Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z vašeho článku mám pocit, že někdo se zbláznil, ale (jen) Zeman to nebude...

5 0
možnosti
AT

Takhle trapně ubohý článek jsem už dlooouho nečetla Rv  Pane autore, jste ubožáček, ale co se dá čekat od "elity národa" za jakou se asi považujete (viz. vaše tituly a info o majetku ;-D).

12 0
možnosti
Foto

Paní Tesařová,

není mi dost dobře jasné, proč s takovou vehemencí obhajujete lidskou špatnost a dehonestujete někoho, kdo jí objevil! [>-]EU

0 0
možnosti
JS
JS

Nikdo není na tomto světě zbytečný. I ten největší hlupák může sloužit alespoň jako špatný příklad. Tak, tak autore. ;-D;-D;-D

10 0
možnosti
Foto

Pane Svoboda,

vaše sebekritika je sice obdivuhodná, ale s obsahem článku nemá nic společného.[>-]EU

1 6
možnosti
JC

Obsah článku je ... no, raději jenomRvRvRv

5 2
možnosti
Foto

Rv,,Zemanovy snahy rozzuřit národ"

Zatím v takovýchto článcích vidím zuřit toliko jejich autory. Není jich málo. A v diskuzích pak spolu společně i jiní ,,poštěkávají". A za národ rádi vydávali by se. Takové ,,smečky" ovšem na to nemají. A tak má to na ně jenom jeden dopad. Řadí se sami. Kamsi mezi ,,odpad".;-)

14 0
možnosti
PS

P82e18t33r 58S79u43s38k37e

10. 11. 2015 11:13

Ten článek je následek nějakého žlučníkového záchvatu? Mezinárodně uznávaný publiscista? Pardon, ale tohle je "poblicistika". Rv

Aneb: Jak to, že vidíš třísku v oku svého bratra, ale trám ve svém vlastním oku nepozoruješ? (ač jsem nevěřící - Lukáš, 6/41)

Zejména hodnocení Kriegela je snad opsané z Járy Cimrmana.

18 0
možnosti
SB

Pane Kopecký, v současné době je téma běženců natolik závažné, že když v tomto ohledu Zeman zastává správné názory, odpustím mu i řadu jeho nesprávných kroků.

Víte, Vy nám tady označujete Churchilla za politického génia. Kdybyste se však podrobněji zajímal o jeho životopis, tak byste věděl, že ono to s tou jeho neomylností a s tím jeho správným citem pro potřeby doby tak slavné nebylo. On to měl pouze v jediné epoše svého života: V souvislosti s německým fašismem a s druhou světovou válkou. Jinak za ním bylo hodně politických a vojenských nezdarů a nesprávných rozhodnutí, jakož i skandálních a nekultivovaných výroků a urážek druhých lidí. A též ten alkoholismus byl i zcela veřejný a i na půdě parlamentu.

Avšak to všechno jde naprosto stranou a nám se to právem zdá jako velice nepodstatné ve srovnání s tím, že v jedné jediné, ale té zdaleka nejdůležitější věci měl pravdu. A podobně se dívám na Zemana.

Řada jeho ocenění se mi nelíbí, ale co bude za dvacet let trápit Evropu více: To, že rok 2015 byl rokem katastrofálního příchodu muslimů do Evropy, nebo to, že Zeman dal nějaký kus plechu a nějaký dekret na papíře lidem, kteří si to nezasloužili (a v tom s Vámi v řadě případů souhlasím, že si to nezasloužili).

Zemanových záporů je více než kladů, ale ten jeden klad je všechny převažuje.

6 0
možnosti
Foto

Tak lživý článek plný demagogie a nenávisti jsem dlouho nečetl.

Jsem zhnusen a nemám slov! RvRvRv!!

18 1
možnosti
SB

Pan autor, původním jménem pan Kopecký, se na více než na takovouto demagogii nezmůže.

On by rád napsal něco kvalitnějšího, ale nemá na to schopnosti. Tak z nouze píše takovéto bláboly. Rád by si zahrál na Karla Čapka, ale nemá jeho tvůrčí schopnosti.

13 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.