. To je známá věc. Lidská nesmrtelnost by absolutně nabourala takřka všechny (i morální) hodnoty, které většina lidí tak nějak považuje za samozřejmé. Přesto si myslím, že se jí lidstvo, i přes odpor některých, nakonec dočká. Bohužel si myslím, že nikdo z nás se toho spíš pravděpodobně nedožije, ačkoli odhady některých vědců, např. v čele s právě zmiňovaným Aubrey de Greyem, hovoří o horizontu několika desetiletí... Ray Kurzweil by se toho určitě rád dožil, ovšem vzhledem k jeho věku to moc optimisticky nevidím (podle mě se v tom případě nechá zmrazit :-)).

Ovšem, i nesmrtelná bytost by nakonec zanikla spolu s vesmírem – to ale hovoříme o horizontu desítek (či stovek?) miliard let.

0 1
možnosti

Tak Kurzweilovi je "pouze" 66... pokud do dotáhne do stovky, možná má šanci :-P

0 0
možnosti
Foto

Snad jen maličkost. Ten DAR má většina lidí. Pak je to spíše na nich, zda mohou, bytˇ ne všchni, neb ne každý jej má, či jej nezavrší, aby ,,pokračoval". Ve svých dětech a jejich dětech, a jejich... Čili ten dar zde je!Jinak bychom zde nebyli!!8-o;-)

2 1
možnosti

No nevím... můj děda děti měl a přesto umřel, takže to nějak nefunguje...

0 0
možnosti

Výborný článek ;-D Karma

0 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.