Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ondřeji,

rád Vás uvítám na zámku v Táboře-Měšicích. Můj e-mail je: jan.berwid-buquoy@arcor.de.

S nejlepšími pozdravy

Jenda Berwid-Buquoy z Ellgutu na Měšicích [>-]EU

0 0
možnosti
LJ

I když v něm bylo korunováno jen velmi málo králů, nemluvil bych o druhořadém chrámu.

3 0
možnosti
SN

:-).......JSem rád, že se konečně našel někdo, kdo tuto "událost" otevřel! Od počátku bylo jakémusi soudnímu hlavounovi jasné, že je to jenom náhoda. Nedopalek cigarety, nebo jiskra z rozbrušovačky.

Žádný se na tím nepozastavil, většina lidí vzala jako fakt, že po jiskřičce, která spadla na betonovou podlahu, možná i zaprášenou, nebo pokrytou pilinami, za hodinu hoří krov z trámů 30x30 cm, navíc natřený ochranným nátěrem v délce víc jak 100 m!!!

KDo nikdy nezatápěl v kamnech, nebo nedělal si venku ohníček, tomu uvěří ! Samozřejmě věřit takové náhodě svědčí o nedostatku praktických zkušeností s ohněm, nebo nad tím prostě nepřemýšlí! A život jde v klidu dál! Jsou mi to ale náhody! R^R^R^!!

1 0
možnosti
OF

Dejte mail, pošlu vám nějaký skromný obolus. Jako evangelík augsburského vyznání, bych sice nemusel, váš předek snad velel vojskům krále a pak císaře Ferdinanda, v době kdy v českých zemích bylo jen 15% katolíků, nicméně budiž to zapomenuto.

Stejně žijeme v době neznabohů......:-P

1 0
možnosti
LB

Kterého ctěného předka máte na mysli?

Mimochodem, když město Tábor v roce 1998 prodalo panu JBB měšický zámeček za 1 korunu, předpokládalo, že jde o solventního zájemce, který bude disponovat financemi na rekonstrukci nijak zvlášť zdevastovaného objektu. Nedlouho před tím, než byl zámeček nabídnut k prodeji, v něm sídlila mateřská škola a bylo tam i několik bytů.

Jak zámek vypadá po dvacetileté péči pana JBB je možné si vygooglovat na adrese Tábor, Chýnovská 1/67.

0 0
možnosti
VV

Dobrý den . dík za hezké slovo

1 0
možnosti
Foto

Proslýchá se, že požár způsobila Aladinova kouzelná letlampa..;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.