Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Babiš si to podle mě prohrál sám přesně tím co jste napsal. Občas jsem si říkala zda se mu boji někdo poradit aby ubral z těch prohlášeních .... ale on je nezřízená střela, snad jen jeho žena ho dokáže zkrotit ;-).

0 0
možnosti

Tak žena těžko. Není to typ na první dámu jakou si většina lidí představuje. I když by se našlo "novinářů" kteří by ji "blahořečili". Babiš prohrál ne kvůli ANO, že je bohatý, ale pro svoji nemožnou povahu, neumí diskutovat, formulovat. To že je Slovák mělo také kus váhy, ale ne významné. Japonec byl také prezidentem Peru. Částečně podobný produkt jako ANO, obsahově, odleva doprava, je Macron a je úspěšný. Francouzská pravice, ne Le Pen, byla, a stále je,v troskách.

0 0
možnosti
Foto

Babiš je produkt 9O let na stejné úrovni jako Mrázek, Pitr, Jonák., Křejčíř.

4 1
možnosti
Foto

Na stejné úrovni? Dejte si hlavu do dlaní a porovnávejte zločiny a vraždy, ve kterých byli tihle namočeni a hledejte vraždy, do kterých byl namočen Babiš. Pokud nějaké najdete, tak neváhejte. Všechno víte, tak musíte i znát, co je vaše občanská povinnost.

2 1
možnosti
Foto

Andrej Babiš byl sice dobrým ministrem financí a předsedou vlády. To si děláte srandu ???

5 0
možnosti
Foto

Ne, on slavně nevyhrál.

4 0
možnosti

Hodnocení docela přesné, souhlasím. Hnutí ANO chápu, jako soukromý majetek oligarchy. Prostředek, k zajištění především jeho zájmů. Klasika, účelový spolek založený shora - na Vůdcovském principu. Novum naší scény? Velice dobře pracující oddělení reklam - včetně využití sociálních sítí. Vše podpořeno prakticky neomezenými finančními možnostmi omamování ...

Všechno má své limity. Přišly 3 podstatné prohry. Na kdysi brněnského Vokřála navázal - Macura a Vondrák. Sdělují totéž - "To takového spolku jsme nevstupovali"! Dnes jde o total populistické uskupení - vůdce levice v ČR ! Pohled zpět a dnešek ?

Pro A. Babiše bude momentálně mnohem složitější. Voliče přesvědčit. O tom, že jeho jedinou skutečnou politickou motivací není vlastní prospěch, ale širší vize rozvoje Česka. Reálné riziko? Čas, s běžnými lidskými problémy stárnoucího muže. Zdravotní stav, kondice a vyčerpání. Bez nástupce, bez partnerů ke spolupráci. Majitel se prostě uštval sám. Škoda promarněného času. Bilboardy s nesmysly ČR moc nepomůžou. Prchal to pochopil - prchl ... :-)

10 0
možnosti

Dnes s tím hodnocením Babiše bych vcelku souhlasil. Kdyby byl chytrý tak nechal ČSSD "dýchat", aby dostalo 5% a mohl i Rychetského pětikolku porazit. Pravda, s Venezuelou a Stropnickým juniorem to bylo těžké.

Minule s tím glorifikováním Danuše jako možné budoucí Margaret jste to hodně přehnal:-)

2 0
možnosti

Osobně si myslím že ČSSD by vlezla do náruče těm správným demokratickým stranám, byly tam vidět nějaké náznaky. A protože voliči ČSSD zřejmě nechtějí vládu ODS, od ČSSD se logicky odvrátili. Za jejich propad tedy nemůže Babiš, ale jejich nenápadné námluvy s ODS.

3 1
možnosti

Babiš patří k triumvirátu Klaus, Zeman, Babišm jejich odchodem z politiky teprve nyní bude končit postsovětská doba pod dozorem ruských tajných služeb!

A proč prohrál? Protože nestydatě lže a se svými straníky skrze Putinovo petrohradské trolení se stává šéfem anarchistické strany! I hloupí lidé již poznali, že lže, a že je nebezpečný pro náš stát, jako celý ten uvedený trojlístek! :-)

12 1
možnosti

V. Klausovi se ještě pořád, nějak podařilo proplout dějinami> Skutečně zírám nad M. Zemanem. Ten nebetyčný rozdí tužby- Dobře se zapsat ke vzpomínání a realita. Zřejmě se vrátil někam do hlubin socialismu, soutěží - "O vzorný titul starostlivého šéfa gangu a svého ega" !... :-)

4 0
možnosti
Foto

Já nevím, ale on snad prohrál slavně, ne?

Neslavně prohrál Prchal.;-D

9 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,61
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.