Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K odvolání Andreje Babiše z postu ministra financí,premiéra Bohuslava Sobotku donutili kmotři a mafiáni ČSSD. O tom není pochyb.JUDr. Věra Valterová z Národního archivu potvrzuje, že hlavním zákulisním hráčemje zde Zdeněk Bakala. Policie údajně chystá v souvislosti se skandálnímprivatizačním tunelem v OKD vyšetřování a obvinění několik klíčových osobs Bakalou a Sobotkou v čele. To by tedy znamenalo 1. že Babiš začalusilovat o narovnání politických rozkrádaček, a proto je likvidován celoupolitickou scénou... a 2. že porobení policie politikům Chovancem před rokem jeskutečností! Politici zjevně dostali od špiček policie avízo.

:-)

0 0
možnosti
JK

Od té doby, co se babišovci ocitli v "důkazní nouzi" ohledně zlodějin, podvodů, lží a optimalizací, se většina stáhla do ilegality. Jak vidno někteří jen přitáhli oční klapky do ještě menšího průzoru a selektují už jen výroky senilního starce.

0 2
možnosti
Foto

Pane Kučera,

zdá se jako byste si neviděl na špičku nosu...[>-]EU

1 0
možnosti
JR

J97i11ř73í 65R80o21d

6. 6. 2017 22:57

A četl jste už knihu Žlutý baron? Takový je Váš"hrdina"

0 0
možnosti
AR

Autor se mýlí. Od prvopočátku Sobotkovy vlády Zeman leštil jemu schody, jen aby Sobotka upadl. Pomstychtivost je u Zemana příznačná a pro její uplatnění využije kdekoho, třeba i Babiše. Patrně si neuvědomuje, že toto se může vbrzku Jemu vymstít. No a autorovo mínění, že socdem se nemusí ve volbách prosadit do parlamentu, to už je hodně silné kafe. Toto postihne opět Zemanovu partaj SPO!!

2 1
možnosti

Jestliže ČSSD rukou Bohuslava Sobotky dala Bakalovi OKD za hubičku a jestliže se to voliči dovědí, nemusí se ČSSD ani dostat do Parlamentu! Proto Sobotka preventivně odstoupil!

0 0
možnosti
Foto

Když jeden lupič pochválí druhého lupiče, není to nic příznivého pro olupované. Je ale fakt, že někteří lupiči v loupení vynikají.

2 0
možnosti
Foto

Pane Kšír,

vy v tom brnění opravdu vypadáte jako lupič, snad pouze s tím rozdílem, že nikoho nechválíte.[>-]EU

0 0
možnosti
JR

J22a43n 57R38á50ž

6. 6. 2017 17:44

Když si vezmu úspěšnost, reálnou úspěšnost, dnes už bývalých ministrů financí, Sobotky, Kalouska a Babiše, tak s těžkým srdcem musím dát autorovi článku za pravdu. Jsem přesvědčen, že Kalousek se Sobotkou promeškali vhodnou dobu být zticha, mlčet a počkat pár měsíců na to, jaký mají názor na Babiše voliči.

P.S. Jsem zvědav jaké kostlivce ve skříni našel Babiš na MF, které tam zanechali oba jeho předchůdci a vytáhne je těsně před volbami. Jestli strach z toho nebyl tím pravým důvodem souznění Kalouska a Sobotky, když ten druhý vyvolal vládní krizi.

3 2
možnosti

Samozřejmě! Na Sobotku, Kalouska, Bakalu a další přicházejí dny pravdy!

0 0
možnosti
Foto

Paní Juráková,

hlasovala jste s těmi vašimi psy, kočkami a slepicemi dohromady? Na to, to totiž vypadá! [>-]EU

0 0
možnosti
VN

Ti, kdo by snad ještě měli snahu brát tvorbu a i osobu Alberta Nepomuka vážně, nechť si přečtou tohle:

http://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/c/189044/Prvnimi-ve-vesmiru-Americane-Shepard-a-Grissom.html

Hlavně velice bohatou diskusi.

3 2
možnosti
Foto

Pane Novotný,

zde se, že Vás opět nic nenapadá! [>-]EU

0 0
možnosti
MD

Otazkou je, nakolik A. Babis v dobe 'velkeho tresku' stal u zakonu, ktere se naucili lide jimiz se obklopil, vyuzivat. Navic je jeho imperium prilis velke na jednoho cloveka ci malou rodinu. Takze nejen A. Babis, ale lide kolem nej. Tak jako jini a lide sobotkove kolem nich.

0 1
možnosti

Pravda již vyplouvá na povrch!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS