Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J87o40s47e93f 32B67á16r16t88a

26. 9. 2020 19:12

Tak závistivci se v diskuzi předvedli. Jinak si myslím, že ODS jenom štěká, v Bruselu udávají hlavně piráti a TOP 09.

6 0
možnosti
Foto

To mi řekněte, že nikdo nezávidí Kellnerovi, který má mnohem víc než Bureš. :-)

10 5
možnosti
RC

Tato logika je jim uplne cizi.... Ani Vitka nikdo neresi a pritom prisel k penezum take levarnou.

3 2
možnosti
JP

J10a52n 29P11a22v87l95í10k

26. 9. 2020 18:47

Nedivil bych se, kdyby takový článek napsal primitiv, ovšem od člověka, který se chlubí ve svém medailonku tituly, bych očekával aspoň náznak rozumných argumentů. Babiš je majitelem holdingu, mediálního impéria a k tomu šéfem exekutivy, což je zcela proti principům parlamentní demokracie a právního státu, které jsou již dnes u nás pouhou Potěmkinovou vesnicí, z čehož vyplývá, že Babiš jako oligarcha nemá ve vrcholné funkci co dělat. Tragédií je politická negramotnost těch kolem 30 % lidí, kteří ho volí.

13 9
možnosti
MB

Tak se hlásím jako závistivec ! Ženám v textilce, trpělivost,kdy dokázaly ručně navázat 3.500 nití, podobně um kolegy , který na vyviklané Škodovce a 30.000 Kč úspor - po revoluci založil dodnes funkční CK ! Podobně odvahu člověka, s firmu na vodu-plyn a dnes to přebíhají jeho synové ! Dodnes závidím Baťovi vizionářství - Za jeho fabriky za zelené louce-bez dotací, vyprecizované programy na své zaměstnance - Závidím jim - Tu výdrž, poctivost, nápady i dřinu ! - Dali sobě a lidem příležitost ! - To fakt oceňuji, závidím ... !

Věřte mi, (čestné slovo), kdy se řekne AB = Ihned mi naskočí pan Bureš ! Za Baťou mi vyskočí charakteristický výrobek = boty. Za panem Burešem vlastně co - dotace ? Toho člověka je mi líto ! Vidím typického gamblera, lháře a dnes zcela uštvanou osobu ! Jeho příběh určitě fascinuje - Nicméně pro mne, lidsky nedává absolutně žádný smysl., Nevidím jeho nastupující děti, kterak vytvořené přebírají! Pro koho se tatík vlastně tak štve a namáhá ? Pro svou ženu, nejlepší dřevorubkyni - v ČR, která pak vyhraje i tendr za 5 mld. Kč ?"S mými lidmi", které popisuji máme společnou řeč - My jej fakt obdivujeme ! Že ještě není v base ! Závidět mu - ? A co proboha ? ... :-)

10 5
možnosti
RC

Mnohem lepsi, nez cely blog!!R^

3 2
možnosti
ZH

;-D Jak se říká - když miluješ, není co řešit.

O Trumpovi dohromady nic nevím, takže se nemohu vyjádřit ani srovnávat. Ale Babiše pozoruju dost dlouho, takže se vyjádřit můžu. Takovou žumpu, hromadu hnoje a neschopnosti jsme v naší vládě ještě neměli. Ten člověk je posedlý potřebou vyhrávat, tak lže, podvádí, podráží. Jen aby vyhrál. Naslibuje vám cokoliv - a co ze svých slibů splnil? Téměř nic. Takže je třeba přikročit k plnění slibů - to však Babiš ani nemůže, protože i při slibování sprostě lže a slibuje nemožné.

A vy si myslíte, že mu něco závidím? Ty jeho nervy, že o všechno může přijít, že je jednou nohou v base, že by snad mohl fatálně prohrát? Ten člověk je psychicky narušený, a to fakt nikomu závidět nemohu. :-)

7 3
možnosti
JH

ANDREJ Babiš určitě nepatří k těm, před kterými uctivě smekám, ale nad tou štvanicí, povětšinou těch, kteří mu nesahají ani po kolena, stejně žasnu:-)

13 1
možnosti
JH

Původně jsem těm zoufalým antibabašovcům doporučit, aby si dávali pozor a nepodělali se z něj. Ale jak tak koukám, už se stalo:-)

4 0
možnosti
JV

J36i74r53i 29V81r88a67b57e19c

26. 9. 2020 17:25

Nejak nam ten JBB zase prevlekl kabat :-/

4 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
PP

Teda vám nezávidím nic. Přeji uzdravení.

2 0
možnosti
DS

Momentálně je společným nepřítelem všech obyvatel České republiky Babišův strach z nákazy. A možná i, že už úplně zapomněl, co ve škole probírali ze statistiky. Tak naslouchá největším straširybkům naší doby misto, například, předsedy České statistické společnosti.

3 1
možnosti
Foto

To je tak stejný nesmysl jako kdyby jste napsal, že nejen Ostravaci nemají rádi Bakalu jen proto, že mu závidí úspěch a peníze...:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.