Diskuse

Fidel Castro aneb Konec masového vraha...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I53v85a55n 65M16a81r89e86k

29. 11. 2016 17:52

Při vší úctě k Vám p.Buquoi. . . .O "masovém" vrahovi mám poněkud jinou představu . RvRvRv

0 3
možnosti
Foto

Při hodnocení výroků Juanita Castrové, je nutné vycházet z výroku dnes již legendárního českého válečného hrdiny, generálporučíka Františka Fajtla: „Komunisté? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin!“,

Zlatá slova.

Jinak řečeno, na Kubě se nic neodehrálo.

0 1
možnosti
Foto

Pardon vypadlo mi to koncové -i. Ta čeština je krásná, ale pokud ji někdo przní (jako já) vznikají takové trapné chyby. Omlouvám se.

0 1
možnosti
MC

Tomuto politikovi je věnována zbytečná pozornost a každý myslí zdravý člověk je musí rezolutně jednoznačně odsoudit. Tyto levicově orientované lidé by se neměli pouštět do vedoucích veřejných služeb. Pokud nestačí svoboda jednotlivce na jednotlivá úskalí společenského života musí se o veřejné věci postarat osobnosti nikoliv revolucionáři. Diktát je každý nadbytečný zákon, který dobře vychovanému občanu je jen v každé svobodné společnosti na obtíž. Proto vás žádám, aby jste se nezaměřoval pouze na jasné zločince, ale též se jasně kriticky postavil k lídrům EU, což vyžaduje opravdové hrdiny. Mazlit se na vlně nezodpovědných socialistů je skutečné ohrožení životů evropanů.

0 1
možnosti
ZM

jenom na doplnění.... Castro s pár partyzány dokázal na svoji stranu strhnout většinu Kubáncu, kteří měli dost zkorumpovaného Batistova režimu.... podíváte-li se v globále na Střední Ameriku, neni na tom zase Kuba tak špatné... co se týče vzdělání lidi, chudoby.... samozřejmě predem souhlasím s pripadnou námitkou vojenské účasti Kuby v Angole a možná leckde jinde... nic neni holt černé, nebo jen bílé... i takzvané demokracie se leckdy uchýlily ve jménu svobody k intervencím a zásahům vůči občanům....

6 0
možnosti
Foto

Zdenku,

máte bezesporu pravdu, avšak Kuba je v první řadě stalinskou diktaturou a o to tady běží...[>-]EU

4 2
možnosti

A někteří čelní představitelé EU(Juncker, Mogherini) jej málem adorují.Nechci být v takovém spolku !!!RvRvRv

4 0
možnosti
Foto

Václave,

nesmíte nad každým hlupákem kapitulovat! Mávněte jenom rukou a zavrťte halavou! Život jde dál...[>-]EU

1 2
možnosti
SB

Zajímavé je, že sice jste velký příznivec EU, ale v tomto blogu jste se ani slovem nezmínil, že Juncker o Castrovi řekl, že pro mnoho lidí byl hrdina, a když náš ministr zahraničí připomněl, že oslavil napadení naší země armádami Varšavské smlouvy v roce 1968, označil stejný pan Juncker tento postoj za jednostranný.

Když to takhle napíši, mohlo by se to chápat dvěma způsoby: Buď že obhajuji Castra ("vidíte, i Juncker ho svým způsobem pochválil, takže asi nemáte pravdu"), nebo že kritizuji EU ("i takového masového vraha, jako byl Castro, chválí vysoký představitel té prohnilé EU).

Uvádím na pravou míru, že to nemíním jako obhajobu Castra (plně souhlasím, že to byl masový vrah a že v jeho politické činnosti není snad ani jedno plus, zatímco je tam spousta mínusů). Míním to jako důkaz toho, že EU nestojí ani za fajfku tabáku, když její klíčový představitel prohlásí něco podobného.

Ale tuhle úvahu si mohu dovolit já, když jsem nikdy nechválil ani Castra, ani EU. Vy byste měl přehodnotit buď svůj názor na Castra, nebo svůj názor na EU.

2 0
možnosti
Foto

Slavomíre,

nelamte si s tím hlavu! Pitomce najdete i mezi nositeli Nobelovy ceny.

Zdravím Vás a přeji příjemný den!

Jinak bez EU by se Evropě dařilo ještě hůře. Nejde o to jí rušit, jde o to jí vylepšovat! Zatím zbaběle utekli jenom Britové.[>-]EU

2 4
možnosti