Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

V blogu je toho moc najednou. K te syrske chudobe bych podotkl, ze

V Syrii se narodi denne 1513 deti, 232 lidi zemre, 705 lidi emigruje. (Rok 2015) To pro kazdeho kdo umi pocitat.

http://countrymeters.info/en/Syria

Z teto statistiky vyplyva, ze Syrie se emigraci nebo umrtnosti nevylidni. Budoucnost neni ruzova. Tato statistika taky vysvetluje, proc se proud emigrantu ze Syrie musi zastavit. Jestlize se budou uprchlici mnozit v Evrope tak jako v Syrii, prestane byt Evropa Evropou. Syrska diaspora nam preroste pres hlavu. Lze s tim pocitat, ze v nekterych castech Evropy budou za 20 let syrske pomery.Neni duvod k valce v Syrii toto kastrofalni premnozeni?

4 2
možnosti
Foto

Pane Starý,

důvod války v Sýrii jsou vnitřní protiklady vyvolané presidentem Asadem. Jedná se o občanskou válku, kde bohužel nejsou dvě přehledné fronty, nýbrž jeden masakruje druhého bez konkrétního cíle.

Řešení musí přijít jedině zvenčí, ale musí mít reformní a mírový charakter. [>-]EU

3 0
možnosti
SB

Velice jste mě rozesmál svými slovy, že jste denně vyzýván, abyste kandidoval na úřad prezidenta republiky.

Já tomu i věřím, ale kdo Vás vyzývá? Umím si ty lidi představit a umím si představit jejich vliv na politické dění v téhle republice.

Vyzývat k tomu může i stará Blažková Ferdu Vopršálka nebo naopak Ferda Vopršálek starou Blažkovou, takže jestli si chcete dodat důležitosti tím, že zdůrazňujete, že jste k tomu denně vyzýván, tak si klidně myslete, že důležitý jste. Myslet si to doopravdy můžete.

Dobře Vám radím: Ve vlastním zájmu do toho nechoďte. Ušetříte si ostudu a vyhnete se naprostému debaklu.

8 2
možnosti
Foto

Pane Beneš,

já Vaše rady nepotřebuji. Já vím sám, co mám dělat.

Jinak by nebylo špatné, kdybyste si sám zametal před vlastním prahem ! [>-]EU

2 0
možnosti
JC

"Takřka denně jsem vyzýván, abych kandidoval na úřad prezidenta republiky"

Tohle opravdu myslíte vážně? Probůh, a kýmpak?8-o ;-D

8 3
možnosti
SB

Také si všimněte, jak zněla ta otázka, na kterou autor odpověděl, že je vyzýván ke kandidatuře na úřed prezidenta republiky. Ta otázka se týkala situace v Evropě a ani v nejmenším se v ní nemluvilo o panu autorovi.

Zamotat svou vlastní osobu do odpovědi na takovouhle otázku, ba dokonce nejen zamotat, nýbrž dokonce své osobě věnovat devadesát procent takovéhle odpovědi, to už chce sebestřednost jako hrom.

3 1
možnosti
Foto

O14t63t32o 89Č26e77r64n14ý

25. 12. 2015 18:35

Babiš patřil k té sortě hochštaplerů, které si StB ráda a pro jistotu zavazovala a kteří nejvíc ze změny po 89. profitovali. Byli k tomu vybráni novými chlebodárci. Má tuto zemi zpacifikovat, sevřít a kontrolovat, což se mu zatím dost úspěšně daří. Vy věříte na těhotné panny? Já ne.

5 1
možnosti

Andreje Babiše nezrodili komunisti, ale politici dosavadních stran rozkrádající tento stát.

0 0
možnosti
Foto

Spíše mám pocit, že vy se mýlíte jak v politice, tak v Miloši Zemanovi. Pokud politik prohlašuje, že je alkoholikem, tak zcela jistě se jedná o totálního abstinenta, který se nedotkl alkoholu ani před svým předčasným narozením.

Totéž se týká Gottwalda.

0 1
možnosti
PJ

Nelsona Rockefellera bych moc nevyzdvihoval, pěknej podrazák. A Babiš by se měl starat, aby zavčasu vytáh hlavu z americký řitě. Jinak to národ pěkně odse re.

0 2
možnosti
Foto

Váš názor je tak arogantní, že patří do hospody nebo na ulici.

Ke kompetentní diskusi nedozrál.[>-]EU

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.