Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

Dotace měl schváleny tak je čerpal.

1 0
možnosti
Foto

Velmi zajímavě a dobře napsáno.

Trestní stíhání lze v podstatě uplatnit na každého člověka, který někomu stojí v cestě, stačí případ Aleny Vitáskové. Andrej Babiš zatím nebyl odsouzený, stejně jako nebyl odsouzený prezident Ludvík Svoboda.

Jak to dopadne těžko říct, protože když vidím, co předvádí současné justice, tak si nikdo nemůže být jistý vůbec ničím.

Za mne karma R^

8 1
možnosti
Foto

Demagogie, která se dala očekávat. Příprava na jakoukoli variantu. Pokud by spadla klec, byl by to proces s mučedníkem. Takže pro pana Babiše něco jako milost. A co jiní souzení, odsouzení a věznění? Neměli by se všichni propustit? Nebo je A. B. jiná kategorie? Něco jako šlechta?

5 6
možnosti
Foto

Tenhle blog se Vám příliš nepovedl.

6 7
možnosti
PS

To je panečku reakce...není podle vašich představ....takže se "nepovedl"...

0 0
možnosti
SB

Patřím k zastáncům Andreje Babiše, ale přesto považuji vaše srovnání s tím, jak byli v nepřítomnosti odsouzeni, vězněni nebo vyšetřováni českoslovenští prezidenti, za nepříliš zdařilé a nepříliš výstižné.

Všichni byli hlavami státu za jiných politických podmínek, než za kterých byli vězněni nebo odsouzeni v nepřítomnosti. Dokonce i u Svobody a Husáka, kteří byli za mřížemi v dobách komunismu a prezidentovali poté stále ještě v dobách komunismu, platilo, že oni se stali hlavou státu poté, co KSČ odsoudila excesy té doby, kdy oni byli vyšetřováni nebo vězněni.

Andrej Babiš je však obviňován na základě zákonů doby, v níž je ve funkci. To přeci jen je něco jiného.

Nicméně zastávám názor, že Babiš je výborným premiérem. Já mu fandím. To však nic nemění na věci, že vy srovnáváte dvě nesrovnatelné věci.

4 4
možnosti
ZH

Sledujete, co říká a co dělá? Je zahlcen řešením svých problémů, které se s ním táhnou z dřívějška a dělá si problémy nové. Když se pustí do samostatného projevu, je k smíchu. Problematice vedení státu nerozumí a seká jednu chybu za druhou. Já ho naopak považuji za jednoho z nejhorších premiérů. Tím spíš, že vychvaluje sám sebe - a to smrdí.

6 3
možnosti
AR

Dle vás je Babiš čistý málem jako lilie;-D;-D

4 1
možnosti
ZD

Kdyby tak "někdo vyšší" dal alespoň část Vašich myšlenek do těch horkých hlav. Tedy jestli je v nich vůbec místo na moudrost ?

3 1
možnosti
MB

AB je vším možným - Hlavně však není schopným politikem, vůdcem vlády s výsledky. Zjevuje se elastický premiér, který vzhledem ke svému trestnímu stíhání podřizuje úplně vše svým osobním zájmům a zájmům svého ohroženého holdingu.

MZ je opět vším možným, nikoliv však moudrým staříkem s laskavostí. Oba protagonisté se zaklínají Státotvorností. Jden si tím hojí Ego - Druhý investice. Sranda je, že se potřebují. Na jednohjo je podávána žaloba 56 bodů Senátu a k tomu má jít žaloba Kompetenční - To vše na soudního recidivistu již 8x odsouzeného za lži. AB - MZ potřebuje = MZ - zase potřebuje AB ...

Opravdu seriozně a vážně! Toto je výkvět našeho národa, potomci Prokopa Holého? Nemluvě o nějakém otci Štefanovi, ze socialismu - Který byl obžalován na Hospodářské delikty. Unikl - byl amnestován. Nu, jablko od stromu daleko nepadlo!:-)

5 3
možnosti
ZH

Babiš se od uvedeného seznamu výrazně odlišuje - kromě toho, že ještě neseděl, je stíhán za majetkový podvod. Nikoliv z politických důvodů.

5 2
možnosti
ZH

Kromě toho není prezidentem, tedy by bylo spíš na místě porovnávat premiéry...

2 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.