Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Budoucí prezident ČR! Křestní si nechá po otci a Přímení po tchánovi.Hradu dostane půl, širé Lány a Oboru k tomu ! Otcové si pobesedují cosi o Spálené zemi. Jak se dobře bavili a děti se jim vyvedly. Miloš si půjčí průpisku a Václavovi ji nevrátí, vymluví se na věk. Pravda, jsou nezapomenutelně zapsáni ... :-)

5 0
možnosti

R^

Nejen Zeman a Klaus patří do Guinessovy knihy rekordů. Do Guinessovy knihy rekordů patří celá česká republika, kterou opět vedou komunisti a estébáci!

:-)

7 0
možnosti
JN

Ona funkce prezidenta ČR má i jiné zvláštnosti.

neznám jiný stát, ve kterém by byly prezidentovy jmeniny vyhlášeny za státní svátek. Bylo tedy jen rozumné při dalších volbách zvolit prezidenta se stejným křestním jménem. A o deset let později byl zvolen prezident sice s jiným křestním jménem, ale naštěstí se správným datem narození, zakže nyní slavíme jako státní svátek prezidentovy narozeniny.

Doufám, že k této skutečnosti bude přihlédnuto i při dalších prezidentských volbách.

1 2
možnosti

Dlouhý seznam titulů před a za jménem není vždy zárukou toho, že člověk bude v praxi tzv. "použitelný". Např. p. Drahoš nedokázal v předvolebních debatách obhájit ani obecně opakované názory, natož aby vyslovit nějaký svůj, jak by pak asi reagoval v debatách s cizími státníky? Vaše fantazie o kradení propisek a údajném alkoholismu (což je mimochodem diagnóza, nikoliv předmět spekulací) jsou více než ubohéRv

8 7
možnosti

Drahoš neuměl tak dobře lhát! :-)

9 4
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.