Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete "Ronald Trump suveréně porazil Joe Bidena" - on byl ještě nějaký jiný kadidát? A i když si opravím váš překlep, jak jste nabyl dojmu, že p.Trum někoho porazil?

0 0
možnosti
Foto

Bolševici také neměli většinu a vládli R^

3 2
možnosti
RK

Co je férovější? Říct voličům před volbami s kým jdu, nebo se kvůli korytům paktovat po volbách třeba s komunisty?

19 6
možnosti
RK

To je otázka Sýkoro. Zkus s minusem také odpovědět. ;-)

0 2
možnosti
Foto

Pokud bych volební klání přirovnal k tenisové čtyřhře, tak by byl Babiš označen za nejlepšího hráče na hřišti. Protože však jeho partner byl nemožný, tak vyhráli hráči na druhé straně sítě.

23 1
možnosti
ZH

Partner by nemusel být tak nemožný, kdyby mu Babiš soustavně nekopal do nohou. ;-D Něco ve smyslu: hraješ špatně - kop! Babiš udělal chybu - kop do partnera!

0 0
možnosti
Foto

Větší část příspěvků na této stránce byla čtenáři nepochopena. Srovnání jednoho z nich s fotbalovým mužstvem je primitivní omyl.

Pakliže by měla být moje glosa srovnávána se sportovním výkonem, tak takto:

Při boxu zvítězí jeden ze dvou i když většina fanoušků fandila poraženému. Vítěz by se dal porazit sdružením "Spolu", kdyby do rinku bylo přizváno ještě dalších 5 boxerů proti jednomu. Bylo by to spravedlivé, kdyby fanouškové oslavovali těch 5 boxerů jako "vítěze"? To by přece byl absolutní morální propad! [>-] EU

15 11
možnosti
ZZ

Prostě si to rozdali na férovku - 5 proti jednomu.

;-DR^

11 5
možnosti
JK

Věrní stoupenci zhrzeni volbami se snaží ospravedlnit neúspěch pro potěchu svého ducha. Pokud to je pouze žehráním na volební systém, pak není třeba se znepokojovat. Tak tomu bude vždy, minule si pomohl Babiš za platnosti nespravedlivého volebního systému. Tak pravil ústavní soud. A sám Babiš měl jedinečnou šanci, jako hlavní vládní strana, systém schválit jako spravedlivý. Podařilo se to tak, jak to platí dnes. Žehráte na něco co sám Babiš schválil a jeho hnutí prohlasovalo ve sněmovně. No jak říkám, lepší je nadávat na volební systém, než vzít instituce davovým útokem. ;-)

7 3
možnosti
ZZ

U těch US voleb je zajímavé, že teprve nyní přiznaly US tajné služby, že že žádná ruská stopa v ovlivnění US voleb nikdy neexistovala !!!

Podívejme se jak na tuto kauzu nejprve reagovaly naše média:

https://denikreferendum.cz/clanek/24428-ruska-stopa-ve-volbach-v-usa-je-nesporna-jine-faktory-byly-vsak-podstatnejsi

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2791847-muellerova-zprava-potvrzuje-ze-se-rusko-pokusilo-ovlivnit-americke-volby-prohlasil

https://politickymarketing.com/usa-volby-2016-trump-prezident-rusko-hacking

Takzvaný spis s usvědčujícími důkazy o Trumpovi, v němž se hovořilo o vazbách předvolebního štábu bývalého amerického prezidenta s ruskými speciálními službami, byl zveřejněn v BuzzFeed v roce 2017. Steele nyní přiznal, že při přípravě této dokumentace použil nedůvěryhodné údaje. Hlavním zdrojem informací byl odborník na styk s veřejností Charles Dolan, blízký Demokratické straně USA, který dodával ruskému analytikovi Igoru Dančenkovi ( o jehož zatčení se objevila informace před několika dny, nepravdivé informace ke sbírání „materiálu“ o bývalém prezidentovi USA Donaldu Trumpovi o jeho údajných vazbách s Rusko. - Tolik Washington Post.

A co na to naše média ?

Vůbec nic !!!!!

;-)

16 1
možnosti
ZD

Na tom je vidět jejich prodejnost a rezignace na uvěřitelnost.

2 1
možnosti

Vy jste tedy politolog par excellence.:-PRv I Babiš pochopil, že když nemá s kým sestavit vládu, která by získala důvěru Poslanecké sněmovny, tak prostě prohrál. Stejně to v roce 2010 musel (byť se skřípěním zubů) přiznat i Paroubek.

6 2
možnosti
ZD

Mne zase zaráží vaše objevné lekce z logiky. "Babiš pochopil..." Nic nemusel chápat, předvolební vývoj a výsledky voleb to daly najevo samy. Takže permanentní objevovač Ameriky par excellence!

4 2
možnosti
PN

Babiš a ANO získalo podle nových pravidel nejvíc mandátů. To je asi vše co se k tomu dá říci. Vcelku logicky se přeskočí trapárna s jeho pokusem sestavit vládu.

Jestli byl národ, respektive voliči koalic sestavujících vládu, to se teprve uvidí. A nebo taky ne.

1 0
možnosti
ZZ

Vždyť on po volbách ani neříkal, že sestaví vládu, tak o jaké trapárně mluvíte ?

8-o

1 0
možnosti
AN

A76l55e49š 31N35o44v12á66k

8. 11. 2021 8:36

propadlé hlasy se rozpočítávají proporčně všem stranám, které prošly do sněmovny...:-)

0 0
možnosti
MB

Aleši, přepočty, metody jsou různé. Včetně zásahu ÚS. Já říkám, že ty "Predátorské metody nefungují". Přinesou dočasný úspěch, nicméně konec. Dobře je to vidět na M. Zemanovi. Porazil se sám, životosprávou. Tělo giganta, jej očekávaně poslalo do zádele. Podobně Babiš. Jako kdysi obranný pakt VS, útočí! Pobije si své nejvěrnější. ČSSD a KSČm. SPD má tak hroznou pověst, že s nimi na mezinárodní scénu jít nemůže. No a záhadný Šlachta byl rovněž vysát. Následně se ukazuje, že před vládní koalice, řešením jsou. Mj., v SPD i u Šlachty jsou veselí. Mají prachy k činnosti, odpovědnost nést nemusí . Totéž Babiš, vzhůru na Hrad ! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.