Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Silvestr je až zítra.

4 0
možnosti
PB

P87e49t93r 83B36u63r46i77a23n

30. 12. 2021 1:44

Trčálek píše lepší parodie. Učte se od něj. Tohle sice není špatné, ale přidal bych více rozletu a ironických tvrzení.

3 1
možnosti
Foto

Můj úmysl byl, zvýšit českému národu sebevědomí, ale následná diskuze se zvrhla, ve většině případů, v bezcenný canc...

Přesto přeji všem všechno nejlepší a hodně úspěchu v Novém roce 2022

Váš

Jenda Buquoy [>-] EU

6 0
možnosti
JD

Také přeji všechno nejlepší. R^[>-]V

1 0
možnosti
Foto

Někteří čtenáři si přejí se mnou diskutovat. Není o čem diskutovat. Je třeba chápat. Kdo nechápe s tím já nediskutuji. Byla by to zbytečná ztráta času a "čas jsou peníze". Kdo by si nepřál peníze?

Doporučuji glosu Václava Míky "Andrej Babiš - Politik budoucnosti, zde na iDNES.cz / Blog. [>-] EU

5 1
možnosti
JD

Politik budoucnosti je pro mě Dalibor Dědek!

0 0
možnosti
MP

Myslel jsem si, že si autor dělá legraci.Patrně ale ne.Je majetek jediným měřítkem úspěšnosti a velikosti ? A co slušnost ?

6 0
možnosti
Foto

Pane Pálka,

bez peněz se žít nedá a získávat je prací někdy není lehké. Blahobyt způsobují jenom peníze a nic jiného. Morální hodnoty jsou rovněž důležitým faktorem, ale bez peněz se žít nedá. Africká matka, která se dívá na své dítě umírající hlady, potřebuje od nás peníze a nikoli moudrá slova. Rozhodující "slušnost" jsou peníze! [>-] EU

0 0
možnosti
Foto

V tomto blogu je obrovská snůška nesmyslů obdobně jako ve zde zmíněném blogu pana Mika. Jsou tak do vesmíru volající nesmysly a hlouposti započitatelné na úkor koronárče? No, kdyby tak na něj šly svádět všechny hlouposti, minely a úlety, to by byl pro plno lidí lehčí život .....

6 2
možnosti
Foto

To je nějaká předčasná sranda před Silvestrem?8-o

5 1
možnosti
JK

To je tak český ( provinční ), že nám celý svět něco závidí :-)

3 0
možnosti
Foto

Komunisti mezi prezidenty nebyli čtyři, ale je jich minimálně šest - Gottwald, Zápotocký, Novotný, Svoboda, Husák a Zeman.

Ad zbytek článku - jako satira dobrý.

8 0
možnosti
MB

Pořád si myslím, že šlechta je potřebná. Vychází z tradic, svého přesvědčení a generačně navazuje. Dává velký příklad, viz "Modrá krev", průvodce F. Kinský. Jejich rodové heslo - "Bůh, čest, vlast".

Vaši permanentní adoraci - agenta Bureše, přehlédnout nelze. Ten jako komunista Boha neuznává. žádnou čest, ani vlast nemá. Jde o uprchlíka ze Slovenska. V. Mečiarovi zcizil Petrimex. Jeho vlastí je prostor. Kde není poslán do basy a sype dotační systém .

Blog jste načal psát jako Jan Berwid. Pokračoval, jako Buquoy. Končí to jako vždy. Úsměvné ptákoviny, od Jana Kopeckého. Vážně, je Vám to zapotřebí? Já pocházím z měšťansko - živnostenské rodiny. Šlechticem nejsem. No, přesto se jím - cítím být. Jsem šlechetný. Otec, by mi s Andrejem, zakázal kamarádit. Poukazoval by. Soudruh Bureš, je ostudný ... :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.