Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Jenom bych se Vás, autore, chtěla zeptat - budete opravdu kandidovat na prezidenta?

Jinak jsem si málem ukroutila hlavu - tohle vše se může jenom tak publikovat? Tohle je ta vysněná svoboda? Děkuji pěkně, nechci ...

4 2
možnosti
JV

Dokud se to muze publikovat ,mame jeste svobodu.Az ne pani Mlynska ,tak je s ni konec.

1 3
možnosti
Foto

Nemohl jsem odolat tomu nadpisu.

Čím více bude takových pokleslých článků, tím více roste pravděpodobnost, že Zeman bude opět zvolen.

Podobné příspěvky ze strany TOP 09 včetně návrhů provařených protikandidátů mu jen pomohou.

8 0
možnosti
Foto

Pane Mikeska,

proč ten pesimismus?

Něco se dělat proti zlu musí. Nemůžeme přešlapovat na místě. Zde bych citoval Havla: "Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne."

Myslím, že myšlenky tohoto druhu by nám měly dodávat sílu, naději a optimismus.[>-]EU

0 0
možnosti
VN

Ti, kdo by snad ještě měli snahu brát tvorbu Alberta Nepomuka vážně, nechť si přečtou tohle:

http://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/c/189044/Prvnimi-ve-vesmiru-Americane-Shepard-a-Grissom.html

Včetně velice bohaté diskuse.

1 0
možnosti
Foto

Pane Novotný už zase melete z cesty! [>-]EU

0 0
možnosti
SB

Je zajímavé, že autor nám podsunuje, jak ho někteří lidé titulují "pane barone", avšak na druhé straně se dovolává Masaryka, který šlechtické tituly zrušil.

Prostě jak se to panu autorovi zrovna v tu chvíli hodí do krámu.

6 0
možnosti
Foto

Pane Beneš,

Vy mě soustavně podsouváte nízké lidské slabosti, kterých nejsem ani ve snu schopen.

Prezidenti T.G. Masaryk a Václav Havel jsou mezinárodně uznávanými kapacitami, mysliteli a pokrokáři.

S tím nemají šlechtické tituly nic společného. Jejich zrušení má pozadí na nátlak francouzské vlády vůči Rakousku, Československu, Polsku, Maďarsku a Jugosláviipo roce 1918.[>-]EU

Např. v Německu a dokonce v bývalé NDR, nikdy zrušeny nebyly, ale staly se tzv. "součástí příjmení". Takže bylo např. v komunistické NDR často slyšet: "Soudruhu barone", "soudruhu hrabě", "soudruhu vévodo" atd.

0 0
možnosti
VM

Ze Zemana nejsem nějak nadšen, ale když vidím jak se projevil jeho bývalý soupeř, tak bych dnes k tomu druhému kolu šel a Zemanovi to hodil

11 4
možnosti
MP

Nezlobte se, ale nedokázal jsem to(těžko to pojmenovat) dočíst. Tolik pokleslosti, hrubosti, sprostoty, hlouposti a arogance je opravdu umění zhustit do tak krátkého textu. Pane, jste jen prachobyčejný hulvát a namyšlený hlupák, pokud takto smýšlíte a píšete o tomto národě.

PS: Rád zůstanu neandertálcem a budu znovu volit Miloše Zemana prezidentem republiky, ač jsem si vědom jeho chyb! Ale kdo je nemá, že pane Buquoyi?

13 5
možnosti
SB

Přesně tak.

Panu autorovi vůbec nejde o ten údajný kulturní pokles českého národa, nýbrž o to, že by chtěl být prezidentem republiky a že se bojí, že místo něho opět bude zvolen Zeman.

Mohu autora ubezpečit, že se Zemana bát nemusí, stejně jako já se nemusím bát, že Carlssen obhájí svůj titul mistra světa v šachu a já se zase tím mistrem světa nestanu. Nevím, zda bude Carlssen úspěšný, ale vím, že i kdyby nebyl, tak mně to může být jedno, protože já na ten titul v žádném případě nemohu dosáhnout. Ze stejného důvodu se autor nemusí bát Zemanova opětovného zvolení prezidentem České republiky. Možná bude Zeman zvolen podruhé, možná nikoli. To v tuto chvíli nevíme. Jisté však je, že i kdyby Zeman podruhé zvolen nebyl, je pan autor v každém případě bez šance.

3 0
možnosti
BM

Takhle se chcete zviditelnit? Tím že budete pomlouvat a urážet? A vy by jste chtěl být prezidentem? Co jste zač? Prostudujte si pořádně Havla a pak nám ho připomeňte. Kdyby zde byl tak tu máme průvan jaký je teď v Německu.

12 3
možnosti
Foto

Chovani te duchodkyne neschvaluji. Masaryk by se ji mozna zeptal, jak ma vysoky duchod a pokud by mu byla alespon trochu sympaticka, tak by ji ta jablka pomohl sesbirat. Pak by ji asi rekl, at plot uz nepodleza, ale prijde si sesbirat par jablek, az je budou sklizet.

Pani by mu za to asi byla vdecna a vsude by vypravela, jaky je taticek Masaryk hodny prezident. V nedeli by mu na zamek mozna jeste donesla jablecny strudl nebo kolac.

Mozna se mylim, ale asi ne.

Nejspis by Masaryk diskretne rekl spravci zamku, aby ten plot opravili, aby se nedal snadno podlezat.

10 0
možnosti
Foto

Pane Chudáček,

zámek je přístupný široké veřejnosti od 11:00 - 17:00 hod. Nikdo nepotřebuje podlézat plot.

Jinak mezi kradením jablek před a nebo po 17:00 hodině, propisovacích tužek, továren a bank nevidím žádný rozdíl.

Co by na to řekl Masaryk nevím. Každopádně, např. za loupežné krádeže v roce 1920 navrhoval trest smrti.

Soukromý majetek a lidská důstojnost jsou nedotknutelné, jinak se vrátíme zase tam, kde jsme byli - viz Ukrajina, Albánie, střední a blízký Východ.[>-]EU

0 0
možnosti
Foto

,,Už to vidím :-) ty davy lidí volajíc hlasem jednotným ,,na hrad, na hrad! Kdy za zvučných tónů Jeleniných se rozléhajíce kol kolem ,,Internacionála". Tu náhle vynořujíc se národu všem známý Vráťa Mynář, an pomalým krokem tlačíce před sebou invalidní vozík, a na něm sokol! Sokol bystrý, slunéčko naše zářivé, toť Milošek přeudatný, třímající nikoliv meč vítězství, anóbrž avtomat kalašnikova. On zapíjejíc onou substancí švestek volební to úspěch prezidentský, div ze svého povozu nevypadne. Budiž mu za to třikrát sláva provolána!"

5 6
možnosti
Foto

VY MUSÍTE MÍT OPRAVDU NEKLIDNÉ SPANÍ.8-o Děsy?;-D

4 4
možnosti
LC

Jestli bude mít Zeman, bude-li kandidovat, za oponenty stejné myšlenkové titány, jako při minulé volbě, tak vyhraje v prvním kole. Třeba takový Robejšek prý kandidovat nechce a ani se mu nedivím. Takže, díkybohu alespoň za Zemana.

9 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.