Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

malost se vždy páří se závistí...........

3 3
možnosti
Foto

Dalibore, a nejen to.

Paří se i s dalšími hanebnými vlastnostmi lidských selhání! [>-]EU

1 0
možnosti
JS

Ještě taková drobná poznámka. Pan Jan Buquoy píše, že "Kolébkou závisti jsou Čechy", ale na konci článku dodává, že "Úsudek je možné vyvrátit, předsudek nikoli!". Proto asi nemá smysl, aby se kdokoli pokoušel vyvrátit předsudek pana Buquoye vůči Čechům ;-D

8 0
možnosti
Foto

Pane Svoboda,

můžete mi vyvracet cokoli chcete. Já se rád nechám poučit. Nikdo z nás nespolkl balvan moudrosti! [>-]EU

2 0
možnosti
PK

P87a64v14e40l 20K21o81v67á77ř

18. 12. 2017 17:29

..... oni, víš Miloši, výš (výše), nedosáhnou......

2 1
možnosti
PK

P66a17v97e43l 14K49o10v97á44ř

18. 12. 2017 17:42

Vůbec nejsem ňákej příliš "akurátní", ale .....Není to snad příklad briliantního idiotství?.....Bylo by dobré sdělit, kterých ještě?

1 0
možnosti
PV

Kdybych se nebal toho, ze to opravdu dopadne tak, jak pisete, tak bych si ty predcasne volby pral co nejdriv, aby se ten parlament procistil.

4 0
možnosti
KK

Bláboly.

Krotit Babiše spoluvládnutím by bylo jako krotit Krejčíře spolukradením.

Některé postoje prostě neznají kompromisy.

Pokud někoho považuju za darebáka, tak se s ním nespolčím jenom proto, je momentálně úspěšný. :-/

14 7
možnosti
Foto

Pane Kučera máte to popletené!

Krejčíř je lupič a Babiš je úspěšným podnikatelem. Lupič je nebezpečným kriminálníkem. Úspěšný podnikatel zajišťuje pracovní místa, kupní sílu pracujících a blahobyt společnosti...

Váš úsudek je bohužel zvrácenost! [>-]EU

4 2
možnosti
Foto

I11v79a85n 31M23a82r42e70k

18. 12. 2017 17:02

Souhlas a jak je zde dobrým zvykem - zasloužená karma . R^[>-]

11 4
možnosti
Foto

Zdá se že pan Marek má ustálené rčení pod každý blog, který přečte. Ať s ním souhlasí, nebo ne. "Jak je zde dobrým zvykem - zasloužená karma", psal i pod mé blogy, nebo pod pana Zieglera. A že by s námi souhlasil, o tom si iluze nedělám. Ale tady mu to věřím. Problém, je, když opustí své oblíbené uvozovky, že člověk netuší kdy to myslí vážně a kdy ironicky.

3 1
možnosti
LO

L53u55b64o98š 29O76t94t

18. 12. 2017 16:48

Promiňte, ale připomnělo mi to jak někteří bývalí členové KSČ omlouvali své členství tím, že stranu takto polidšťovali, případně ji rozkládali zevnitř. Takže pokud strany přijmou význu ANO, budou tento mocenský aparát také polidšťovat?

9 2
možnosti
Foto

Babiše nemám rád kvůli kontrolnímu hlášení. Měsíčně mám pár hodin práce navíc a stejně platím stále stejné daně. Nemám ho rád kvůli EET když při svých toulkách venkovem vidím kolik zaniklo hospůdek a krámků. Straně, kterou jsem volil, bych neodpustil, kdyby s ním vládla. Jsem závistivec?

13 8
možnosti
Foto

I83v52a98n 71M53a74r66e11k

18. 12. 2017 17:09

No nevím jak u vás p.Flaško, ale u nás to hostinští zabalili na podzim ze zcela jiného důvodu. Předzahrádky s příchodem chladného počasí osiřely.Nikomu se nechce vybíhat z vyhřáté hospůdky do chladného či mrazivého počasí kvůli pár šlukům, takže pivko, či něco ostřejšího si mohou dát klidně v pohodě doma.

Ale ano, pravdu máte i vy i když ty důvody bych viděl tak 50 na 50. A že Vám EET zabere jak píšete drahocených pár hodin za měsíc ? . . . . . . To snad nemyslíte vážně.

7 3
možnosti

Souhlas! Andrej Babiš se chce ujmout vlády se svým ANO. Kdo mu podal vstřícnou ruku? Komunisti a okamurovci! Ostatní strany svou neochotou přijmout vládní odpovědnost a neochotou krotit Andreje Babiše se vzepřeli svým voličům, kteří je k vládnutí chtěli. Všichni chtějí jen do opozice? V příštích volbách nedostanou náš hlas. Nezaslouží si ho!

A přitom pokud by politici pseudodemokratického bloku uměli počítat, pak by věděli, že nemají jinou možnost než spolupracovat s ANO. Druhou možností je jen konec jejich mandátu! To bude prozření!

:-)

13 14
možnosti
JS

Mluvíte o "našem hlasu", ale ve volbách má každý občan pouze jeden hlas. Můžete mluvit tedy pouze za sebe, nikoli "za nás". Navíc silně pochybuji, že voliči volili jiné strany kvůll tomu, aby se tyto strany podílely na Babišově vládě. Voliči logicky chtěli pravý opak, o čemž svědčí skutečnost, že ANO je momentálně schopno sestavit pouze menšinovou vládu. Pokud by ostatní strany neměly jinou možnost, než "spolupracovat s ANO", tak to by byl teprve problém. Teprve v okamžiku, kdy by poslanci ostatních stran byli ochotni obětovat svůj volební program pro zachování svého poslaneckého mandátu – můžeme hovořit o konci demokracie. K demokracii patří soutěž politických stran – a nikoli podřízení se vítězovi.

9 3
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.