Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Pokud rikate nepravdu ohledne vysledku Biden vs Trump (Biden 81.283.098 hlasu vs Trump 74.222.958 hlasu), jak muzu brat vazne vase dalsi vyroky?

Pokud je 44 % volicu nereprezentovanych, je tedy 56 % volicu reprezentovanych. Nevidim v tom vetsi problem. Z principu fungovani naseho volebniho systemu je jasne, ze do vlady jde nekolik stran dokupy, jako napriklad ANO a CSSD s podporou KSC v minulem volebnim obdobi. Jako volic ANO, bral jste to jako podraz?

A ze Spolu je slepencem z jinych stran? CSSD je plne byvalych ODS-aku a komunistu, ANO jakbysmet. Co je na tom divneho? Lide je volili jako celek.

Babis neni vitez-porazeny. Je porazeny-porazeny.

8 0
možnosti
MV

M10i57l55a72n 60V95i50k

8. 11. 2021 16:22

Běžte od toho zrcadla!

1 0
možnosti
JS

Ano. Souhlasím. Země je placatá .

3 4
možnosti
Foto

J27i69r53i 92C92i39z

8. 11. 2021 14:39

Jiste, to jste vsem sdelil uzasnou novinku. A stale prednasite na skole marxismus-leninismus?

2 2
možnosti
IB

I93v34i11c65a 51B31o33j83i93č

8. 11. 2021 12:45

Takže všechny propadené hlasy se automaticky přičítají Babišovi a za opozici se počítá jen spolu? I kdyby to bylo půl na půl, tak je to spolu 27%, polovina propadlých hlasů 8,5% a 15% pirstanu což dává nadpoloviční většinu proti 27 Babiš a 8,5 druhá polovina bez zástupce. . To je fakt dobrá demagogie.

22 1
možnosti
SL

Tímto se mnohé vysvětluje:

Jan Berwid-Buquoy – Necyklopedie

:-)

2 3
možnosti
ZD

Moudří diskutují s vyslovenou myšlenkou, nebo zveřejněným textem. Vy jste sem Sigmunde přišel za jakým účelem?

6 1
možnosti
AT

Když se vrátím k vašemu nadpisu, musím se smát. Nejen vy, ale celá řada příznivců čaulidi vykřikuje něco o klamání podvodech na Národu - rozuměj na nás, co jsme to hodili jiným stranám a dodnes neprohlédli, tak jako oni, ten záludný úskok :-)

11 4
možnosti
ZH

;-D;-D Kromě toho, že neumíte psát čísla, se dopouštíte dost zásadního argumentačního faulu. Babiš nezastupuje ani zdaleka všechny z těch více než milionu propadlých hlasů. Naopak, je tam dost hlasů, které jsou zásadně proti Babišovi.

18 5
možnosti
ZZ

Trikolora měla ale jen tuším 2,7 %

;-)

0 0
možnosti
Foto

Udivuje mne, jak velké hlouposti dokáže dospělý jedinec napsat a jak velkou popularitu sklízí. Zřejmě v tom bude ten silný náboj bulvárnosti, který čtenáře láká a autory opíjí.°

Nepodezřívám vás z neznalosti a proto je jedině možné to, že své nepravdy píšete záměrně. Nerespektujete demokraticky ustavený volební systém a dokonce berete do hry volební machinace, manipulace a podvody.

Dosti ubohé. A jsem zvědav na příděl mínusů, koho se to také týká, kromě vás.

28 12
možnosti
RK

tak jeden zdejší Babišovský lumen už v jiné diskusi píše, že volby by měly být jen jednodenní, aby se vyloučily noční podvody s hlasy.;-)

4 5
možnosti
Foto

Nevím, kdo co ve volbách hledá. Hodně lidí bylo, kteří měli Babiše už dost. Vadilo jim, že stát vede cugrunt a okrádá stát, kde se dá. Vadilo jim, že si stát zprivatizoval a chtěli jej odstranit. Na druhé straně byli ti, co se jim nechali uplácet a ti jej stále volili i kdyby udělal cokoliv. Strany se rozhodly, že si nepůjdou po krku a spojí se a společně agenta StB Bureše odstraní. To se povedlo a já jsem jenom rád. Není to, ale žádné vítězství zdědit stát v rozkladu a toho budou Babišovci využívat pokud to půjde.

17 7
možnosti
ZD

Vezmu to od zdola. Napsat, že je stát v rozkladu chce dost odvahy, abyste si sám nepřipadal trapně.

Účet dělají moudří až s hostinským a vaše naděje, že si nepůjdou po krku, je tak velmi, velmi předčasná. Počkejme, uvidíme a i já budu rád pokud se jim to povede. Zatím jste se jen nechal uchlácholit předvolebními sliby. To já již několikrát od revoluce také a pokaždé to dopadlo plus mínus stejně.

Nahoře znovu to vaše cu grunt. Možná tady nebydlíte a neslyšel jste nic o Covid-u. Podobnou spoušt tady nepamatujeme už dost dlouho a ať se dělo co se dělo, vládu Babiš udržel do konce. Kdybyste byl lépe seznámen s nedávnou historií, vzpomněl byste proč padaly vlády jako kuželky. A stejně byste si připomněl, kolik stojí provizorní rozpočet a úřednická vláda - jak někteří ekonomové kvalifikovaně odhadovali. Psát o naší nízké zadluženosti a dosud skvělém ratingu od mezinárodních společností je asi zbytečné. Vy máte to svoje - "cu grunt".

7 4
možnosti

K65a85m23i45l 76Š15a69n86c41a

8. 11. 2021 10:44

Doporucuju autorovi provest podobny vypocet u dosluhujici vlady, dojde jeste k mensimu cislu.

Mimochodem pred volbami 2017 byla CSSD ta nejhorsi strana na svete, kdyz chtela rozprodat lithium za miliardy. A behem pul roku se z ni stava seriozni koalicni partner, to mi prijde jako daleko vetsi podraz na volice nez predem deklarovana spoluprace.

2 3
možnosti
Foto

Nerosty, které jsou v zemi stát nerozprodává, Stále jsou majetkem státu a stát dává povolení k průzkumu a těžbě. Firma, která nerost těží platí státu dohodnout částku za každou vytěženou tunu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.