Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Závist? Co to vykládáte? Pokud Vás podvodník okrade o peníze a Vy ho za to poženete k soudu a zodpovědnosti, tak to jistě bude proto, že mu závidíte jeho úspěch a bohatství...;-D Peníze Babiše neřeší nikdo, to je to poslední co by jeho odpůrce zajímalo....

15 4
možnosti
Foto

Vám Babiš ukradl peníze? A kolik to bylo? Pokud máte na mysli Čapí hnízdo, tak šlo o peníze EU a našemu státu byla částka 47 milionů vrácena. Máte-li pocit, že státní kasa patří nám všem, tak v případě, že by k úhradě nedošlo, byste přišel o méně než pětikorunu.

4 8
možnosti
PK

To jste trefil perfektně, skoro bych řekl že závist a bonzáctví patří k našemu nár.dědictví. A když čtu různé názory a nejde jen o majetek AB, ale obecně o majetek našich nej podnikatelů, tak se to jen potvrzuje...na druhou stranu jeden moudrý člověk kdysi pravil, že závist je vlastně skrytý obdiv, takže z tohoto úhlu pohledu je vlastně pan. K. sympaťák...;-D;-D;-DkarmaR^

11 1
možnosti
RC

Z prvnich 10 miliardaru nemam zadny problem treba s Baudisem, nebo Kucerou. Ostatni lze velmi dobre oznacit za "kontroverzni". Takze co? Mam adorovat kazdeho zbohatlika, ktery prisel k penezum "nestandardnim" zpusobem? Nebo radeji ty, kteri skutecne neco vykonali?

2 4
možnosti
JB

J96i46r81i 23B29o33r

26. 9. 2020 15:44

Jenom žasnu.;-(

10 0
možnosti
RC

Pritom by clovek rekl, ze slechtic bude mit prehled. A jako "Místopředsedovi České atlantické komise NATO" mu ani nevadi, ze Babis obelhal NATO? Slibil vydaje na obramu 110 mld., ted rika, ze tolik neda. A pritom za predhcozi 2 roky navysil vydaje rozpoctu o 270 mld.

4 3
možnosti
RC

Zavist? Vy snad vite 100%, ze prisel Babis k majetku legalnimi a moralnimi cestami? Nebo nevite o tom, co o Babisovi prohlasil sam Zeman?

Nebo to myslite tak, ze mu zavidime, ze on ted na rozdil od nas, muze schvalovat zakony, ktere podporuji JEHO podnikani?

6 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 6
možnosti
Foto

I34v22a52n 68M17a11r75e23k

26. 9. 2020 16:09

To oslovení je co, další tvůj podraz? Rv

2 4
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.