Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

R^"Nechť promluví hlas lidového hněvu. Nechť k procesu zaujmou stanovisko závodní rady, různé porady a schůze, které se v těchto dnech konají, masové organisace atd. (...) Připravte závodní schůze a projevy, na nichž náš lid řekne, že zesílí bdělost, že zvýší své pracovní úsilí, že zbytky rozvratné reakce rozdrtíme. V těchto usneseních nechť je také žádáno spravedlivé a přísné potrestání rozvratných zločinců."

3 4
možnosti
MB

Dovoluji si poznamenat, že Vaši optiku nesdílím. A.Babiš je nepochybně fenomen a schopný člověk. Mám ovšem problém s tím, abych odpověděl, čím on vlastně společnost inspiruje ? Jako vždy, na počátku něco mimořádného musí být. Nejlépe blahodárný vynález, např. PC, nebo lék na rakovinu. Pak není co řešit. U A.Babiše to došlo tak daleko, že ten prvotní zdroj kapitálu - už nikoho nezajímá ! (STB, KGB prachy ?). Již, za běžnou normu, je pak považován NEUVĚŘITELNÝ střet zájmů ! Pak to obludné propojování zájmů - moci ekonomické + politické ! Pro mne nemyslitelé - pro 30% voličů naopak dobré ! Následné chyby, Hnízda, likvidace firem - minitr financí je v přímém střetu se soukromými subjekty !! I věřím, že oligarcha za to přímo nemůže, protože ten záběr je tak masivní, vyplyne pak z podstaty samé. Pořád jsem přesvědčen - Podnikej, nebo dělej politiku - Dohromady to prostě nejde - nebo naopak jde, jak je předváděno ... O postoji M.Zemana, jeho evidentní poddpoře a nepřímém ovlivňování PČR - soudnictví, pak ani nemluvě ! Co to je za směr !? :-)

13 1
možnosti

Máte v nadpisu chybu. Andrej Babiš se provinil dotačním podvodem, proto musí být trestně stíhán. O úspěchu není nikomu nic známo. Státní kasa prázdná, žádné miliardy na zemi taky neleželi, a pokud ano, tak už leží na Babišově účtu, státní zakázky rozdávány bez výběrového řízení, bordel kam až oko dohlédne.

22 2
možnosti
Foto

O vině či nevině může rozhodnout pouze soud.

3 1
možnosti
JP

Já nevím. Píšete o sobě, že jste mezinárodně známý politolog. Ale podle tohoto blogu se člověku chce věřit, že jenom díky pomatenosti.

9 2
možnosti
Foto

Zajímavé mít hájit někoho, koho hají Zeman. I když i já si myslím, že projekt Čapí hnízdo a dluhopisy jsou kauzy, které se vejdou do zásady, že občanovi je dovoleno to, co není zakázáno.

Babiše tedy doběhla zásada, že firmu je možné řídit jako stát, tedy že muže toliko činit to, co je dovoleno.

1 0
možnosti
ZH

Dotační podvod dovolený nebyl nikdy.

3 0
možnosti
Foto

Obdivovatelé Babiše mu odpustí cokoliv

9 0
možnosti
JB

J65a68n 79B72u37r75i54a57n

18. 9. 2017 6:31

Soudruhu důstojníku - a něco k věci byste tam neměl? Je sice hezké, že jste nám sdělil, jak se ostatní politici snaží potrestat úspěšného multimilionáře za to, že jim bere politickou moc, ale oni si třeba to Čapí hnízdo na Babiše nijak neinscenovali! Na Babiše se nepořádá nějaká vymyšlená kauza, vše má reálný základ a Babiš to ani nepopírá - jen to bagatelizuje - "co to je nějakých 50 mil? No tak je vrátím!" A korunové dluhopisy - " koukněte, kolik firem je vydalo"

Chápete???

14 1
možnosti
JB

J44a95n 37B70u81r20i27a39n

18. 9. 2017 6:34

Toho soudruha mi odpusťte - omluvou mi budiž hodina, kdy ta věta vznikla.

1 0
možnosti
FZ

Trestně stíháni mají být zloději,lháři,podvodníci a i bývalí agenti STB.Je úplně jedno jestli jsou dnes úspěšní,nebo ne.

13 0
možnosti
VS

Velmi dojemné. Nicméně pánko ex-minister se, podle všech indicíí, neprovinil jen tím úspěchem...

8 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.