Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

S lidmi, jako jste Vy, nemá cenu diskutovat.

Nelze diskutovat s lidmi, kteří vědomě tvrdí nesmysly.

Tak hloupý nejste ani Vy, abyste nevěděl, že ti uprchlíci nemají ani kvalifikaci na vykonávání prací, které tady potřebujeme, ani potřebné pracovní a kulturní zkušenosti a návyky, ani znalost jazyka (některé práce lze vykonávat i bez znalosti příslušného jazyka, některé však ne - lékař musí být schopen domluvit se s pacientem).

Jestliže své argumenty vědomě podepíráte něčím, o čem sám víte, že je to nesmysl, tak je jasné, že nehledáte pravdu, nýbrž jste si předem vytýčil závěr a veškeré argumenty podřizujete tomu.

Jako kdybych si vytýčil závěr, že Slavia porazila Spartu 1:0. Jeden gól Slavie bych v sestřihu nechal, jeden bych odstranil a též bych ze sestřihu odstranil tři góly Sparty. Potom bych ohlásil, že jsem ze zápasu vybral patnáct minut, které bez dalšího komentáře předkládám divákům. Tím bych dospěl k závěru, že Slavia vyhrála 1:0. Ve skutečnosti však prohrála 2:3.

Přesně takhle argumentujete Vy. Píšete nám o počtu volných pracovních míst, ale zcela mlčíte o tom, zda ti přistěhovalci jsou schopni a ochotni příslušné práce vykonávat.

Já tvrdím, že nikoli.

27 4
možnosti
MB

Píšete, že s autorem nelze diskutovat, ale děláte to. Jak Vám rozumím...:-)

4 0
možnosti

Pan autor je nějak nevyvážený. Vůbec se neobírá kulturním obohacením, které by nám uprchlíci přinesli. Já tedy o to nestojím; stačí jen co jsme se za ten rok dozvěděli z našich dezinformačních zdrojů.(hlavně ČT)

15 2
možnosti
RE

A zkusil jste to vy? Pak byste si sakra rozmyslel, koho k tomu pustit!

1 0
možnosti
LK

Pane lžišlechtici, lžidoktore a lžidocete, kolik utečenců je potřeba přijmout, aby v ČR zaplnili potřebu k obsazení volných pracovních míst - řidiči, technologové, odborní pracovníci sttrojírensko-technických a elektrotechnických profesí, zdravotnický a lékařský personál?

15 2
možnosti
MD

Na vasich clancich je skvele jedno. Clovek si precte nazev, perex a ma to za sebou. Zbytek je uz jen 'na jedno brdo'.

19 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.