Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DG

Srovnávat Babiše s Baťou?!!! Žasnu a jak musí asi teprve žasnout pan K.Schwarzenberg,

který je čestným předsedou Atlantické komise NATO, v níž je autor místopředsedou

pro osvětu!

0 0
možnosti
MS

To tedy je osvícenec! ;-D

0 0
možnosti
LB

Domníváte se, že i Richardu Nixonovi v roce 1972 ve Spojených státech nepřáli úspěch? ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
VV

Pani Blahova, nejste uz ve svem uslechtilem zapalu nejak uplne mimo? U pripadu Wtergate se jednalo o nasilne vniknuti do budovy strany a okopirovani dokumentu. Co to ma spolecneho s tajnym natacenim nic netusicich osob?

2 1
možnosti
JS

Smekám, tohle jsem od Vás nečekal. Omlouvám se Vám, to ovšem zdaleka neznamená, že s Vámi vždy souhlasím.

1 0
možnosti
VV

Nedalo mi to, a vzpomel jsem si na prastary Ceskoslovensky filmovy tydenik s titulkem Snad Ceskoslovensky narod soudi antonina Batu.

1 0
možnosti
Foto

J38i81ř19í 67K97i28n74d14l

17. 11. 2018 13:11

Koncern Agrofert získal na dotacích v roce 2006 necelých 300 milionů. V roce 2017 , kdy byl Babiš ve vládě získala na dotacích 2,1 miliardy korun, ale pozor na daních zaplatila 793 korun. To se nám to podniká a přitom jsou to dotace, které měly dostat malé a střední podniky. V současné době se EU chystá vydat nařízení, aby tyto dotace skutečně směřovaly těm, kterým jsou určené a ne do rukou miliardářů. Kdo lobuje, aby k tomu nedošlo ??? Hádejte. No přeci Babiš a Toman.

5 4
možnosti
VV

Pane Kindle budte prosim od te lasky a dolozte to. Tyto nesmysly nejsou nikde zverejnovany. Leda ze byste pracoval na financnim urade a neopravnene zverejnoval udaje o firmach.

Vite, jak tem vasim pohadkam neverim od te doby co jste psal o jakemsi pomnicku skupiny Weiße Rose v blize neurcenem mnichovskem parku.

10 0
možnosti
VF

Nevěřím, že je to JEN závist, spíš nedůvěra v to, jakým způsobem pan Babiš majetek získal.

9 0
možnosti
MB

Máte i kus pravdy - sděluji svou. Za největší úspěšch AB považuji, že ještě není v base! Opravdu to sděluji korektně - racionálně, bez vášní. Je to fenomen. Vlastnit 220 firem a nezaložit an i jednu - Skupovat něco výhodně z neznámých zdrojů. Nemít Lustrační osvědčení a uvelebit se v ministerském křesle. Skutečně je to obdivuhodné! (Opakuji, myslím to vážně). Problém, ovšem vidíme denně - V noci se musím plížit k hrobu - ve dne mne vypískají, jsem agent STB! Pak jedu za synem do Švýcarska - Normálně normální. No jo, ale tady přece jde o Ovlivňování svědka ! Přijde mi to mega absurdní. A to hlavní - K čemu a pro koho, pak revoluce vlastně byla? Co se lidem vlastně sděluje ? Smol na morálku, na svou minulost - buď jako ON - Zostud rodinu, děti = Budeš úspěšný a vše nazvi spiknutím. Hrad to vidí stejně tak, už se ke všemu vyslovil mazaně s kytkami vysílá posly !? ... :-)

11 4
možnosti
JZ

Hodně zvláštní interpretace.

1 0
možnosti
Foto

Dvě připomínky. Babišův syn není choromyslný ani slabomyslný, trpí schizofrenií. Zadruhé areál Čapího hnízda je přístupný všem a bezplatně, vyjma zoo a golfu.

4 0
možnosti
Foto

J93i89ř30í 82K75i47n36d58l

17. 11. 2018 12:55

Jak víte, že trpí schizofrénií ???? To jste zjistil kde??? Podle vyjádření psychaitrů takovou nemoc lze určit velmi těžko a měli to určovat dva psychiatři anebo soudní znalec.Čapího hnízdo je přístupné všem od doby, kdy se provalil dotační podvod. Aby bylo dokázáno, že slouží všem, tak školy pořádaly nařízením zájedy do Čapího hnízda. I můj vnuk ve věku 6 let z obce, kde se otáčí vrány musel jet na zájezd do Čapího hnízda. Co mu to dalo nic. To, že je to přípustné všem, tak vlastně o nic nejde. On Babiš jako miliardář podvodekm získal dotaci určenou pro jiné podnikatele, ale podle nás je to v pořádku. Ukradené peníze slouží nám všem a tak o co vlastně.

5 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.